Jump to content

Stripovi


Recommended Posts

G7DHzqF.jpg

Format 20,8 x 29,7 cm
Povez Tvrd
Broj strana 264
Štampa Kolor
Serijal STARI KONTINENT

PRELISTAJTE OVO IZDANJE:
https://carobnaknjiga.rs/chest/odlomak/_Pre%20Potrage%201%20prelistavanje%20.pdf

Le Tandr i Loazel, potpomognuti novim crtačkim snagama, vraćaju nas u razdoblje četrdeset godina pre „Potrage za pticom vremena“ da nam ispripovedaju herojsku priču o ljubavi i posvećenosti, izdržljivosti i želji za životom u snolikom i živopisnom ambijentu magično izmaštanog Akbara.

Sa posebnim akcentom na prošlosti likova iz prvog serijala, ovo delo je praznik stripa u kojem sinergija zamaha i obima priče u kombinaciji sa majstorskim crtežom čini predivno iskustvo u svakom smislu.

„U POTRAZI ZA PTICOM VREMENA – PRE POTRAGE“ 1 na Letećem je startu u okviru Letnje stripomanije Čarobne knjige od petka, 10. juna, do nedelje, 19. juna 2022. u svim klubovima čitalaca Čarobne knjige u Beogradu, Nišu, Kragujevcu i Novom Sadu, na našem sajtu i u Striparnici Alan Ford po ceni od 2.210 dinara. Posle Letećeg starta cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu iznosiće 2.450 dinara, a u ostalim knjižarama 3.299 dinara.

Share this post


Link to post
Share on other sites

dLDWAii.jpg

Format 14,5 x 20,5 cm
Povez Tvrd
Broj strana 144
Štampa Crno bela
Serijal Riznica Bonelli SERIJAL

PRELISTAJTE OVO IZDANJE:
https://carobnaknjiga.rs/chest/odlomak/_Komesar%20Ricardi%2010%20prelistavanje%20.pdf

Uvek ozbiljan, teške naravi, komesar Ričardi poseduje dar koji je istovremeno i njegovo prokletstvo: on vidi mrtve i u njima njihove poslednje trenutke života. On oseća njihov bol.

Predivni Napulj tridesetih godina dvadesetog veka oživeće pred vama u tri nove priče upotpunjene autorovim osvrtima na njihov nastanak. Najnoviji dodatak ediciji Riznice Boneli serijala štampan kao crno-belo izdanje, kao što je i originalno objavljen u Il Commissario Ricciardi Magazine 2021, prevazilazi detektivsku priču i nudi zanimljiv sadržaj publici i izvan interesovanja žanrovskih čitalaca.

„LETOPISI KOMESARA RIČARDIJA“ 10 na Letećem je startu u okviru Letnje stripomanije Čarobne knjige od petka, 10. juna, do nedelje, 19. juna 2022. u svim klubovima čitalaca Čarobne knjige u Beogradu, Nišu, Kragujevcu i Novom Sadu, na našem sajtu i u Striparnici Alan Ford po ceni od 940 dinara. Posle Letećeg starta cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu iznosiće 1.050 dinara, a u ostalim knjižarama 1.399 dinara.

Share this post


Link to post
Share on other sites

TfUq8k0.jpg

Format 15,8 x 24 cm
Povez Tvrd
Broj strana 168
Štampa Kolor
Serijal DC GOLD
Junak Betmen

PRELISTAJTE OVO IZDANJE:
https://carobnaknjiga.rs/chest/odlomak/_Betmen%20Harli%20Kvin_%20Prelistavanje%20_.pdf

Da li će Harli spasiti ili uništiti budućnost Gotama?

Ovo novo izdanje u okviru DC GOLD biblioteke, pored kompletne avanture Harli Kvin, sadrži i poglavlje 6 iz antologije „Harli Kvin Crno + Belo + Crveno“, originalno objavljene u digitalnom formatu. U ovom dodatku su crno-beloj paleti boja dodate nijanse crvene, čime je na jedinstven način oblikovana priča o Harli Kvin.

„BETMEN – BELI VITEZ PREDSTAVLJA: HARLI KVIN“ na Letećem je startu u okviru Letnje stripomanije Čarobne knjige od petka, 10. juna, do nedelje, 19. juna 2022. u svim klubovima čitalaca Čarobne knjige u Beogradu, Nišu, Kragujevcu i Novom Sadu, na našem sajtu i u Striparnici Alan Ford po ceni od 1.200 dinara. Posle Letećeg starta cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu iznosiće 1.350 dinara, a u ostalim knjižarama 1.799 dinara.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cdo1hm3.jpg

Format 15,8 x 24 cm
Povez Tvrd
Broj strana 128
Štampa Kolor
Serijal DC GOLD

PRELISTAJTE OVO IZDANJE:
https://carobnaknjiga.rs/chest/odlomak/_Helblejzer-OdNapravaSvojih_prelistavanje%20_.pdf

„Majk Keri je napisao idealnu priču o Džonu Konstantinu. Ako želite da skapirate zašto svi dižu frku oko njega, trebalo bi da pročitate ovaj strip.“ – Nil Gejman

Da li će prevejano britansko kopile uspeti da spase nevinu dušu unuke svog drugara ili će ovaj put ceh pobede ipak biti previsok za nepopravljivog antiheroja u mantilu? Saznajte u samostalnom strip-romanu i vrhunskoj horor priči iz pera majstora Majka Kerija, uz zapanjujuće krvave ilustracije Leonarda Manka. Ovo izdanje takođe uključuje rezime likova i istoriju serijala koji detaljno opisuje istoriju Džonovog više puta ponovljenog putovanja do pakla i nazad.

„HELBLEJZER: OD NAPRAVA SVOJIH“ na Letećem je startu u okviru Letnje stripomanije Čarobne knjige od petka, 10. juna, do nedelje, 19. juna 2022. u svim klubovima čitalaca Čarobne knjige u Beogradu, Nišu, Kragujevcu i Novom Sadu, na našem sajtu i u Striparnici Alan Ford po ceni od 1.000 dinara. Posle Letećeg starta cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu iznosiće 1.100 dinara, a u ostalim knjižarama 1.499 dinara.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kalvin_i_Hobs_3_naslovna_FULL.jpg

Nesvakidašnji zavir:
https://darkwood.co.rs/wp-content/uploads/2022/06/Kalvin_i_Hobs_3_zavir.pdf

Br. strana: 256
Boja: Crno-belo i kolor
Uvez: tvrdi
Format: 210 x 276


Promo cena 2.490,00 (važi do 10.7.22)
Puna cena 3.490,00


Link za naručivanje:
https://darkwood.co.rs/prodavnica/darkwood/serijali/nesvakidasnji-kalvin-i-hobs/

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...