Jump to content

Stripovi


Recommended Posts

RIZNICA BONELLI OMNIBUS
SKRIVENO LICE 1

NA LETEĆEM STARTU OD 22. DO 25. APRILA PO CENI OD 1.340 DINARA!

Od autora čuvenog serijala Magični vetar stiže PRVA od TRI knjige, a u njoj vas čeka prvih PET uzbudljivih priča.

1. Pustinjski razbojnici
2. Banditi
3. Ljubav i smrt
4. Amba Alagi
5. Tvrđava 

Format A5, 492 strane, crno-beli strip + naslovne epizoda u boji!

 

ao28o4.jpg

 

Ovo izvanredno Bonelijevo stripsko ostvarenje smešteno je delom u Italiju (Rim), delom u Afriku s kraja devetnaestog veka, za vreme italijansko-abisinskog rata. Tokom jednog od najkrvavijih i najkontroverznijih poglavlja u italijanskoj istoriji, sudbine mladog računovođe Uga Pastorea, konjičkog oficira Vitorija de Čezarija, imućne ali emocionalno krhke Matilde Sereni i velikog broja drugih likova, od kojih su neki zaista postojali, prepliću se jedne s drugima, ali i s tajanstvenim Skrivenim Licem, islamskim ratnikom i prorokom čiji lik prekriva srebrna maska...

Tvorac ovog serijala, multimedijalni talenat Đanfranko Manfredi, po obrazovanju je filozof, ali se u mladosti uspešno bavio muzikom, književnošću, pisanjem scenarija za filmove i serije, kao i glumom.
Ne propustite jedinstvenu priliku da nabavite svoj primerak s popustom od 33%! 

 „Skriveno Lice 1“ biće na Letećem startu od 22. do 25. aprila u striparnici „Čarobna knjiga” u Dečanskoj 5 u Beogradu, striparnici „Alan Ford” na Novom Beogradu, Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books” u Novom Sadu i na našem sajtu po ceni od 1.340 dinara. Posle Letećeg starta, cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu iznosiće 1.500 dinara, dok će u ostalim knjižarama knjiga koštati 1.999 dinara.

Share this post


Link to post
Share on other sites


10-years-anniversary-celebration-gold.jp


Poštovani čitaoci,
u skladu sa tradicijom, povodom jubilarnog 10. rođendana naše kuće, Komiko od 6. maja 2019. pokreće akciju pod nazivom "KOMIKOVA DESETKA".
Akcija će trajati narednih 35 dana, tj. do 10. juna 2019.

Na akciji je 70 naših naslova, a budući da se radi o jubileju, pored toga, u POSEBNOJ KATEGORIJI, ponudićemo i nekoliko davno rasprodatih knjiga iz arhive.


VARIJANTA A > Na svaka 4 naručena stripa dajemo dodatni popust od 1000 dinara. Poštarinu snosimo mi, za teritoriju Srbije.


VARIJANTA B > Kupovina do 10 različitih naslova gde svaki drugi naslov kupujete sa dodatnih 10% popusta u odnosu na ove akcijske cene.
Odnosno - prvi strip po ceni sa spiska, drugi sa dodatnim popustom od 10%, treći po akcijskoj ceni, četvrti sa 20%, peti po akcijskoj ceni,  šesti sa 30%, sedmi po akcijskoj ceni, osmi sa 40%, deveti po akcijskoj ceni i deseti sa 50% popusta na ove sajamske cene. Poštarinu i u ovoj varijanti snosimo mi.

Takođe, porudžbinu u tom slučaju možete poređati od jeftinijeg ka skupljem, kako biste ostvarili maksimalni popust.


NASLOVI NA AKCIJI U OKVIRU PRVE 2 VARIJANTE:

komikova10.jpg


VARIJANTA C > Od ovih 27 naslova možete odabrati bilo kojih 10 po ceni od 5000 dinara. Poštarinu unutrar zemlje opet snosimo mi.


NASLOVI NA AKCIJI U OKVIRU VARIJANTE C:

komikova10komplet.jpg


P O S E B N A _ K A T E G O R I J A :

Budući da se radi o važnoj godišnjici za nas, jer kažu da sa svakom godinom šanse za opstanak izdavačke kuće rastu za 10% (!), ovih nekoliko rasprodatih naslova mogu se poručiti po navedenim cenama:

1. LEGENDA O ISU - 2000 dinara

2. IRMINA - 2000 dinara

3. TIHO, TIŠE - 1000 dinara

4. SREDNJOVEKOVNI ZAMAK - 1200 dinara

5. SUDIJA DRED: Dan kada je zakon umro - 1500 dinara

6. ŽIVOT I SMRT MAČKA FRICA- 900 dinara

7. LUDE GODINE - 1000 dinara

Napomena: Ove naslove imamo u jako malim količinama, neke u samo 1 primerku, pa molimo da prvo proverite dostupnost pre uplate.



VAŽNO: Uplatu izvršiti na račun ID Komiko, Kosovska 20, 21000 Novi Sad; br. računa: 250-2060000245780-39, svrha uplate: uplata za knjige, i bitno je da se javite na [email protected] i pošaljete nam naslove koje ste odabrali i adresu na koju da šaljemo ili da se dogovorimo za lično preuzimanje.

Share this post


Link to post
Share on other sites

naslovna-zanet.jpg

 

Poštovani čitaoci,
sa velikim zadovoljstvom najavljujemo novu knjiga u našoj centralnoj ediciji Prvi izbor - „Dolazak“, australijskog umetnika Šona Tana.
Ovaj grafički roman bez reči osvojio je brojna priznanja, a autoru je obezbedio kultnis status kako kod publike tako i kod kolega umetnika i crtača. 


O knjizi

Šta nagoni toliki broj ljudi da ostave sve i zapute se na putovanje u nepoznato, u tajanstvenu zemlju, mesto gde nemaju ni porodice ni prijatelja a budućnost je neizvesna? Ovaj izuzetni roman ispričan slikama jeste priča o svakom emigrantu, svakom izbeglici ili proteranom čoveku, i posveta svima koji su krenuli na to putovanje.

*********

„Tanova priča o imigrantskom iskustvu, s ljubavlju izneta i majstorski prikazana, zapravo je dokumentarac magično ispričan kroz nadrealizam.“ - Art Špigelman, autor Mausa

„Dolazak je apsolutno čudo. Ne sreće se često crtež ovog kvaliteta, niti ćete često naići na knjigu koja je ovoliko hrabra.“ - Marđan Satrapi, autorka Persepolisa

„Bez reči, ali sa perfektnim narativnim tokom, ovaj grafički roman obiluje prizorima i vizijama dostojnim i Vinzora Mekeja. Dolazak je jedna od najboljih grafičkih romana ove godine!“ - Džef Smit, autor Bouna


Tehnički podaci
Šon Tan - DOLAZAК
Prvi izbor, knjiga 23
Strana: 128
Štampa: kolor
Povez: tvrdi
Format: A4
Predviđeni datum izlaska: 15. 5. 2019.
Promotivna cena: 1600 dinara

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...