Jump to content

Stripovi


Recommended Posts

* * * KOMIKOVA NOVEMBARSKA AKCIJA * * *

Poštovani čitaoci,
i u ovim neredovnim okolnostima održaćemo našu tradicionalnu akciju u uobičajenom terminu. Dakle, od danas, ponedeljka [b]8. 11.[/b] počinje "KOMIKOVA NOVEMBARSKA AKCIJA".
Akcija će trajati narednih 33 dana, tj. do [b]11. decembra 2021.[/b]

Na akciji je ukupno [b]88 naših naslova[/b] koji se mogu poručiti u četiri različite varijante. Broj porudžbina tokom akcijskog perioda nije ograničen, niti porudžbina u jednoj varijanti isključuje mogućnost porudžbine i u nekoj drugoj.

[b]Narudžbe se vrše uplatom odgovarajućeg iznosa na račun ID Komiko, Kosovska 20, 21000 Novi Sad, svrha: uplata za knjige, broj računa: 250-2060000245780-39
Poziv na broj nije potreban.
Troškove poštarine snosi Komiko, a čitava akcija odnosi se na teritoriju Srbije.[/b]

Uz uplatu potrebno je javiti se na adresu [email protected] i potvrditi narudžbu i adresu.


[b]VARIJANTA A >[/b] Bilo kojih [b]10 naslova[/b] sa prvog spiska koji sadrži 74 naslova možete kupiti po ceni od [b]10.000 dinara[/b]. Poštarinu snosimo mi, za teritoriju Srbije.

[b]VARIJANTA B >[/b] Poručivanje se vrši uz [b]kumulativni popust[/b], pa tako [b]druga knjiga[/b] ide sa popustom [b]od 10% na navedene cene, treća 15%, četvrta 20%, peta 25%, šesta 30%, sedma 35%, osma 40%, deveta 45% i deseta 50%.[/b] U ovom slučaju možete poređati poručene knjige od jeftinijih ka skupljim kako biste ostvarili maksimalni popust. Naslovi, svakako, moraju biti različiti. Poštarinu i u ovoj varijanti snosimo mi.

Varijanta-AB.jpg

 


[b]VARIJANTA C >[/b] Bilo kojih [b]6 naslova[/b] iz druge tabele možete poručiti po ceni od [b]3.300 dinara[/b]. Poštarinu na teritoriji Srbije snosimo mi.

Varijanta-C.jpg

 


[b]VARIJANTA D >[/b] U poslednjoj Varijanti možete poručiti naslove koje imamo u izuzetno malim količinama, neki su rasprodati, neke tek dobijamo iz štamparije. Ovih [b]14 naslova se prodaju po navedenim akcijskim cenama[/b], a poštarinu i u ovom slučaju snosimo mi.
Za naslove iz treće tabele potrebno je da nas kontaktirate pre porudžbine kako bismo proverili da li su još dostupni u tom trenutku.

Varijanta-D.jpg

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

[b]GOLCONDA PREDSTAVLJA / BADI LONGVEJ knjiga #1[/b]

Badi-Longvej-1-1.jpg

 

🎩 Dragi prijatelji,

dočekali smo i taj trenutak da jedan od najboljih vestern serijala ugleda svetlost dana!

▪️ [b]Badi Longvej[/b] ▪️ konačno u formatu i pakovanju kakvo ovaj strip odavno zaslužuje!

📜 Golkonda Vam donosi prvi integral, sa prve četiri epizode ovog fenomenalnog serijala, iz pera i kista čuvenog Deriba na velikom formatu tvrdih korica u punom koloru, a sve u okvirima naše bilblioteke „Stara škola“. Originalne naslovnice i prve epizode stripa prati i obiman dodatni materijal sa promišljanjima i ilustracijama Deriba, ali i njegovih dobrih prijatelja, a sve samih majstora devete umetnosti!

🛒 Od danas u prodaji, po promotivnoj ceni od 2.400 dinara u striparnicama Alan Ford i Darkwood i knjižari Put do knjige, a uskoro i na svim ostalim, a Vašim omiljenim prodajnim mestima i prodavaca koji su prepoznali potencijal i kvalitet Vaše i naše Golkonde!

Uživajte!

Share this post


Link to post
Share on other sites

0c0rHTv.jpg

Format 20,8 x 29,7 cm
Povez Tvrd
Broj strana 160
Štampa Kolor
Serijal STARI KONTINENT

PRELISTAJTE OVO IZDANJE:
https://carobnaknjiga.rs/chest/odlomak/_Pustinjske%20Shkorpije%204_prelistavanje%20F%20.pdf

Ratne avanture oficira Koinskog, pripadnika Pustinjske grupe za daleka dejstva, nazvane Pustinjske škorpije, nastavljaju se...

Nakon brojnih sukoba i susreta s neobičnim ratnicima i žiteljima afričkih goleti, Koinski je u begu i mora da stigne u Dire Davu vozom, jer pokušava da se pridruži glavnom štabu englesko-etiopskih trupa koje su krenule u ofanzivu s ciljem da oslobode zemlju od italijanskog okupatora.

Prerušen je kao Gala ratnik i pretvara se da je gluvonem, ali pritom pada u groznicu i doživljava neobične vizije. Njegova tajna misija na afričkom frontu se nastavlja, kroz Etiopiju, od Džibutija do Harara, i sadrži svu eleganciju pratovske atmosfere: nostalgični mesec, romantičnu magiju, prizore ispunjene svetlošću ili one ogrezle u senku, kao i jednu škorpiju koja u svojim filozofskim razmišljanjima pominje Kiplinga i Konrada...

Ovaj tom „Pustinjskih škorpija“ sadrži dve priče:
„PUT GROZNICE“
„ČETIRI KAMENA U VATRI“

„PUSTINJSKE ŠKORPIJE“ 4 na Letećem su startu u striparnicama „Čarobna knjiga“ u Dečanskoj 5 u Beogradu i TC „Kalča“ u Nišu, striparnici „Alan Ford“ na Novom Beogradu, u Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books“ u Novom Sadu i na našem sajtu, po ceni od 1.340 dinara, od srede 24. novembra, do nedelje, 28. novembra 2021. Posle Letećeg starta, cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu iznosiće 1.500 dinara, a u ostalim knjižarama 1.999 dinara.

Share this post


Link to post
Share on other sites

259774218_4566342596786757_1750601471897

NEZAUSTAVLJIVI HULK PROTIV NEUNIŠTIVOG VULVERINA U NAJVEĆOJ BORBI KOJU JE ULTIMATIVNI SVET VIDEO!
Šef SHIELDA Nik Fjuri je mislio da je ubio Hulkovog alter ega, naučnika Brusa Banera. Ali sada brdo besa i zelenih mišića divlja širom planete. Fjuriju na raspolaganju stoje brojni operativci. Ali postoji samo jedan čovek koji može valjano obaviti ovaj posao – Vulverin!
Logan poseduje kao žilet oštre kandže, nesalomive kosti od adamantijuma i moć samoisceljivanja koja mu omogućava da lako preživi rane koje bi ubile slabije ljude, i zbog toga deluje kao savršen protivnik za Hulka. Ali Hulk mu već pri prvom susretu pokazuje značenje izraza „sirova snaga”, kidajući ga napola!
Da li ijedan od njih može preživeti ovaj zastrašujući susret? I ako ga prežive, da li će ostati isti?
Br. strana: 144 / Boja: Kolor /
Uvez: Tvrdi / Format: 170 x 260 mm
Cene:
Promotivna (važi do 24.12.2021): 1.650,00
Puna cena: 2.190,00

https://darkwood.co.rs/wp-content/uploads/2021/11/HULKVSVULVERINzavir.pdf

Share this post


Link to post
Share on other sites

PREDSTAVLJAMO VAM SERIJAL POSVEĆEN PRAVIM LEGENDAMA DIVLJEG ZAPADA! 🤠🤠🤠 OVO JE PRIČA O TOME KAKO JE KALAMITI DŽEJN POSTALA NAJPOZNATIJA ŽENA DIVLJEG ZAPADA I KOJA JE NJENA VEZA SA JEDNAKO ČUVENIM DIVLJIM BILOM HIKOKOM!

„WILD WEST“ 1 na LETEĆEM STARTU po ceni od 1.200 dinara!

kYGb6Yr.jpg

 

Format    20,8 x 29,7 cm
Povez    Tvrd
Broj strana    120
Štampa    Kolor
Serijal    STARI KONTINENT

PRELISTAJTE OVO IZDANJE:
https://carobnaknjiga.rs/chest/odlomak/_WildWest _PRELISTAVANJE _f.pdf

Serijal „Wild West“ posvećen je slavnim junacima Divljeg zapada, ličnostima većim od života kojima je bio ispunjen taj svet bez boga i zakona, istovremeno u nestajanju i nastajanju...

Nakon Građanskog rata, Amerikanci su, bili nezaustavljivi u želji da dospeju na Zapad. Za neke, ta prostrana teritorija značila je novo bogatstvo, otvarala je nove mogućnosti. Železnica, koja je uporno napredovala, neke od njih je obogatila. S druge strane, neki su zaradu pronašli prodajući tela onih manje taličnih.

U jednom bordelu u Omahi razne sudbine prepliću se u nasilnom sukobu koji mnogi neće preživeti.

Ovo je neverovatna priča o pravim legendama Divljeg zapada, o Marti Kanari, koja će ostati upamćena kao Kalamiti Džejn, najpoznatija žena Divljeg zapada, i o Divljem Bilu, ratnom veteranu, lovcu na glave i odmetniku.

Glori i Lamontanj stvaraju vestern koji je u najboljoj tradiciji frankobelgijskog stripa o Divljem zapadu, „Bluberija“ ili „Komanče“, samo što je sada sve još ozbiljnije, surovije i realističnije. Drugim rečima – u skladu sa sadašnjim vremenom. 

„WILD WEST“ 1 na Letećem je startu u striparnicama „Čarobna knjiga“ u Dečanskoj 5 u Beogradu i TC „Kalča“ u Nišu, striparnici „Alan Ford“ na Novom Beogradu, u Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books“ u Novom Sadu i na našem sajtu, po ceni od 1.200 dinara, od srede,  01. decembra, do nedelje, 5. decembra 2021. Posle Letećeg starta, cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu iznosiće 1.350 dinara, a u ostalim knjižarama 1.799 dinara.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...