Jump to content

Stripovi


Recommended Posts

Jasno, svi vole da je što na većem formatu i boljem papiru i u tvrdim koricama, ali kao budžet izdanja koja su pristupačna svima dobro je da postoje. Recimo od tih njihovih DC Izdanja uzimao sam Novu granicu I i II i dobro su to opremili, bilo bi još bolje da imam na engleskom u nekakvom absolute izdanju, ali koliko para toliko i muzike na kraju dana.

Edited by VoivodBG

Share this post


Link to post
Share on other sites

On 1/29/2021 at 8:41 PM, VoivodBG said:

Jasno, svi vole da je što na većem formatu i boljem papiru i u tvrdim koricama, ali kao budžet izdanja koja su pristupačna svima dobro je da postoje. Recimo od tih njihovih DC Izdanja uzimao sam Novu granicu I i II i dobro su to opremili, bilo bi još bolje da imam na engleskom u nekakvom absolute izdanju, ali koliko para toliko i muzike na kraju dana.

Ja bih najvise voleo da kopiraju originalno izdanje. Papir koji koriste nasi stampari je 2-3 puta deblji od onog koji koriste ameri bar sto se tice ovih obicnih izdanja. Ja imam neke Batman/Kornjace origi amere u mekom povezu. To je tri puta tanje od Darkwood Betmena na istom broju strana. Carobna knjiga npr osakatila Harleen. U americi ne postoji taj strip u ovako malom formatu itd itd. Al da ne davim.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nakon kraće dvehiljadedvadesetjednodnevne (Srećna 2021. svima!) pauze, evo nama nove Zerocalcareove knjižice:

Q45EYyP.jpg

 

Standardni mix neuroze i nervoze od Vaše omiljene stripske znamenke (nakon Broja 1, naravno), u prodaji po ponekim domaćim striparnicama (BG, ZG, NS i KG za sada oprskbljeni) i ni u jednoj redovnoj knjigari ('Bulevar Books je striparnica!' forevr!).

216 strana, B5, cb+kolor, meki povez, 1200din/80kn.

Zavir, u vidu svih 216 strana, dostupan na sledećim linkovima:
https://issuu.com/lavirintanje/docs/zerocalcare-skoro.svakog.prokletog._e0c61e526ae0d2
https://issuu.com/lavirintanje/docs/zerocalcare-skoro.svakog.prokletog.ponedeljka-parc

A da sreća bude veća, pride odrađen i reprint Prvog Albuma:

EB0R8Ox.jpg

 

Ovaj put u tvrdom povezu i sa dodatnih 12 strana (materijal iz dopunjenog italijanskog izdanja, iz 2017.).

152 strane, B5, cb+kolor, tvrdi povez, 600din/50kn.

(Stari) zavir ovde:
https://issuu.com/lavirintanje/docs/zerozavir


Obe knjige su na posebnom cenovnom poniženju narednih Dva meseca pa eto dobre prilike da pribavite sebi Jednu Nulu. 
Ili, još bolje - Obe.
(Sve dok nije nula Nulâ - dobro je!)

Hvala na pažnji.

S poštovanjem,
Msje Žiokovik, 
PR Menager Korporacije Lavirint
Doha, Qatar

Share this post


Link to post
Share on other sites

Srbija, jbg. Neka stoka se pravila pametna.

GOLCONDA / JULIJA knjiga #22 (epizode 64-66)[/b]

Dragi prijatelji, nova [b][url="https://www.golconda.rs/product/julija-22/"]Julija #22[/url][/b] je pred vama!

Julia-22-promo.jpg

 

U 22. knjizi pronaći ćete epizode Noć dijamanata, Porodične tajne i Smrt preko žice. Od danas u prodaji na standardnim mestima i preko našeg sajta, putem kojeg ostvarujete i besplatnu dostavu na području Srbije.

Podsećamo, promo cena je 1.250 dinara, a kasnije 1.500.

A kako smo mi poznati po tome da vrlo pažljivo osluškujemo glas svog čitalaštva, [b]od ove knjige, promo period produžavamo sa 15 na mesec dana i tako će ostati do daljnjeg![/b]

Julia22.jpg

 

🎩 Uživajte,
vaša Golconda

Share this post


Link to post
Share on other sites

zanet.jpg

 

Poštovani čitaoci, do kraja nedelje izlazi naše prvo ovogodišnje itdanje, nova knjiga Komikovog "Prvog izbora" - PAHIDERM švajcarskog umetnika Frederika Petersa. 

[i]O delu:[/i]

"Pahiderm je savršeni primer živog i poetičnog grafičkog romana koji uspeva da prenese osećanje nesvesnog, zagonetnog. Imam utisak da Pahiderm ostaje tajanstven čak i autoru, koji je pustio svoju priču da luta tamo gde ju je njegovo pero odvelo, da živi svoj život, i da je veliku pažnju posvetio i pričanju priče i kvalitetu svoje umetnosti. opisuje moju vlastitu nelagodu. Želim da me umetnik odvede daleko od bilo čega što sam osetio ranije, na teritoriju koja predstavlja ne toliko iskrivljenje koliko odraz nekog unutrašnjeg, moćnog nagona. U Pahidermu leži nešto tajanstveno i očigledno što se, iznad svega, ne sme objašnjavati."  – Žan Žiro Mebijus


[i]Tehnički podaci:[/i]

„PRVI IZBOR“

PAHIDERM
Tekst i crtež: Frederik Peters
Glavni urednik: Vuk Marković
Prevod: Olja Petronić
Strana: 96
Štampa: u boji
Format: 215×305 cm
Povez: tvrdi
Cena: 1500 dinara

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

[center]SLAVNI MAGNUSOV ANTIJUNAK VRAĆA SE NA STRANICE STRIPA! 🗯🗯🗯

„NEZNANAC: NOVE AVANTURE 1“ na LETEĆEM STARTU po ceni od 1000 dinara

sWh03GQ.jpg

 

Format    20,8 x 29,7 cm
Povez    Tvrd
Broj strana    144
Štampa    Crno bela

PRELISTAJTE OVO IZDANJE:
https://carobnaknjiga.rs/chest/odlomak/_Neznanac_N1_l.pdf

Pod kreativnom palicom Danijelea Brolija i Davidea Fabrija, Unknow će se naći u Berlinu 1987. Grad je podeljen zidom, a dva sveta ogrezla su u dekadenciju i očaj. Našeg antijunaka zatičemo  na Istočnoj strani, upetljanog u intrigu sa poznanicima iz bliske prošlosti. Još jednom, profesionalni ubica ispod čije se grube spoljašnjosti krije zrno pravde tražiće odgovore na lična i svetska pitanja, dok tone sve dublje u složenu zaveru predvođenu besnim komunistima, bivšim nacistima, neočekivanim ljubavnicima i ličnim duhovima. Kako je i zašto stigao u Evropu, napustivši mir koji je u Njujorku naizgled uspeo da ostvari, i može li da utekne neprijatnoj sudbini – odgovor potražite na linku http://bit.ly/NEZNANAC

SPREMNI ZA LETEĆI START?

„NEZNANAC: NOVE AVANTURE 1“ je na Letećem startu u Klubu čitalaca „Čarobna knjiga“ u Dečanskoj 5 u Beogradu, u Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books“ u Novom Sadu i na našem sajtu po ceni od 1000 dinara, od srede 10. 02, do nedelje 14. 02. Posle Letećeg starta, u našim klubovima čitalaca i na sajtu ovu knjigu možete kupiti po ceni od 1100 dinara, a u ostalim knjižarama po ceni od dinara 1499.[/center]

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...