Jump to content

Stripovi


Recommended Posts

Creepy-Past-2-promo.png

 

🎩 Dragi priijatelji!

Druga knjiga dugo očekivanog Kripi Pasta konačno je pred nama!

I ništa ne brinite, još je kontroverznija od prve!

Lagano privodimo kraju rad na trećoj, završnoj knjizi ovog više nego intrigantnog serijala, nadamo se da će i ona brzo.

💵 [b]Unutra su epizode 3 i 4, a cena je niža u odnosu na prvi broj: promo 1100 / puna 1300, mesec dana kasnije.[/b]

Od danas dostupno u [url="https://www.facebook.com/putdoknjige/"]knjižari Put do knjige[/url], a od sutra i kod ostalih vaših i naših omiljenih prodavaca.

Ne zaboravite da je poštarina za slanje širom Srbije besplatna za sve narudžbine preko sajta www.golconda.rs.

Do kraja meseca Golkonda vam zakazuje sastanak sa barem još dva naša izdanja...

Ostanite zdravi i čitajte stripove!

Share this post


Link to post
Share on other sites

WW3skZa.jpg

 

Dragi prijatelji,

Veliko nam je zadovoljstvo da najavimo jedno zaista posebno strip izdanje - magnum opus velikog Barija Vindzora-Smita, Čudovišta.
Životni projekat na kome je radio više od 35 godina konačno će ugledati svetlo dana, pred vama će biti grandiozan grafički roman na 380 strana, nacrtan olovkom i tušem.
Delom špijunski triler delom porodična drama, ovo je potresno i metaforično delo kakvo se retko pojavljuje.
U prodaji će se naći krajem godine. 

J1SB3Bv.jpg

N4iqB0E.jpg

kfkEypa.jpg

MsqYJw1.png

OquRrPr.png

 

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

DŽOKER VIŠE NIJE LUD! 🃏🃏🃏

„BETMEN: BELI VITEZ“ na LETEĆEM STARTU po ceni od 1340 dinara!

BazrP0D.jpg

 

Format    15,8 x 24 cm
Povez    Tvrd
Broj strana    232
Štampa    Kolor
Serijal    DC GOLD
Junak    Betmen

PRELISTAJTE OVO IZDANJE:
https://carobnaknjiga.rs/chest/odlomak/_Beli vitez.pdf

Zvali su ga manijakom, ubicom, klovnovskim princom, ali Belim vitezom? Nikada. Sve dosad. 

Džoker je izlečen od ludila, i taj rehabilitovani čovek, sada poznat pod imenom Džek Nejpijer, žarko želi da zaceli grad koji je donedavno terorisao. Njegov prvi korak je da se pomiri sa svojom partnerkom Harli Kvin, a zatim će pokušati da spase grad od osobe za koju zaista veruje da je jedini zlikovac – Betmena! Ali ko je zapravo heroj, a ko zločinac? 

„BETMEN: BELI VITEZ“ biće na Letećem startu u striparnici „Čarobna knjiga“ u Dečanskoj 5 u Beogradu, striparnici „Alan Ford“ na Novom Beogradu, u Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books“ u Novom Sadu i na našem sajtu po ceni od 1.340 dinara, od srede, 24. februara, do nedelje, 28. februara. Posle Letećeg starta, cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu iznosiće 1.500 dinara, a u ostalim knjižarama 1.999 dinara

Share this post


Link to post
Share on other sites

UZBUDLJIVI NOVI ZLIKOVCI I NEOČEKIVANI SAVEZNICI U NASTAVKU SAGE O BELOM VITEZU!🦇🦇🦇

„BETMEN: KLETVA BELOG VITEZA“ na LETEĆEM STARTU po ceni od 1340 dinara!

un1U8Oa.jpg

 

Format    15,8 x 24 cm
Povez    Tvrd
Broj strana    272
Štampa    Kolor
Serijal    DC GOLD
Junak    Betmen

PRELISTAJTE OVO IZDANJE:
https://carobnaknjiga.rs/chest/odlomak/_Kletva belog viteza.pdf

Rat između Betmena i Džokera besni u Gotamu, a Džoker se sprema da taj sukob podigne na novi nivo i njegova vojska ima novog regruta! Azrael je vitez mračniji od svega što je Gotam dosad iskusio, i on će pomoći Džokeru da razotkrije tajnu istoriju porodice Vejn. 
Da li će misterija njegovog porekla zadati razarajuć udarac Mračnom vitezu? 

„BETMEN: KLETVA BELOG VITEZA“ biće na Letećem startu u striparnici „Čarobna knjiga“ u Dečanskoj 5 u Beogradu, striparnici „Alan Ford“ na Novom Beogradu, u Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books“ u Novom Sadu i na našem sajtu po ceni od 1.340 dinara, od srede, 24. februara, do nedelje, 28. februara. Posle Letećeg starta, cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu iznosiće 1.500 dinara, a u ostalim knjižarama 1.999 dinara

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dragi prijatelji,

Zahvaljujući pre svega vašoj podršci ove godine objavićemo gotovo 30 izdanja, tri puta više nego bilo koje od prethodnih godina.
Ovo su naslovnice stripova za koje smo potpisali ugovore, a tu će biti još određeni broj izdanja za koja čekamo ugovore.
Uživajte!

WKKq4PX.jpg


D1Bg6zU.jpg


jQCdwAC.jpg

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

GOLCONDA / MAGIČNI VETAR #12 (epizode 34-36)[/b]

MV-12-promo.jpg

 

🎩 Dragi prijatelji!

Sigurnim koracima, nova, dvanaesta knjiga vašeg i našeg omiljenog junaka pristiže na sva prodajna mesta!

Magični Vetar već od danas u [url="https://www.facebook.com/putdoknjige/?__cft__[0]=AZXViCwoDvIesPLzlsmxgGLR7SewOIKgnLKSNUVzY9sgJBkv0EpfBJ4Uvw-N6IVdbAebsLhzRByOzkWt-CyfeRmLuPaZNmsnzuETRuTHZ_nsUzHO8yqLCHHE8ffln40FpXbTC7jbQAkDkxnjzxNji_J1eRshqd7bgbQqOhYzgyE7Bg&__tn__=kK*F"]Књижара ПУТ ДО КЊИГЕ[/url], koliko sutra kreće dalja distribucija.

U ovoj knjizi očekuju vas tri odlične epizode koje potpisuju vrhunski majstori serijala: Hoze Ortiz, Barbati i Ramela, ali i neponovljivi Ivo Milaco!

Nekih desetak dana nas deli od naredne knjige (4) sa nekim malo starijim epizodama, a do tada uživajte u maestralnim radovima proslavljenih autora...

Javljamo se ponovo za par dana!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jedan naslov koji je, naravno, zainteresovao dosta vas svakako je strip koji radimo za svoju dušu (Miloševu, preciznije, kao što je Slayer bio za Bojanovu [:D]).
Ali, osim svim ostalim ljubiteljima Maradoninog lika i dela, ovo je grafički roman koji će se, verujemo, svideti mnogima. 
Paolo Kastaldi jedan je on najtalentovanijih italijanskih mladih autora, čiji su grafički romani divna i dirljiva umetnička dela rađena uglavnom olovkom i akvarelom, sa uzbudljivim i neobičnim kadrovima.
Ovo nije samo priča o jednom od najvećih fudbalera svih vremena, ovo je svedočanstvo o Italiji osamdesetih godina prošlog veka, o Napulju, siromašnom Jugu i bogatom Severu - tragično i veličanstveno poput samog Maradone.


P5wMFyn.jpg

Zx1yMYF.jpg

i1qIJKB.jpg

4ECV3eB.jpg

lMmJWv9.jpg

QClD5hU.jpg

4bDXtdy.jpg

lvJLNQj.jpg

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

May be a cartoon of text

Poštovani čitaoci,

u pretplati je naša četvrta knjiga o Sudiji Dredu pod naslovom Prokleta zemlja, koja donosi jednu od najpoznatijih storija iz klasičnog perioda serijala o Sudiji Dredu. Scenario su napisali Džon Vagner i Pet Mils, a crtež je poveren velikanima britanskog stripa - Brajanu Bolandu i Miku Makmahonu.

Ovo će biti naša najobimnija knjiga o Sudiji Dredu do sada - na preko 200 strana - biće velikog formata i u tvrdom povezu, poput knjiga Presuda je smrt!, Dan kada je zakon umro i Dete pravde.
Prokleta zemlja izlazi u svojoj necenzurisanoj verziji i sadrži i poglavlja koja decenijama nisu smela da se objave pod pretnjom tužbe velikih lanaca. Sa promenom zakona u Velikoj Britaniji, napokon smo u prilici da dobijemo kompletnu sagu i svom originalnom ruhu.

Dizajn i ovog puta potpisuje Ivica Stevanović, a prevod Kristijan Relić.

Cena u pretplati je 2000 dinara, što uključuje i troškove dostave, a svi pretplatnici će na poklon dobiti i poklon print štampan u ograničenom broju primeraka na najfinijem umetničkom papiru i dostupan isključivo u okviru pretplate.

Pretplatu možete izvršiti na račun ID Komiko (Kosovska 20, 21000 Novi Sad) broj 250-2060000245780-39 sa naznakom "Uplata za knjigu". Poziv na boj nije potreban.
Pretplata traje do 10. aprila 2021.

Share this post


Link to post
Share on other sites

GOLCONDA / NIK RAJDER SPECIJAL #1 (epizode 1-2)[/b]

Nik-S1-promo.png

 

🎩 Dragi prijatelji!

Konačno je došao trenutak na koji smo poprilično ponosni, jer je naša želja da nas pominju kao izdavača koji ispravlja stripovske nepravde, pa vam zato danas predstavljamo prvi broj, sada skoro već 3️⃣0️⃣ [b]GODINA OČEKIVANOG[/b], specijalnog izdanja našeg i vašeg Nika Rajdera!

Ako me pamćenje ne vara, nekog trenutka u aprilu 1992. godine, kada se na kioscima pojavilo specijalno izdanje Zlatne Serije br. 16 (Dilan Dog - Mefisto) i u njemu plan objavljivanja specijalnih i vanrednih brojeva za tu nesrećnu godinu, a u spisku na rednom broju 19, planiran za 15. jun 1992, pojavio se upravo on! Nešto kasnije, zadnje korice Zlatne Serije 1087 i Lunovog Magnus Stripa 979 po prvi put su nam zagolicale maštu prikazujući kako će da izgleda ta njegova naslovna strana. Nažalost, do dana današnjeg, to je i sve što smo dobili...

📜 [b]ŠTA SE DOGODILO S MERI ROZ?[/b] je konačno pred nama, u Golkondinom aranžmanu!

(validna transkripcija naslova je ovde delimično izostala, a sve u cilju nostalgičnog neizbegavanja nekada davno predloženog naziva za ovu epizodu)

✍️ I ne samo on. U našoj prvoj knjizi nalaze se prva dva broja edicije specijali, naravno, zajedno sa originalnim tekstualnim dodacima za oba izdanja, koja smo ovom prilikom morali malo da preradimo, iz nekoliko razloga, prvenstveno zbog formata u kome su originalno objavljeni. Moram samo još ovom prilikom da naglasim i da je bio pristojan podvig uopšte dobiti prava na objavljivanje tih dodatnih knjižica, opet, na više načina, digitalni materijali ne postoje, rađeni su od nule, sve je išlo nekoliko puta na odobrenje u Bonelli i tako te sitnice...

🛒 Od danas dostupno na www.golconda.rs [url="https://www.golconda.rs/product/nik-rajder-specijal-1/"]webshopu[/url], do kraja dana verovatno u još nekim knjižarama, a već od sutra kreće distribucija i na ostala vaša omiljena prodajna mesta

💵 [b]1200 dinara (promo prvih mesec dana) / 1450 kasnije[/b]

Uživajte!
Pišite nam kako vam se svideo!

💥 Pa od aprila-maja da se uhvatimo svi zajedno ukoštac sa Nikovom fenomenalnom redovnom serijom u već prepoznatljivim bojama trobroja vaše i naše Golkonde!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...