Jump to content

Stripovi


Recommended Posts

SAJAMSKI MESEC U DARKWOODU

💥 Sajam knjiga je otkazan ali sajam stripa u Darkwoodu traje celog oktobra 🥳🥳
Spremili smo izuzetnu ponudu naslova domaćih izdavača sa velikim popustima🔥, pa vas već od ponedeljka očekuje:
➡️ 20% popusta na sva izdanja komika
➡️ 20 % popusta na sva izdanja phoenixa
➡️ 30 % popusta na izdanja veselog četvrtka

Popusti važe tokom celog oktobra !

Pratite našu facebook stranicu za informacije o daljim akcijama, novim izdanjima i drugim iznenađenjima 👻👻

Lomina 5, Zeleni venac, 011/2622-867
[email protected]

Vidimo se 🏃‍♂️
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

121062244_995280447608410_52201837079004

 

SAJAM U ČAROBNOJ KNJIZI OD 16. DO 31. OKTOBRA

Knjige i stripovi s 33% popusta i mnogo privlačnih akcija!
Sajma ove godine, nažalost, neće biti, ali priliku da dođete do obilja novih izdanja Čarobne knjige i da iskoristite naše sjajne popuste i akcije imaćete i ovog oktobra u našim klubovima čitalaca, na našem sajtu i u striparnici „Alan Ford“, i to čak dve nedelje!

Pripremili smo za vas 19 novih izdanja: 7 knjiga i 12 stripova. Svi ti naslovi idu po ceni s Letećeg starta, s 33% popusta, ali verujemo da će vas najviše obradovati to što će u tom periodu svako dostupno izdanje Čarobne knjige koje nije na nekoj od akcija biti takođe u prodaji s 33% popusta! Novi naslovi stići će u tri talasa, koja ćemo unapred objaviti, tako da ćete tačno znati kad možete da dođete da ih kupite.
Među novitetima se svakako ističu knjige koje najviše zanimaju ljubitelje fantastike: roman „Peščani crvi Dine“, kojim zaokružujemo serijal DINA, zatim drugi nastavak trilogije BELI GRAD, „Rituali vode“, a ljubitelje horora očekuje prava poslastica, „Puste duše“, roman koji su zajedno napisali Čak Hogan i Giljermo del Toro!

Ljubitelje stripa očekuje pravi maraton izvanrednih naslova. U biblioteci „Stari kontinent“ izlazi dvotomno izdanje Magnusovog „Neznanca“, koje će obuhvatiti kompletan Magnusov opus, uz pregršt dodatnog materijala, skica i zanimljivih tekstova i intervjua. U istoj biblioteci izlaze i drugi i treći tom „Komanče“. Stripsku publiku će svakako obradovati i osmi tom „Asteriksa“. Iz Bonelija nam stiže „Čambara“ u dva toma, kao i „Komesar Ričardi 7“. Ljubitelji superherojskog stripa biće sigurno zadovoljni dvotomnom pričom o Spajdermenu, „Totalni masakr“, ali verujemo da će mnoge izuzetno obradovati prva dva toma Snajderovog i Kapulovog rada na „The New 52“, „Saga o Sovama“ (koja sadrži priče „Sud Sova“ i „Grad Sova“), kao i „Smrt porodice“. U mesecima koji slede, objavićemo njihov celokupan trk, a takođe ćemo objaviti „Belog Viteza“ i „Prokletstvo Belog Viteza“, kao i „Crno ogledalo“. Ali to nije sve što ćemo vam predstaviti od DC-ja do kraja ove godine i u prvoj polovini sledeće!

Kao i uvek, možete očekivati veliki izbor knjiga u akcijama „3 knjige za 500 dinara“ i „2 knjige za 500 dinara“, kao i izuzetan izbor stripova za 500 dinara.

Detaljne spiskove novih naslova, kao i raspored u kom talasu stižu na naš sajam, podelićemo s vama uskoro, a tada će biti i više reči o akcijama i naslovima koji učestvuju u njima.

Sajam u Čarobnoj knjizi održaćemo u klubovima čitalaca Čarobne knjige u Dečanskoj 5 (Eurocentar) u Beogradu i Bulevar Books (Bulevar Mihajla Pupina 6) u Novom Sadu, kao i na našem sajtu www.carobnaknjiga.rs. Knjižara Alan Ford (Bulevar Arsenija Čarnojevića 85b) učestvuje samo stripskim naslovima.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...