Jump to content

Stripovi


Recommended Posts

  • 2 weeks later...

0c1.jpg

Poštovani čitaoci,
došlo je vreme da predstavimo naš novi projekat, prvu pretplatu u novoj 2022. godini.

Radi se o drugoj, završnoj knjizi serijala ZLATNO DOBA koji potpisuju Roksan Morej i fenomenalni Siril Pedrosa. Ovo je najnovije Pedrosino delo koje je izuzetno primljeno jednako kod publike i kritike i već je osvojilo brojna priznanja.

Naše izdanje će biti identično francuskom, kao i prva knjiga, na velikom formatu, u tvrdom povezu i na odličnom francuskom papiru.

Prevod je delo izuzetne Olje Petronić.

Od danas prva knjiga kreće u pretplatu po specijalnoj ceni od 2200 dinara i u tu cenu je uračunata i dostava na teritoriji Srbije.

Pretplatu možete izvršiti na račun ID Komiko, Kosovska 20, 21000 Novi Sad; br. računa: 250-2060000245780-39; svrha uplate: uplata za knjigu. Poziv na broj nije potreban.

Posle uplate neophodno je da nam na adresu [email protected] pošaljete vaše podatke, pošto banke često dostave samo delimičnu informaciju o uplatniku.

Pretplata traje do 15. februara 2022.

Kao što je već i tradicija, pretplatnici će na poklon dobiti print sa motivom iz ovog izuzetnog bajkovitog ostvarenja, delo Sirila Pedrose.

Pošto će izaći u samo 500 primeraka, knjiga neće ići u našu redovnu distributivnu mrežu po knjižarama, već će se pored pretplate po objavljivanju moći nabaviti samo u striparnicama, i pojedinim knjižarama koje dostojno tretiraju strip.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...