Jump to content

Stripovi


Recommended Posts

39 minutes ago, Мајор Гашпар said:

Cuo sam da bi moglo da se nastavi samo HC izdanje.

Ali to je samo glasina...

Ja sam presao na Strip Agent. Povoljnije i brze.

Čuj sad samo HC, kakva glupost! Nadajmo se da je glasina.
Što se tiče SA - apsolutno je racionalnije, ali ja sam zbog većeg formata i prevoda (uvijek neuporedivo radije čitam srpski prevod) ostao (još uvijek) kod DW...
Da je nešto drugo, ne bih ni razmišljao, ali KP bih znatno radije u ovoj verziji.

Share this post


Link to post
Share on other sites

On 12/13/2019 at 1:43 PM, Мајор Гашпар said:

Cuo sam da bi moglo da se nastavi samo HC izdanje.

Ali to je samo glasina...

Ja sam presao na Strip Agent. Povoljnije i brze.

Koliko košta Ken Parker kod Strip Agenta? Pretpostavljam da je dostupan u našim knjižarama?

Share this post


Link to post
Share on other sites

On 12/14/2019 at 11:17 PM, Мајор Гашпар said:

U Alan Fordu je 630 din, 3 epizode u 1 svesci.

U DW, ako ne gresim, 650.

Sasvim prihvatljivo. Šačekaću još malo da vidim šta će biti sa Darkwoodovim Kenom, pa onda prelazim na hrvatski u krajnjem slučaju. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

SENKE ONOGA ŠTO JE MOGLO BITI...

„BETMEN KOJI SE SMEJE“ na LETEĆEM STARTU u okviru STRIPOMANIJE po ceni od 1.340 dinara[/size=3]


 
 U stripu MRAČNE NOĆI: METAL, Betmen se suočio s košmarnim skupom alternativnih verzija samog sebe. Svaka od njih došla je s jednog sveta u Mračnom multiverzumu na kojem je Betmen na neki način skrenuo s herojske staze i postao nešto mračnije. Svi oni behu zastrašujuće i jedinstveno zli.
Većina Košmarnih Betmena nastradala je u tom ratu, ali jedan i dalje opstaje – i to daleko najgori: Betmen koji se Smeje. Pola Betmen, pola Džoker. Kombinujući sve što Maskiranog Osvetnika čini herojem i sve što Princa Klovnova čini ubicom, Betmen koji se Smeje najsmrtonosniji je zločinački genije Mračnog multiverzuma.
A sad je došao u Gotam da dom Brusa Vejna pretvori u inkubator zla.

wIuolNL.jpg


Format: 24x16 / Br.strana: 224

Ali nije došao sam. Iz nebrojenih realnosti Mračnog multiverzuma izranja i Tmurni Vitez. Taj okrutni osvetnik koristi svako oružje koje mu je na raspolaganju ne bi li se uverio kako će oni koje je osudio na smrt ostati mrtvi.
Počeo je rat kakav nikad nije viđen – rat Betmena. U unakrsnoj paljbi naći će se Betmenovi najbliži prijatelji, najsmrtonosniji neprijatelji i dvojnici iz svih krajeva Multiverzuma, te preostaje još samo jedno pitanje:
Kome će pripasti Poslednji smeh?
 
BATMAN WHO LAUGHS #1-7
BATMAN WHO LAUGHS: THE GRIM KNIGHT #1

PRELISTAJTE OVO IZDANJE:
https://issuu.com/carobnaknjiga2/docs/betmen_koji_se_smeje

„BETMEN KOJI SE SMEJE“ na Letećem startu je u okviru STRIPOMANIJE u striparnici „Čarobna knjiga“ u Dečanskoj 5 u Beogradu, striparnici „Alan Ford“ na Novom Beogradu, u Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books“ u Novom Sadu i na našem sajtu, po ceni od 1.340 dinara, od petka, 20. decembra, do petka, 27. decembra. Posle Letećeg starta, cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu iznosiće 1.500 dinara, a u ostalim knjižarama 1.999 dinara.

Share this post


Link to post
Share on other sites

UZBUDLJIVA EPSKA STRIP-PRIČA 

„MURENA“, 1. I 2. TOM, na LETEĆEM STARTU u okviru STRIPOMANIJE po ceni od 1.800 dinara po tomu[/size=3]


 
Nalazimo se u drevnom Rimu, oko 54. godine nove ere. Na strašnoj žegi u centru jednog od najvećih carstava koja je svet ikad video, gladijatori se u areni svakodnevno bore za život, ali život je u areni okrutan kao izvan nje. Svi tu žele da se dokopaju moći i mnogi su spremni da ubiju ne bi li je osvojili.

xdwYfjE.jpg


Format: 22x30 / Br.strana: 208

PRELISTAJTE OVO IZDANJE:
https://issuu.com/carobnaknjiga2/docs/murena_1_prev

Ovaj strip, u kojem se mešaju istorija, avantura, politika, ljubav i smrt i koji autorski dvojac, po načinu na koji kombinuje stvarne činjenice sa izmaštanim zapletima i likovima, upoređuje s romanima Aleksandra Dime, odlikuje se izvrsnim realističnim stilom kako u crtežu, tako i u tekstu, pa Murena uspešno vodi čitaoca u davnu prošlost i dramatične dane velikog carstva. Čitajući Murenu, iz epizode u epizodu pratimo kako, sticajem raznih okolnosti, mladog novog imperatora sve više proždiru ludilo i zlo. Time dobijamo sjajnu lekciju iz istorije Starog kontinenta i uzbudljivu epsku priču koja emocionalnom snagom i upečatljivim izrazom nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

zOsiSPm.jpg


Format: 22 x 30 / Br.strana:208

„MURENA“ , 1. I 2. TOM, na Letećem startu je u okviru STRIPOMANIJE u striparnici „Čarobna knjiga“ u Dečanskoj 5 u Beogradu, striparnici „Alan Ford“ na Novom Beogradu, u Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books“ u Novom Sadu i na našem sajtu, po ceni od 1.800 dinara po tomu, od petka, 20. decembra, do petka, 27. decembra. Posle Letećeg starta, cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu iznosiće 2.000 dinara, a u ostalim knjižarama 2.699 dinara.

Share this post


Link to post
Share on other sites

„HOLIVUDLEND“ na LETEĆEM STARTU u okviru STRIPOMANIJE po ceni od 940 dinara

[/size=3]

TEZduG2.jpg


Format: 14,5x20,5
Br. str.: 288


 
Holivudlend: bio je to natpis koji se pre stotinu godina prostirao na brdima iznad Los Anđelesa. Pre nego što je nestao nastavak „lend“, to doba svedočilo je preobražaju grada rođenog u pustinji u filmsku meku. Vavilon od kartona, sjajnih kulisa, a iza njih – sva opačina za koju je čovek sposoban. U Americi koja je tek izašla iz Prvog svetskog rata odvija se priča o dva brata koja ne mogu biti različitija po svojim strastima i razočaranjima.

PRELISTAJTE OVO IZDANJE:
https://issuu.com/carobnaknjiga2/docs/hollywoodland

„HOLIVUDLEND“ je na Letećem startu u okviru STRIPOMANIJE u striparnici „Čarobna knjiga“ u Dečanskoj 5 u Beogradu, striparnici „Alan Ford“ na Novom Beogradu, u Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books“ u Novom Sadu i na našem sajtu, po ceni od 940 dinara, od petka, 20. decembra, do petka, 27. decembra. Posle Letećeg starta, cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu iznosiće 1.050 dinara, a u ostalim knjižarama 1.399 dinara.

Share this post


Link to post
Share on other sites

MRAČNI MULTIVERZUM STIŽE I NIŠTA VIŠE NEĆE BITI ISTO!

„MRAČNE NOĆI: METAL“ na LETEĆEM STARTU u okviru STRIPOMANIJE po ceni od 1.340 dinara

[/size=3]

Izvan granica našeg univerzuma prostire se Multiverzum. Sastoji se od paralelnih univerzuma koji ponekad dolaze u kontakt s našim. To je predmet kolosalnih borbi u kojima su učestvovali DC-jevi superheroji tokom tri smaka, u kojima je celokupna stvarnost menjala svoje obličje. A Multiverzumi su, činilo se, bili celokupna stvarnost...

aZzUYTD.jpg


Format: 24x16
Br. str.: 256

Ali ispod Multiverzuma nalazi se košmarna sfera, Mračni multiverzum, koji se može povezati s poznatim Multiverzumom misterioznim metalima koji ne potiču s našeg sveta.
Zla sila, stara koliko i samo vreme, želi da nas odvuče dole, među senke, u svet beskrajnog užasa.

Kad se pak vrata između svetova otvore, odatle ne izlaze tek bilo koji košmari. To su stvorenja koja sebe nazivaju Mračnim Vitezovima. I svaki je izopačena verzija Betmena sa sveta u kojem se obistinio neki od njegovih najvećih strahova.

Dok se invazija odvija, a Betmen boravi u tamnici u Mračnom multiverzumu, Liga pravde mora da pođe u nemoguću potragu za tajanstvenim metalima koji mogu da odbiju Mračne Vitezove i njihovog gospodara, strahovitog Barbatosa. Ukoliko im to ne pođe za rukom, sve što su ikad poznavali progutaće večni mrak. Ali... šta ako je već prekasno?

PRELSITAJTE OVO IZDANJE:
https://issuu.com/carobnaknjiga2/docs/mracne_noci_metal_prev

„MRAČNE NOĆI: METAL“ je na Letećem startu u okviru STRIPOMANIJE u striparnici „Čarobna knjiga“ u Dečanskoj 5 u Beogradu, striparnici „Alan Ford“ na Novom Beogradu, u Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books“ u Novom Sadu i na našem sajtu, po ceni od 1.340 dinara, od petka, 20. decembra, do petka, 27. decembra. Posle Letećeg starta, cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu iznosiće 1.500 dinara, a u ostalim knjižarama 1.999 dinara.

Share this post


Link to post
Share on other sites

SPAJDERMEN SE S NOVIM ODELOM VRAĆA NA ZEMLJU

„ROĐENJE VENOMA“, 1. i 2. tom, na LETEĆEM STARTU u okviru STRIPOMANIJE po ceni od 1.070 dinara
 [/size=3]


POREKLO VENOMA! 


jPsIesT.jpg


Nakon dramatične avanture na Onostranikovom Bojnom svetu, u Tajnim ratovima, Spajdermen se s novim odelom vraća na Zemlju. Međutim, shvativši da je njegov kostim više od toga i da predstavlja živu tvar koja želi da se trajno poveže s njim, Spajdermen ga odbacuje. Ispostavlja se da to neće biti kraj, već početak samo još većih problema jer se vanzemaljski simbiot stapa s drugom osobom i tako nastaje jedan od najpredanijih Spajdermenovih neprijatelja!

eIkIYXh.jpg


Format: 24x16 / 190 strana

„ROĐENJE VENOMA“, 1. i 2. tom, na Letećem startu je u okviru STRIPOMANIJE u striparnici „Čarobna knjiga“ u Dečanskoj 5 u Beogradu, striparnici „Alan Ford“ na Novom Beogradu, u Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books“ u Novom Sadu i na našem sajtu, po ceni od 1.070 dinara, od srede, 25. decembra, do petka, 27. decembra. Posle Letećeg starta, cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu iznosiće 1.200 dinara, a u ostalim knjižarama 1.599 dinara.

PRELISTAJTE OVO IZDANJE:
https://issuu.com/carobnaknjiga2/docs/rodjenje_venoma_1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...