Jump to content

Stripovi


Recommended Posts

GOTSKO REMEK-DELO MRAČNE, VEČNE LEPOTE! „DRAKULA“ strip na LETEĆEM STARTU po ceni od 1.200 dinara!

tNQ0LFw.jpg

 


Format    20,8 x 29,7 cm
Povez    Tvrd
Broj strana    208
Štampa    Kolor
Serijal    STARI KONTINENT

PRELISTAJTE OVO IZDANJE:
https://carobnaknjiga.rs/chest/odlomak/_Drakula.pdf

Priča o besmrtnom vampiru i sama je postala besmrtna. Znamo je iz folklora i mitova, iz slavnog romana Brema Stokera i brojnih filmskih adaptacija, ali nikad nam je nije dosta. Francuski autor Žorž Bes nudi svoju viziju popularne legende, trudeći se, pritom, da ostane što verniji Stokerovom originalu.

Čuven po izuzetnom crtačkom umeću, on bira crno-belu tehniku kako bi dodatno istakao snagu svoje linije i delu dao prikladnu atmosferu jeze i užasa, prateći priču o Džonatanu Harkeru, Mini, profesoru Van Helsingu i drugima koji su se, sticajem raznih okolnosti, susreli sa dijaboličnim stvorenjem, nosferatuom, poznatim kao Vlad III Cepeš, to jest grof Drakula. 

Besov Drakula predstavlja delo virtuoza, u kom se jasno vidi da je njegov autor jedan od najboljih stripskih umetnika današnjice.


„DRAKULA“ strip na Letećem je startu u striparnici „Čarobna knjiga“ u Dečanskoj 5 u Beogradu, striparnici „Alan Ford“ na Novom Beogradu, u Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books“ u Novom Sadu i na našem sajtu po ceni od 1.200 dinara, od srede 31. marta, do nedelje 4. aprila 2021. Posle Letećeg starta, cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu iznosiće 1.350 dinara, a u ostalim knjižarama 1.799 dinara.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

TREĆI TOM SNAJDEROVOG I KAPULOVOG SERIJALA (THE NEW 52)! „BETMEN: GODINA NULTA“ na LETEĆEM STARTU po ceni od 1.200 dinara!

bzq1IvG.jpg

 

Format    15,8 x 24 cm
Povez    Tvrd
Broj strana    200
Štampa    Kolor
Serijal    DC GOLD
Junak    Betmen

PRELISTAJTE OVO IZDANJE:
https://carobnaknjiga.rs/chest/odlomak/_Betmen Zlo doba.pdf

ON JE MRAČNI VITEZ, A SVAKI VITEZ MNOGE BITKE MORA IZVOJEVATI.


Svaki dan donosi nove opasnosti, a svaka noć – nove košmare. Stari prijatelji i saborci padaju, a na njihovo mesto dolaze novi. Stari neprijatelji vraćaju se s većim moćima i užarenijom mržnjom no pre. A borba Mračnog Viteza za dušu Gotama ne jenjava. Put će ga nanositi od zatvora Blekgejt, pa sve do ludnice Arkam. Boriće se protiv Glinenog i Crvene Kacige. Vinuće se u nebo sa Supermenom i oplakivati palog Robina. Nadahnuće nove vojnike u ratu protiv zla – i prisetiće se početka sopstvenog vojnog roka za vreme haotične Godine Nulte. 

Ali Mračni Vitez mora da opstane. Da uteruje strah. Da uliva nadu. Da pokaže silama dobra i silama zla da je Betmen nešto više od čoveka. Betmen je ideja. A ideje su večne...


„BETMEN: ZLO DOBA“ na Letećem je startu u striparnici „Čarobna knjiga“ u Dečanskoj 5 u Beogradu, striparnici „Alan Ford“ na Novom Beogradu, u Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books“ u Novom Sadu i na našem sajtu po ceni od 1.200 dinara, od srede 31. marta, do nedelje 4. aprila 2021. Posle Letećeg starta, cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu iznosiće 1.350 dinara, a u ostalim knjižarama 1.799 dinara. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

izašla je danas pored Dilana i nova tura 3u1 od VČ, ima u paketima i zlatnih serija, Zagorove odabrane priče, standardno Zagor i Dilan regularna izdanja...

uvek dobar pazar da se popuni kolekcija, pa i ako uleti koji duplikat

Edited by Talvi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dragi prijatelji,

kraj prvog kvartala godine je odličan trenutak za nove početke, te vam stoga vaša

➡️ GOLKONDA NAJAVLJUJE: ⬅️

🖌 KIST - NOVU EDICIJU BD ALBUMA!

Jedna od glavnih karakteristika nove edicije je što će se u njoj naći isključivo pojedinačni ili one shot albumi, koji se teško mogu složiti u smislene integrale, ali i zato što zahtevaju da pred čitaoce budu izneti na povećanom formatu kako bi sav raskoš vrhunskog crteža došao do izražaja.

Čast da otvori novu ediciju pripašće delu proslavljenog dvojca mnogima poznatog po El Ninju, ali i još nekim radovima koji kod nas nisu objavljeni do sada, Boro Pavlović i Kristijan Perisin ovaj put nam pripovedaju avanturističku, ali istinitu priču o sudbini 🔥Džona Tanera🔥, Amerikanca koji je veći deo svog života proveo kao Indijanac u plemenima iz predela Velikih jezera.

Privodimo kraju radove na prvom tomu (od ukupno dva), tako da će on u aprilu sigurno u štampu, a možda se pojavi i među nama...

👁 Bacite pogled kako će da izgleda i budite spremni na sagu koja ostavlja bez daha, u sjajnoj tradiciji Plesa sa vukovima!

 

168217047_494242701950678_90314637008204

Share this post


Link to post
Share on other sites

May be an image of book

Ja sam skroz zaboravio da sam se pretplatio na ovo, prošlo dva meseca od inicijalne najave i silnih peripetija sa štamparijom. Nadam se, da će se čekanje jer sam ovo kupio naslepo i to na konto par stranica što su podelili na grupi.
 

Quote

Evo i našeg aprilskog izdanja. Bombona!
U narednim danima se šalje pretplatnicima, a od nedelje ide i u striparnice.
Cheers!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

171594365_498458048195810_47544036305045

Dragi prijatelji, ⚡️GRANICA #1⚡️ je u prodaji!
📜 U mestašcetu na italijansko-francuskoj granici nestaje kombi kojim su deca iz lokalne škole putovala na ekskurziju. Za nestalom decom traga dvoje detektiva: Laura Denti, agent Interpola, specijalista za pronalaženje nestalih osoba i Antoan Žakob, najveći poznavalac tog alpskog područja, samotnjak koji je prekinuo svaki kontakt s ljudima i povukao se u šumu.
Jedna žena i jedan muškarac će, pošto pređu granicu koju niko ne bi smeo da pređe, biti primorani da udruže snage i suoče se s posledicama grešaka koje su napravili u prošlosti.
✏️ Delo Maura Ucea i Đovanija Mazija, GRANICA je triler maštovite i morbidne atmosfere u kome ništa nije onako kako izgleda i gde linija između dobra i zla, kao i između stvarnosti i košmara, sve više bledi, sve dok u potpunosti ne iščezne.
📌 Da biste prilikom čitanja imali pravi doživljaj GRANICE, Golkonda vam ovu sjajnu priču donosi onako kako je objavljena i u Italiji: u A4 formatu, tvrdih korica.
💵 Cena će u prvih mesec dana iznositi 1500 din, a kasnije 1800.
Uživajte!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...