Jump to content

Stripovi


Recommended Posts

NeBJP4K.jpg

Format 15,8 x 24 cm
Povez Tvrd
Broj strana 304
Štampa Kolor
Serijal NOVI SVET

PRELISTAJTE OVO IZDANJE:
https://carobnaknjiga.rs/chest/odlomak/_Negda%C5%A1nji%20i%20budu%C4%87i%201_%20prelistavanje%20.pdf

Sve legende, sve priče... Sve su istinite.

Grupa nacionalista pronalazi korice čuvenog mača Ekskalibura i pomoću njihove magije vraća kralja Artura iz mrtvih ne bi li obistinila mračno proročanstvo. Ali kada brana između svetova popusti, samo Bridžet Makgvajer, penzionisana lovkinja na čudovišta, zna kako da zaustavi te mistične sile. Uvukavši svog neupućenog unuka Dankana u svet koji on poznaje samo iz priča, Bridžet se, zajedno s njim, upušta u pohod tokom kog će biti prisiljena da otkrije složenu istoriju porodice Makgvajer, kao i da se suoči sa smrtonosnim tajnama iz prošlosti Britanije koje sada prete njenoj budućnosti...

Iz pera Kjerona Gilena, bestseler autora (Život na Kocki, Vulverin: Poreklo), i s ilustracijama Dena More, dobitnika nagrade „Ras Mening“, Negdašnji i budući je moderna epska avantura koja, u duhu večnih klasika, preispituje način na koji sagledavamo mitologiju.

„Kjeron Gilen i Den Mora sa Negdašnjim i budućim pucaju visoko, i u tome apsolutno uspevaju.“ – coMicBooK.coM
„... dinamična pustolovina koju vredi preporučiti svim ljubiteljima žanrovske književnosti, i prava poslastica za ljubitelje arturijanskih mitova.“ – puBlisHErs WEEKlY

„NEGDAŠNJI I BUDUĆI“ 1 na Letećem je startu u striparnicama „Čarobna knjiga“ u Dečanskoj 5 u Beogradu, TC „Kalča“ u Nišu i TPC „Radnički“ u Kragujevcu, Striparnici „Alan Ford“ na Novom Beogradu, u Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books“ u Novom Sadu i na našem sajtu, po ceni od 1.810 dinara, od srede, 4. maja, do subote, 8. maja 2022. Posle Letećeg starta cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu iznosiće 2.000 dinara, a u ostalim knjižarama 2.699 dinara.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

X0M0cmZ.jpg

Format 13 x 19 cm
Povez Mek
Broj strana 192
Štampa Crno bela

PRELISTAJTE OVO IZDANJE:
https://carobnaknjiga.rs/chest/odlomak/_Tokijski%20Osvetnici%201%20_Prelsitavanje%20.pdf

Tokijski osvetnici je priča o prijateljstvu, ljubavi i požrtvovanosti. U surovim obračunima bandi na ulicama Tokija vlada samo jedno pravilo – čuvaj svoje bližnje!

Prvi korak u Takemićijevoj misiji da spase voljenu osobu jeste da upozna osnivača Tokio manđi bande – nepobedivog Mikija. Ali Takemići će brzo saznati da Miki možda i nije osoba kakvu očekuje da sretne.

Takemići Hanagaki je mladić bez ambicije, koji je navikao da se svima izvinjava. Jednog dana saznaje da je njegova devojka iz srednje škole žrtva obračuna Tokio manđi bande, kriminalne organizacije koja teroriše grad. Istog dana Takemići otkriva da može da skače kroz vreme 12 godina u prošlost, te dobija priliku da izmeni sudbinu ljudi koje voli. Međutim, da bi to učinio, mora da se suprotstavi jačima od sebe.

„TOKIJSKI OSVETNICI“ 1 na Letećem su startu u striparnicama „Čarobna knjiga“ u Dečanskoj 5 u Beogradu, TC „Kalča“ u Nišu i TPC „Radnički“ u Kragujevcu, Striparnici „Alan Ford“ na Novom Beogradu, u Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books“ u Novom Sadu i na našem sajtu, po ceni od 299 dinara, od srede, 4. maja, do subote, 8 maja 2022. Posle Letećeg starta cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu iznosiće 350 dinara, a u ostalim knjižarama 450 dinara.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ofYzeWZ.jpg

Format 15,8 x 24 cm
Povez Tvrd
Broj strana 248
Štampa Kolor
Serijal NOVI SVET

PRELISTAJTE OVO IZDANJE:
https://carobnaknjiga.rs/chest/odlomak/_NAILBITER%20_prelistavanje%20.pdf

Odakle dolaze serijske ubice?

Bakaru u Oregonu rodno je mesto šesnaest najgnusnijih serijskih ubica na svetu. Čarls Kerol, opsednuti FBI profajler koji istražuje zbivanja u tom gradu, najednom nestaje i sada njegov prijatelj Nikolas Finč, službenik Agencije za državnu bezbednost, započinje potragu upravo u tom gradu, pri čemu odlučuje da sarađuje sa zloglasnim serijskim ubicom Edvardom Vorenom, zvanim Noktožder, kako bi pronašao prijatelja i ponudio odgovor na misteriozno pitanje: „Odakle dolaze serijske ubice?“

Iz majstorskog pera Džošue Vilijamsona i Majka Hendersona dolazi ova neodoljiva, mračna misterija, koja se najbolje može opisati kao mešavina „Tvin Piksa“ i horor trilera „Sedam“!

„Kad bi Džoš umro, poželeo bih da meni ostavi Noktoždera u testamentu, pa bih mogao da kažem kako je to bila moja ideja.“ – Skot Snajder

„Noktožder će vam se zavući pod kožu. Jeziv je, jedinstven i totalno otkrovenje u horor stripu.“ – Zek Tomson – BLOODY DISGUSTING

„Noktožder je kao da svakog meseca čitate novu verziju Kad jaganjci utihnu. Ovo je strip koji bi svaki ljubitelj horora trebalo da čita.“ – Dejms Ferguson – HorrorTalk.com

„NAILBITER“ 1 na Letećem je startu u striparnicama „Čarobna knjiga“ u Dečanskoj 5 u Beogradu, TC „Kalča“ u Nišu i TPC „Radnički“ u Kragujevcu, Striparnici „Alan Ford“ na Novom Beogradu, u Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books“ u Novom Sadu i na našem sajtu, po ceni od 1.540 dinara, od srede, 4. maja, do subote, 8. maja 2022. Posle Letećeg starta cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu iznosiće 1.700 dinara, a u ostalim knjižarama 2.299 dinara.

Share this post


Link to post
Share on other sites

FB-nove-objave.jpg

Epski završetak spektakularnog mini-serijala POSLEDNJI RONIN dolazi pred naše čitaoce samo nekoliko nekoliko dana nakon svetske premijere!

“NEMA MIRA” - zlokobno odjekuju reči iz Splinterovog dnevnika, dok se Mikelanđelo, jedini preživeli iz družine Nindža kornjača priseća kako je saznao za smrt svoje braće i mudrog učitelja. Kucnuo je čas konačnog obračuna! Majki, Ejpril i Kejsi Mari kreću u odsutnu bitku protiv strahotnog Oroku Hirotoa, Sekačevog unuka i njegovog klana Stopala: Da li će Poslednji ronin uspeti da osveti svoju porodicu, ili će krv naših heroja poteći razrušenim ulicama Njujorka?

Promo cena: 1450 dinara
Puna cena: 1800 dinara

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...