Jump to content

Stripovi


Recommended Posts

aw6zBXn.jpg

 

c/b, hc, A4, 152 str

Ova surova i napeta priča o opstanku u zaleđenoj budućnosti iz pera ČAKA DIKSONA i HORHEA ZAFINA jedan je od najuticajnijih stripova osamdesetih godina prošlog veka. Zafinov rad na ovoj priči smatra se njegovim remek-delom i pred vama je po prvi put na srpskom jeziku i u ovom formatu.

U ovom izdanju Zimskog sveta objavljujemo i prvobitno neobjavljeni nastavak - Zimsko more, od istih autora.

Knjižarska cena 1710 din, promotivna cena 1300 din

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kako nije, i taj je glup do zla boga, ali crni humor i preterano nasilje ga baš uzdižu. On recimo ponajviše pozajmljuje od Ennisovog Punisher Maxa likove. Šteta što je Jigsaw bio bulja, i praktično parodija. Mada je i dalje meni najjače što je žena režirala film, svaka joj čast bolje je odradila posao od većine ostalih low budget akcijaških plaćenika. Šteta što joj nisu dali šansu da odradi još delova. Ray Stevensonu leži Punisher uloga.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

EPSKA ZAVRŠNICA TRILOGIJE O ČUDESNOJ ŽENI U OKVIRU EDICIJE „ZEMLJA JEDAN“, IZ PERA GRANTA MORISONA I JANIKA PAKETA!

„ČUDESNA ŽENA: ZEMLJA JEDAN“ 3 na LETEĆEM STARTU po ceni od 940 dinara!

hgqucLd.jpg

 

Format    15,8 x 24 cm
Povez    Tvrd
Broj strana    128
Štampa    Kolor
Junak    Čudesna Žena

PRELISTAJTE OVO IZDANJE:
https://carobnaknjiga.rs/chest/odlomak/_WW3 prelistavanje ff.pdf

RAT JE STIGAO NA OBALE RAJSKOG OSTRVA...

Dijana, sada novokrunisana kraljica Amazonki, prvi put nakon celog jednog milenijuma kreće u misiju okupljanja rasutih amazonskih plemena. Ali nisu sve ratnice na Rajskom ostrvu voljne da prihvate naredbe Čudesne Žene. Ako želi da okupi sve svoje sestre, Dijana će najpre morati da odbrani svoj presto.

Za to vreme, Maks Lord počinje napad na Rajsko ostrvo pomoću svojih AREJ oklopa. Sledi bitka između patrijarhata i matrijarhata! Hoće li Dijana najzad uspeti da prenese svoju poruku mira svetu muškaraca ili će Lordov rat uspeti da sagori Amazonke, a s njima i ceo svet, u prah i pepeo?

Nastavljajući tradiciju nagrađivanih priča iz serijala „ZEMLJA JEDAN“, koje remete status kvo stripske industrije, „Zemlja jedan: Čudesna Žena“ 3 završna je epizoda nove vizije porekla amazonske ratnice iz pera Granta Morisona. S dinamičnim ilustracijama neverovatnog Janika Paketa, ovaj originalni strip roman završava priču na najbombastičniji mogući način.

Ali to nije kraj, pripremamo još dve izvanredne priče iz ove edicije, i to o BETMENU i SUPERMENU!

„ČUDESNA ŽENA: ZEMLJA JEDAN“ 3 na Letećem je startu u striparnici „Čarobna knjiga“ u Dečanskoj 5 u Beogradu, striparnici „Alan Ford“ na Novom Beogradu, u Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books“ u Novom Sadu i na našem sajtu po ceni od 940 dinara, od srede, 8. septembra, do nedelje, 12. septembra 2021. Posle Letećeg starta, cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu iznosiće 1.050 dinara, a u ostalim knjižarama 1.399 dinara

*striparnica „Čarobna knjiga“ u TC „Kalča“ u Nišu neće raditi zbog godišnjeg odmora do 14. septembra 2021.

Share this post


Link to post
Share on other sites

NASTAVAK UZBUDLJIVE, NEVEROVATNO VRATOLOMNE PRIČE O SVETU U KOJEM SE DELOVANJE GRAVITACIJE PROMENILO!

„NAOPAČKE“ 2 na LETEĆEM STARTU po ceni od 870 dinara!

cqD7ltH.jpg

 

Format    20,8 x 29,7 cm
Povez    Tvrd
Broj strana    72
Štampa    Kolor
Serijal    Riznica Bonelli GIGANTE

PRELISTAJTE OVO IZDANJE:
https://carobnaknjiga.rs/chest/odlomak/_Naopacke 2 prelistavanje .pdf

Nepomično nebo bez oblaka. Beskrajni plavi ambis istačkan zvezdama, neizmerno dubok i potpuno nezainteresovan za sudbinu onih koji su izbegli Pad i sada su prisiljeni da žive u jezivom i neprijateljski nastrojenom svetu...

Aleksandrovo i Đurđino iskušenje se nastavlja: istraživanje okoline koja im je istovremeno poznata i sasvim nova dovodi ih u još mračnije nevolje dok pokušavaju da prežive u ekstremnim uslovima i uđu u trag ljudima koje su poznavali, rodbini, prijateljima. Umesto njih, susreću se samo s ljudima čije je umove, reklo bi se, Pad sasvim razorio, kao i s vojskom, suviše spremnom za paljbu da bi ulivala ikakvo poverenje... Odnos između njih dvoje, međutim, postojano se produbljuje, dok mladi dvojac iznalazi način da se nosi sa opasnostima i misterijama sveta okrenutog naopačke...

„NAOPAČKE“ 2 na Letećem je startu u striparnici „Čarobna knjiga“ u Dečanskoj 5 u Beogradu, striparnici „Alan Ford“ na Novom Beogradu, u Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books“ u Novom Sadu i na našem sajtu po ceni od 870 dinara, od srede, 8. septembra, do nedelje, 12. septembra 2021. Posle Letećeg starta, cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu iznosiće 1.000 dinara, a u ostalim knjižarama 1.299 dinara

*striparnica „Čarobna knjiga“ u TC „Kalča“ u Nišu neće raditi zbog godišnjeg odmora do 14. septembra 2021.

Share this post


Link to post
Share on other sites

U periodu od 24. septembra do 2. oktobra 2021. godine održaće se JESENJA STRIPOMANIJA Čarobne knjige!💥💥💥
Za ovaj čarobni praznik stripa pripremili smo za vas ukupno 17 noviteta, i to 14 stripova i 3 knjige! Zar to nije fantastično?
Kad smo već kod fantastičnog, u sklopu JESENJE STRIPOMANIJE, pripremili smo za vas i AKCIJU KOJA SE NE PROPUŠTA! Napravili smo selekciju izvanrednih izdanja koja će biti dostupna po SPECIJALNIM CENAMA od 100, 500 i 1000 dinara. Kompletan spisak naslova sa cenama uskoro će biti dostupan na našem sajtu, pratite nas!
A sada, ono što vas najviše zanima – noviteti na JESENJOJ STRIPOMANIJI!
📌Biblioteku STARI KONTINENT obogatićemo za dva toma „Bluberija“ (4 i 5), dva toma „Tornjeva Boa-Morija“ (2 i 3), kao i za dva bisera evropskog stripa – „Treba ucmekati Ramireza“ i „Vršnjaci“ fenomenalnog Arkasa, koji će biti prvi strip u specijalnom izdanju Starog kontinenta.
📌U Marvelovu biblioteku stižu mnogima omiljeni junaci: „Panišer Max“ 1 i 2, i „Preludijum za Korpus Dedpula“.
📌Biblioteku NOVI SVET proširićemo za dva nova naslova: „Y, poslednji muškarac“ 1 i „Paper girls“ („Dostavljačice novina“) 1.
📌 Riznicu Bonelli Serijal nastavljamo sa dva nova slučaja komesara Ričardija: „Svojeručno“ i „Otrovnica“.
📌Od knjiških naslova pripremili smo za vas sjajna izdanja: „Veštac“ – ilustrovana priča, „Dina“ 1 – specijalno ilustrovano izdanje, a za sve ljubitelje Marvelovog multiverzuma stiže ultimativna enciklopedija posvećena Osvetnicima.
📌Za sam kraj ostavili smo najavu za strip koji možda niste očekivali, ali ćete mu se sigurno obradovati – serijal „SENDMEN“ započinjemo baš na JESENJOJ STRIPOMANIJI prvim tomom „Preludijumi i nokturna“! Dakle, spremite se jer započinjemo serijal od 12 tomova u B4 formatu, u punom koloru i u luksuznoj opremi! 🎉 🎉 🎉
JESENJA STRIPOMANIJA održaće se u striparnicama Čarobne knjige u Beogradu i Nišu, u Klubu čitalaca Čarobne knjige Bulevar Books u Novom Sadu, u striparnici Alan Ford, kao i na našem sajtu.
Više informacija, kao i detaljan spisak naslova na akcijama možete očekivati uskoro!

Share this post


Link to post
Share on other sites

241859774_10223293217496518_258418849429

 

* * * Majk Batervort & Don Lorens: TRIGANSKO CARSTVO - u pretplati! * * *
Poštovani čitaoci,
došlo je vreme da predstavimo naš novi projekat, poslednju pretplatu u 2021. godini.
Radi se o serijalu TRIGANSKO CARSTVO koji potpisuju Majk Batervort i Don Lorens. Legendarni naučno-fantastični serijal kod nas je nekada izlazio pod naslovom Daleka planeta, i smatra se samim temeljom britanskog stripa. Godinama se čekalo da se materijali obezbede i srede i sada je napokon moguće objaviti ovo kultno ostvarenje na dostojan način i učiniti ga dostupnim savremenim čitaocima. 
Trigansko carstvo objavljujemo integralno, od samog početka, na velikom formatu i u punom koloru, u tvrdom povezu – u opremi kakvu maestralni crtež Dona Lorensa zaslužuje.
Prva knjiga izlazi na čak 304 strana i od danas kreće u pretplatu po specijalnoj ceni od 2400 dinara i u tu cenu je uračunata i dostava na teritoriji Srbije kao i specijalni poklon koji će, kao što je već tradicija, dobiti naši čitaoci.
Pretplatu možete izvršiti na račun ID Komiko, Kosovska 20, 21000 Novi Sad; br. računa: 250-2060000245780-39; svrha uplate: uplata za knjigu. Poziv na broj nije potreban.
Posle uplate neophodno je da nam na adresu [email protected] pošaljete vaše podatke, pošto banke često dostave samo delimičnu informaciju o uplatniku.
Pretplata traje do 20. oktobra 2021.
Pošto će izaći u samo 500 primeraka, knjiga neće ići u našu redovnu distributivnu mrežu po knjižarama, već će se pored pretplate po objavljivanju moći nabaviti samo u striparnicama, i pojedinim knjižarama koje dostojno tretiraju strip.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

UZBUDLJIVE PRIČE NAMENJENE NAJMLAĐIM LJUBITELJIMA SUPERHEROJSKOG STRIPA. NEZAOBILAZNO ŠTIVO ZA NAŠE NAJMLAĐE ČITAOCE.

„MARVEL: VELIKA KNJIGA PRIČA“ na LETEĆEM STARTU po ceni od 1.340 dinara!

ujIOXD4.jpg

 

Format    22,23 x 23,34 cm
Povez    Tvrd
Broj strana    304
Štampa    Kolor

PRELISTAJTE OVO IZDANJE:
https://carobnaknjiga.rs/chest/odlomak/_Marvel_ Velika knjiga priča prelistavanje F .pdf

MARVELOVI JUNACI, ZBOR!

Pridružite se vašim omiljenim Marvelovim superherojima koji su se okupili u epskim avanturama i bitkama ne bi li sačuvali i zaštitili galaksiju! 

Kapetan Marvel i Gamora suočavaju se sa svojim najvećim strahovima, Spajdermen savladava nezgodnog neprijatelja, Čuvari galaksije hvataju veštog svemirskog zmaja – te i druge zabavne priče, pune akcije, očekuju vas u ovaj zbirci, koja pred vama oživljava silu sve šireg Marvelovog univerzuma!

„MARVEL: VELIKA KNJIGA PRIČA“ na Letećem je startu u striparnicama „Čarobna knjiga“ u Dečanskoj 5 u Beogradu i TC „Kalča“ u Nišu, striparnici „Alan Ford“ na Novom Beogradu, u Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books“ u Novom Sadu i na našem sajtu po ceni od 1.340 dinara, od srede, 15. septembra, do nedelje, 19. septembra 2021. Posle Letećeg starta, cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu iznosiće 1.500 dinara, a u ostalim knjižarama 1.999 dinara.

Share this post


Link to post
Share on other sites

IZUZETNO OSTVARENJE SJAJNOG DVOJCA BRUBEJKER-FILIPS U ŽANRU KOJI IH JE PROSLAVIO! NOAR KRIMI-PRIČA KOJU ĆETE PAMTITI!

„ZATAMNJENJE“ na LETEĆEM STARTU po ceni od 2.000 dinara!

7iwbHIJ.jpg

 

Format    15,8 x 24 cm
Povez    Tvrd
Broj strana    400
Štampa    Kolor
Serijal    NOVI SVET

PRELISTAJTE OVO IZDANJE:
https://carobnaknjiga.rs/chest/odlomak/_Zatamnjenje - prelistavanje .pdf

Holivud, 1948. – noar film zaglavljen u beskrajnom ciklusu dosnimavanja. Scenarista koga progone košmari iz rata. Sumnjiva smrt filmske starlete. Sumnjiva prošlost njene zamene. I studijski mogul i njegov šef obezbeđenja koji su spremni sve da učine kako kamere ne bi prestale da snimaju, dok sam grad polako počinju da izjedaju crvena panika i crni spiskovi...

Epska misterija koja obuhvata mnogo više od pukog ubistva, Zatamnjenje je zasad najambiciozniji strip-roman iz pera majstora noara Eda Brubejkera i Šona Filipsa. Ovo deluks izdanje u sebi sadrži celu priču u jednom tomu, kao i više od pedeset strana dodatnih materijala i crteža koji će vam omogućiti da zavirite iza kulisa ovog modernog klasika.

„Krimi-priča koja izgleda jednako dobro kao Duboki san, a zvuči kao neki od formativnih košmara Džejmsa Elroja.“– Frenki Bojl

„Niko, ni u jednom žanru, nije tako genijalno uspeo da prenese živopisnu ličnu patnju, pijani samoprezir i umetnički i erotski pakao koji uništava duše, zvani Holivud, kao što su to učinili Brubejker i Filips u Zatamnjenju.“– Džeri Stal

„ZATAMNJENJE“ na Letećem je startu u striparnicama „Čarobna knjiga“ u Dečanskoj 5 u Beogradu i TC „Kalča“ u Nišu, striparnici „Alan Ford“ na Novom Beogradu, u Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books“ u Novom Sadu i na našem sajtu po ceni od 2.000 dinara, od srede, 15. septembra, do nedelje, 19. septembra 2021. Posle Letećeg starta, cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu iznosiće 2.250 dinara, a u ostalim knjižarama 2.999 dinara.

Share this post


Link to post
Share on other sites

s00.jpg

 

Dragi prijatelji, [b]GRANICA #2[/b] je u prodaji!

Prvi svetski rat je završen. Na putu ka kući, Enriko i grupa njegovih saboraca pronalaze utočište u šarmantnom seocetu ušuškanom usred Alpa. Njihove priče sa fronta im pribavljaju hranu i divljenje meštana, naročito sakatog dečaka po imenu Aurelio i Marije, koja u Enriku vidi priliku da pobegne od svakodnevice i mogućnost srećnog života daleko od ukletog sela.

Na planini vrebaju mračne sile. Tamo žive oni koje nazivaju „obeleženima”, oni koji su videli nešto što ih je zasvagda žigosalo i utisnulo ludilo u njihova tela.

Sa tim ludilom, koje opet napada u svoj svojoj iskonskoj sili, sto godina kasnije, susrešće se Antoan Žakob i Laura Dent dok se zagonetke prepliću poput grančica stabala u šumama oko granice.

Delo Maura Ucea i Đovanija Mazija, GRANICA je triler maštovite i morbidne atmosfere u kome ništa nije onako kako izgleda i gde linija između dobra i zla, kao i između stvarnosti i košmara, sve više bledi, sve dok u potpunosti ne iščezne.

s01.jpg


s03.jpg


s04.jpg


s05.jpg

 

U ovoj knjizi čekaju vas epizode:
3: Pravi heroji ne plaču
4: Dvanaest kostura

Cena u promo periodu (prvih mesec dana) biće 1.500 dinara, a kasnije 1.800.

Edited by Мајор Гашпар

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...