Jump to content

Stripovi


Recommended Posts

SKRIVENO LICE

TOM 2, 480 STRANA U TVRDOM POVEZU, NA LETEĆEM STARTU PO CENI OD 1.340 DINARA 
Drugi tom sadži epizode: Heroji Makalea, Avet, Put za Advu, Kiša krvi i Garnizon.

14xgikn.jpg

Prelistajte ovo izdanje:
https://issuu.com/carobnaknjiga2/docs/skriveno_lice_02

TOM 3, 392 STRANE U TVRDOM POVEZU, NA LETEĆEM STARTU PO CENI OD 1.140 DINARA 
Treći tom sadži epizode: Menelikov zarobljenik, Oslobađanje, Zlatni orden i Ispod maske.

33cw38l.jpg

Prelistajte ovo izdanje:
https://issuu.com/carobnaknjiga2/docs/skriveno_lice_03


Kompletno izdanje mini-serijala u tri toma.
Od autora čuvenog serijala „Magični Vetar”. Izvanredno Bonelijevo stripsko ostvarenje „Skriveno Lice” smešteno je delom u Italiju (Rim), delom u Afriku s kraja devetnaestog veka, za vreme italijansko-abisinskog rata.

Sudbine mladog računovođe Uga Pastorea, konjičkog oficira Vitorija de Čezarija, imućne ali emocionalno krhke Matilde Sereni i velikog broja drugih likova, od kojih su neki zaista postojali, prepliću se jedne s drugima, ali i s tajanstvenim i začudnim Skrivenim Licem, islamskim ratnikom i prorokom čiji lik prekriva srebrna maska...
Tvorac serijala, multimedijalni talenat Đanfranko Manfredi, po obrazovanju je filozof, ali uspešno se bavio muzikom, književnošću, pisanjem scenarija za filmove i serije, glumom... Od devedesetih se intenzivno bavi stripom. Tvorac je „Magičnog Vetra”, „Skrivenog Lica”, njegovog nastavka “Shanghai Devil”, „Adama Vajlda”, a radio je i na scenarijima za „Dilana Doga”, „Teksa” i „Nika Rajdera”.


 „Skriveno lice” (tomovi 2 i 3) na Letećem startu je u striparnici „Čarobna knjiga” u Dečanskoj 5 u Beogradu, striparnici „Alan Ford” na Novom Beogradu, Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books” u Novom Sadu i na našem sajtu, po ceni od 1.340 dinara (tom 2) i 1.140 dinara (tom 3), od srede, 17. jula, do subote, 20. jula. Posle Letećeg starta, cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu iznosiće 1.500 (tom 2) i 1.250 (tom 3), a u ostalim knjižarama 1.999 (tom 2) i 1.699 dinara za treći tom.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...