Jump to content

Stripovi


Recommended Posts

koga? 😄

 

inače rezervisao sam ona nova AF izdanja Libellusa preko Alan Ford striparnice
zovem pre neki dan striparnicu, pitam kad će to da stigne, a on sav smoren kaže: "ufff dok mi to platimo, organizujemo prevoz, oni pošalju, pa stigne na carinu, bude ocarinjeno i stigne kod nas proći će bar........ 10 dana!"
ja reko sad će da kaže dva meseca :haha:
neviđeno nadrkan lik :haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hyqwee5.jpg

Format 16,5 x 23,5 cm
Povez Tvrd
Broj strana 272
Štampa Kolor
Serijal The Best of Marvel

PRELISTAJTE OVO IZDANJE:
https://carobnaknjiga.rs/chest/odlomak/_Vizija%20prelistavanje.pdf

Vizija je među Osvetnicima iskusio trijumf, prijateljstvo, izdaju, poraz, smrt, pa čak i ljubav u naručju Grimizne Veštice – što se nije dobro završilo. Želeo je porodicu – suprugu i dvoje dece, možda i psa – pa ih je napravio. Želeo je dom u predgrađu.
I sve će biti u redu dok smrt ne zakuca na vrata njihovog doma. Spasao je svet trideset i sedam puta. Za svoju novu porodicu spreman je da ga uništi makar jednom.

Potresna superherojska priča o ljudskosti i gubicima, zahvaljujući kojoj je Tom King postao jedan od najuticajnijih scenarista nove generacije.

NAGRADA AJZNER ZA NAJBOLJI MINI-SERIJAL, NAJBOLJE IZDANJE I KOLOR.

VISION (2015) #1–12

„VIZIJA“ na Letećem startu od srede, 29. juna, do nedelje, 3. jula 2022. u svim klubovima čitalaca Čarobne knjige u Beogradu, Nišu, Kragujevcu i Novom Sadu, na našem sajtu i u Striparnici Alan Ford po ceni od 1.670 dinara. Posle Letećeg starta cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu iznosiće 1.850 dinara, a u ostalim knjižarama 2.499 dinara.

Share this post


Link to post
Share on other sites

bb9iJKK.jpg

Format 20,8 x 29,7 cm
Povez Tvrd
Broj strana 191
Štampa Crno bela
Serijal STARI KONTINENT

PRELISTAJTE OVO IZDANJE:
https://carobnaknjiga.rs/chest/odlomak/_Narednik%20Kirk%201_prelistavanje%20.pdf

Narednik Kirk je učestvovao u Američkom građanskom ratu na strani Severa i nakon okončanja sukoba nastavlja da služi na posleratnom Divljem zapadu. Prisiljen je da učestvuje u masakru američke vojske nad Indijancima, te stoga odlučuje da dezertira i posveti se odbrani nedužnih ljudi, što ga dovodi u nezgodnu situaciju, jer nema želju da ratuje protiv svojih bivših saboraca. On samo želi da se bavi uzgojem konjâ, skupa s prijateljima nalik sebi, s ljudima koji s mukom pronalaze svoje mesto u svetu: Indijancem koji je preživeo pokolj, bivšim konjokradicom i bivšim alkoholičarem koji je odlučio da leči Indijance. Međutim, miran rančerski život neće im biti suđen, pošto surov i nepravedan svet Divljeg zapada nipošto ne odgovara moralnim načelima Kirka, u osnovi plemenitog i pravičnog čoveka.

Ovaj serijal, čije su se prve stranice pojavile davne 1953, potekao je iz pera legendarnog argentinskog autora Hektora Esterhelda, kao i slavnog Huga Prata, koji se već ovde, na početku karijere, nude kao vrsni autori i postavljaju sebi osnovu za kasnija ostvarenja, remek-dela stripskog žanra.

„NAREDNIK KIRK“ 1 na Letećem je startu od srede, 29. juna, do nedelje, 3. jula 2022. u svim klubovima čitalaca Čarobne knjige u Beogradu, Nišu, Kragujevcu i Novom Sadu, na našem sajtu i u Striparnici Alan Ford po ceni od 1.540 dinara. Posle Letećeg starta cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu iznosiće 1.700 dinara, a u ostalim knjižarama 2.299 dinara.

Share this post


Link to post
Share on other sites

nFpET5T.jpg


Format 21,5 x 33 cm
Povez Tvrd
Broj strana 480
Štampa Kolor
Serijal DC Gold SPECIJAL

Kombinujući dodatne sadržaje dvaju najreprezentativnijih američkih izdanja (Absolute Edition i Deluxe Edition), Čarobna knjiga vam predstavlja najpotpunije izdanje Nadzirača koje se ikada pojavilo na našim prostorima. Uz Murove detaljne opise svih glavnih junaka, propraćene skicama i crtežima, u njemu su i kod nas nikad neobjavljene beleške, šeme i skice Dejva Gibonsa na osnovu kojih je kreirano ovo remek-delo devete umetnosti.

Amerika osamdesetih godina prošlog veka – pojava američkih superheroja izmenila je tok svetskih događaja: Sjedinjene Američke Države su pobedile u Vijetnamskom ratu, Nikson je još uvek predsednik i hladni rat je u punom zamahu. U svom stanu u Njujorku ubijen je Edvard Blejk, penzionisani superheroj poznat pod imenom Komedijaš. Kad neko ubije jednog od njih, bivše kolege iz tima moraju to da istraže.

Istraga, međutim, kreće neočekivanim tokom, a zavera koju će otkriti izvući će na površinu njihove skrivene traume i uvrnute psihologije, da bi, na koncu, postavila pitanje gde leži tanka linija koja razdvaja junaka od zlikovca.

Sofisticirana obrada superherojske teme u Nadziračima naišla je na nepodeljene pohvale kritike i čitalaca širom sveta zbog svoje psihološke dubine i realističnosti, kao i zbog filozofskih promišljanja o ljudskoj rirodi, pre svega o njenoj destruktivnoj strani i zlu. Često se kaže da su stripovi ovim naslovom konačno sazreli.

„NADZIRAČI“ na Letećem startu od srede, 29. juna, do nedelje, 3. jula 2022. u svim klubovima čitalaca Čarobne knjige u Beogradu, Nišu, Kragujevcu i Novom Sadu, na našem sajtu i u Striparnici Alan Ford po ceni od 3.010 dinara. Posle Letećeg starta cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu iznosiće 3.350 dinara, a u ostalim knjižarama 4.499 dinara.

Share this post


Link to post
Share on other sites

hFOPuPp.jpg

Format 15,8 x 24 cm
Povez Tvrd
Broj strana 264
Štampa Kolor
Serijal The Best of Spajdermen
Junak Spajdermen

PRELISTAJTE OVO IZDANJE:
https://carobnaknjiga.rs/chest/odlomak/_Spajderverzum%201_prelistavanje%20.pdf

 

v6DVtHY.jpg

 

Format 15,8 x 24 cm
Povez Tvrd
Broj strana 296
Štampa Kolor
Serijal The Best of Spajdermen
Junak Spajdermen

PRELISTAJTE OVO IZDANJE:
https://carobnaknjiga.rs/chest/odlomak/_Spajderverzum%202_prelistavanje%20.pdf

Nad svet se nadvila najveća pretnja koju je Spajdermen ikad iskusio. Neko lovi one koji poseduju moći pauka u multiverzumu i isisava im životnu energiju. Biće potrebno da se SVI Spajdermeni udruže kako bi zaustavili ovu pretnju – neverovatni, spektakularni, superiorni, čudesni, robotski, noar, ultimativni, žene-paukovi… U ovom ratu, koji se proteže multiverzumom, svako ko u sebi nosi esenciju pauka biće borac – ili žrtva.

Scenarista Den Slot i grupa autora donose detaljno osmišljenu i maestralno izvedenu priču o Spajdermenu, priču koja će predstaviti neizmerno narativno bogatstvo ovog junaka.

TOM 1: AMAZING SPIDER-MAN #4 I #7–8, FREE COMIC BOOK DAY 2014, SUPERIOR SPIDER-MAN #32–33, SPIDER-MAN 2099 #5, EDGE OF SPIDER-VERSE #1–5

TOM 2: AMAZING SPIDER-MAN #9–15, SCARLET SPIDERS #1–3,
SPIDER-WOMAN #1–3

„SPAJDERVERZUM“ 1 i 2 na Letećem su startu od srede, 29. juna, do nedelje, 3. jula 2022, u svim klubovima čitalaca Čarobneknjige u Beogradu, Nišu, Kragujevcu i Novom Sadu, na našem sajtu i u Striparnici „Alan Ford“ po ceni od 1.540 dinara za prvi i 1.670 dinara za drugi tom. Posle Letećeg starta cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu iznosiće 1.700 dinara za prvi i 1.850 dinara za drugi tom, a u ostalim knjižarama 2.299 za prvi tom i 2.499 dinara za drugi tom.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...