Jump to content

Stripovi


Recommended Posts

Biće da je pirat, jer čuo sam da postoji ta relativno novija epizoda DyD koju je napisao Dario Argento, ali kod nas još nije došla na red. Izaći će u toku iduće godine u izdanju Veselog četvrtka. Doduše ne znam da li je u Hrvatskoj objavljena regularno, ali naslovna strana redovnog izdanja je svakako drugačija. Evo je:

https://shop.sergiobonelli.it/dylan-dog/2018/06/27/albo/profondo-nero-1003117/

Quote

 

Kad smo kod Darkwooda...

[br]U pripremi su novi Panišer i Kralj Konan:

 

I dalje ništa od Darkvudovog Kena Parkera? Nisu se dalje pomakli od 8. knjige?

Share this post


Link to post
Share on other sites

reklama2.jpg

Poštovani čitaoci,
došlo je vreme da predstavimo naš novi projekat - serijal KENTAUR koji je naš Zoran Janjetov radio sa francuskim velikanima. U pitanju je moderan frankofoni sf, iz pera "tri giganta naučne fantastike", u poznatom maniru scenariste Lea, na tragu njegovih ranijih ostvarenja. Janjin crtež je na izuzetnom nivou ovde, bilo da su u pitanju raskošni pejzaši, arhitektura, svemirski brodovi ili neobična bića. Kolor njegovog sina Zorana je šokantno dobar.
Serijal čini pet albuma koji će, u našem izdanju, biti objavljeni u dva toma od po cca. 140 strana. U drugom tomu nalazi se i galerija crteža i skica, svojevrstan making of Kentaura, koji smo u prilici da premijerno objavimo. Oba toma su na velikom formatu, u koloru, i u tvrdom povezu, i biće odštampani na kvalitetnom francuskom papiru koji smo već koristili.

Obe knjige (tj. kompletan serijal) će biti objavljene istovremeno, a od danas su u pretplati po ceni od 3000 dinara i u tu cenu je uračunata i dostava.

Pretplatu možete izvršiti na račun ID Komiko, Kosovska 20, 21000 Novi Sad; br. računa: 250-2060000245780-39; svrha uplate: uplata za knjigu. Poziv na broj nije potreban.

Posle uplate neophodno je da nam na adresu [email protected] pošaljete vaše podatke, pošto banke često dostave samo delimičnu informaciju o uplatniku.

Pretplata traje do 10. oktobra 2020.

Kao što je već i tradicija, pretplatnici će na poklon dobiti print sa motivom iz Kentaura.

Pošto će izaći u samo 500 primeraka, knjiga neće ići u našu redovnu distributivnu mrežu po knjižarama, već će se pored pretplate po objavljivanju moći nabaviti samo u striparnicama, i pojedinim knjižarama koje dostojno tretiraju strip.

U redovnoj prodaji u knjižarama cena ove dve knjige će biti oko 4000 dinara.

reklama.jpg     zafejs1.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...