Jump to content

Stripovi


Recommended Posts

🎩 Dragi prijatelji,

u želji da vam malo rashladimo ove vrele dane (tako što će vas od pojedinih kadrova podići hladna jeza), donosimo pred vas naše najnovije izdanje, strip album "Pandemonijum"️ fantastičnog dvojca Kristofa Beka i Stefana Rafaelea, ujedno i prvi broj Golkondine nove albumske edicije 👉"Crno Ogledalo"👈, u kojoj će svoje mesto pronaći malo mračnija SF, Horor i slična izdanja...

👁‍🗨 Bacite pogled na "fotke iz ruke", pa požurite na sva standardna mesta na kojima ste već navikli da nabavljate naša izdanja.

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg

🛒 Od danas već u Darkwoodu i Knjižari Alan Ford, ali i online na našem sajtu www.golconda.rs, a u narednim danima i u ostalim knjižarama koje neguju strip-kulturu, a koje pritom još i sarađuju sa Golkondom...

📜 Leta 1951. Doris Grejthaus dovodi svoju ćerku Koru na lečenje od tuberkuloze u Sanatorijum "Vejverli Hils", sa nadom da će najeminentniji stručnjaci u Sjedinjenim Američkim Državama moći da pomognu i Kori, kao što su izlečili i nju, sedamnaest godina ranije.

Ali, Doris ne zna da unutrašnjost ovog divovskog zdanja pohode nemirni duhovi preminulih pacijenata i da je sanatorijum poslednje mesto na kome treba da potraži pomoć za svoju ćerku.

Da li će izbeći nemilosrdne kandže opake "bele smrti", hoće li ikada uspeti da pobegnu sa ovog prokletog mesta!? Dok se smrtonosna omča ludila, zločina i obmane steže oko Doris i male Kore, praćeni urlicima očaja izgubljenih duša, ukrcajte se u noćni voz i krenite tunelom smrti u priči ZASNOVANOJ NA ISTINITIM DOGAĐAJIMA!

DOBRO DOŠLI U SANATORIJUM "VEJVERLI HILS"! DOBRO DOŠLI U PREDVORJE PAKLA!

📚 Specifikacija izdanja: HC A4, full color, 164 strane, u promo periodu 2200din, kasnije 2700.

👌 Čujemo se brzo, 📜 Priče #4 se uveliko krčkaju (one su na redu)...

Share this post


Link to post
Share on other sites

[br]

GRANDIOZNA POMORSKA SAGA KOJA ĆE VAS OSTAVITI BEZ DAHA

Na Letećem startu po ceni od 2.000 dinara[/size=3]

hC2ayLW.jpg


Format :20,8 x 29,7 cm
Povez : Tvrd
Broj strana : 252
Štampa : Kolor
Serijal : STARI KONTINENT

Ovaj avanturističko-istorijski strip smešten u osamnaesti vek govori o neverovatnim podvizima i nedaćama mlade Ize, plemkinje koja ostaje bez titule i otiskuje se na putovanje koje će je odvesti daleko od domovine i doneti joj iskustva kojima bi retko ko mogao da se podiči. Ona na vojnom brodu upoznaje mornara Oela, kojem će spasti život, i njihove sudbine se prepliću u avanturama koje se protežu Atlantskim okeanom i njegovim egzotičnim i opasnim obalama...

Fransoa Buržon uz napetu pustolovinu donosi i ozbiljne teme, poput klasnih i rasnih razlika, ropstva, te položaja žene u društvu, dok mu je jedan od osnovnih motiva pitanje slobode, za koju se mlada Iza svesrdno zalaže. „Na krilima vetra“ pravi je primer uzleta koji je francuski strip doživeo osamdesetih godina prošlog veka i predstavlja izuzetno značajno autorsko ostvarenje vrsnog stripskog stvaraoca. 

Dizajn unutrašnjih strana i korica urađen je prema izričitoj želji autora i prema originalnom francuskom izdanju.

PRELISTAJTE OVO IZDANJE: 
https://carobnaknjiga.rs/chest/odlomak/_Na krilima vetra.pdf

„NA KRILIMA VETRA“ je na Letećem startu u striparnici „Čarobna knjiga“ u Dečanskoj 5 u Beogradu (ne radi nedeljom), striparnici „Alan Ford“ na Novom Beogradu, u Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books“ u Novom Sadu i na našem sajtu, po ceni od 2.000 dinara, od srede, 12. avgusta, do nedelje, 16. avgusta. Posle Letećeg starta, cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu iznosiće 2.250 dinara, a u ostalim knjižarama 2.999 dinara.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ISTORIJSKA SAGA PORODICE ČAPMAN SE NASTAVLJA

Na Letećem startu po ceni od 940 dinara[/size=3]

OXQoW5c.jpg


Format    16,5 x 23,5 cm
Povez    Tvrd
Broj strana    144
Štampa    Kolor
Serijal    Riznica Bonelli GRANDE

Ova avanturistička hronika rađanja nacije – puna surovosti, junaštva, borbe i izdaje – koju piše Mauro Bozeli, a crta Anđelo Stano, nastavak je stripa „Reka Mohok“. 

U šumama zapadno od venca Apalača, šačica hrabrih pionira, s kapetanom Danijelom Bunom na čelu, na teritoriji Čirokija osnovala je pobunjeničku koloniju Transilvaniju. Po izbijanju Američke revolucije, indijanska plemena koja su potplatili Englezi drže pod opsadom koloniste u Fort Bunsborou, a među njima su Ebi i njen muž Alen s decom. Nik, zatvorenik u Kanadi, beži iz kvebečke tvrđave, dok je Danijel u dalekom Misuriju sa Indijancem Okvarijem...

PRELISTAJTE OVO IZDANJE:
https://carobnaknjiga.rs/chest/odlomak/_Reka kentaki.pdf

„REKA KENTAKI“ je na Letećem startu u striparnici „Čarobna knjiga“ u Dečanskoj 5 u Beogradu (ne radi nedeljom), striparnici „Alan Ford“ na Novom Beogradu, u Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books“ u Novom Sadu i na našem sajtu, po ceni od 940 dinara, od srede, 19. avgusta, do nedelje, 23. avgusta. Posle Letećeg starta, cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu iznosiće 1.050 dinara, a u ostalim knjižarama 1.399 dinara.

Share this post


Link to post
Share on other sites

🎩 Cari amici!

Prigodno, da vas pozdravimo kao i uvek, samo ovaj put na italijanskom, jer, ipak, najavljujemo Bonelli... :)

Četvrta knjiga vaših omiljenih 📜 Priča je pred vama, tamo vas čekaju tri sjajne storije koje potpisuju i više nego afirmisani scenaristi iz Bonelijeve kuhinje: Karlo Ambrozini, Paola Barbato i Đuzepe De Nardo! Pratnju im čini trio baš sjajnih crtača i nećemo otkriti ništa više, uverićete se sami, ne sumnjamo...

1-1.jpg
2-1-1024x768.jpg
3-1-768x1024.jpg
4-1-1024x768.jpg
5-1-1024x768.jpg
6-1-1024x768.jpg

Promo cena, prva dva meseca 1.250, posle 1.500 dinara.

Još jednom napomena da kupovinom preko našeg sajta ostvarujete mogućnost besplatne dostave na teritoriji cele Srbije.

Takođe, ovom prilikom osvrnuli bismo se i na činjenicu da se bliži završetak 👉 prve poslovne godine za Golkondu 👈 i taj trenutak ćemo svakako obeležiti kako dolikuje. Lagano završavamo sa podvlačenjem crte i jedna od odluka koju smo doneli u redakciji je da prvi rođendan, prigodno, obeležimo poklonima, a ne popustima. 

Do tada ima još oko mesec dana, a kako nas bije glas da imamo pristojnu komunikaciju sa čitaocima, naravno, bićete o svemu detaljno i blagovremeno obavešteni i to vrlo brzo...

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...