Jump to content

Stripovi


Recommended Posts

Drugari - moze mala pomoc? Zeleo bih da procitam Sirocad (bilo koji serijal - regularan, ringo ili novi svijet) makar po prvu knjigu iz kompleta. Da li ima da se nadje negde online? Hvala!

(Malo je teze naci ovaj strip iz DE 😅)

Share this post


Link to post
Share on other sites

🎩 Dragi prijatelji,

sa neopisivim zadovoljstvom, onakvim kakvo istinski stripofili ne osete puno puta u životu, možemo da najavimo i pred široki auditorijum iznesemo i predstavimo naše prvo kiosk izdanje, i to ni manje ni više, nego pod žigom 💢 LUNOV MAGNUS STRIP! 💢

Sudeći po vašim mnogobrojnim pismima, ali i živim rečima kad se sretnemo, nepune tri godine postojanja Golkonde donele su mnogim ljubiteljima stripa dosta nekih lepih trenutaka, jer, recept sa kojim smo ispravili poneku stripovsku nepravdu, ispunili poneku želju, ali i nastavljamo da ih ispunjavamo i ubuduće, nikako ne može da omaši!

Upravo iz tog razloga naše prvo LMS izdanje zapravo nosi broj 999, jer mi ne započinjemo Lunov Magnus Strip, neki sjajni, legendarni ljudi su ovu ediciju započeli desetlećima ranije. Mi smo se samo potrudili da mu ne menjamo mnogo od starog, prepoznatljivog ruha i da vas na svim kioscima dočeka svakog trećeg ponedeljka. Jedino ovaj prvi broj je presedan, on će se iz izloga kioska širom Srbije nasmešiti u četvrtak - 2. juna.

Inače, za one koji ne znaju, ovo je epizoda koja je pre nepunih 30 godina trebalo zapravo i da bude objavljena na mestu broja 999, ali koja, nažalost, iz svima poznatih razloga do sada nije ugledala svetlost dana.

Da mnogo ne dužimo, a i što bi se u našem narodu reklo: slika govori više od hiljadu reči!

 

123.jpg

Od sutra kod nas i striparnicama u BG, odmah zatim i drugdje...
Od četvrtka 2. juna na svim kioscima širom Srbije po ceni od 270 dinara!
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...