Jump to content

Stripovi


Recommended Posts

Korto_Mu_naslovna_low.jpg

Naslov originala: Mü
Format: 225 x 297 mm
Povez: tvrdi
Boja: kolor
Broj strana: 184
Pismo: Ćirilica


Cene:

Promotivna: 2.090 dinara (traje do 31.7.2022)
Puna cena: 2.690 dinara

Link za naručivanje - https://darkwood.co.rs/prodavnica/darkwood/serijali/korto-malteze-12-mu/

Korto_Helvecani_naslovna_low.jpg

Naslov originala: Le Elvetiche
Format: 225 x 297 mm
Povez: tvrdi
Boja: kolor
Broj strana: 94
Pismo: Ćirilica


Cene:

Promotivna: 1.890 dinara (traje do 31.7.2022)
Puna cena: 2.390 dinara

Link za naručivanje - https://darkwood.co.rs/prodavnica/darkwood/serijali/korto-malteze-11-helvecani/

Share this post


Link to post
Share on other sites

NAJKULA SLAVI PRVI ROĐENDAN!

Dragi Najkulaši... ovaaaj aaa... stripaši,

Dana 2.7.2021. godine "rođeno" je prvo Najkulino izdanje i taj dan smatramo rođendanom naše (i vaše) izdavačke kuće! [love2]
Od tog objavljivanja prvog broja Super Karusela do danas dogodilo se mnogo toga (za početak, baš taj "Spiru u zemlji Sovjeta" dobio je sasvim novu dimenziju u aktuelnim okolnostima http://forum.stripovi.com/icon_smile_blackeye.gif), objavili smo 12 izdanja u 12 meseci i za prve bebeće korake smatramo da nije loše... ali ovo je tek početak, ili kako stara srpska veli: "you ain't seen nothing yet".

U znak proslave 1. rođendana, Najkula je spremila nešto:
Odlučili smo da ponudimo SVE naše MEKOKORIČENE albume, kao i sve dosadašnje brojeve serijala "Radiant" po PROMO CENAMA.

Za kompletnu ponudu naših naslova po promo cenama pozivamo vas da posetite link:
https://najkula.rs/najrucivanje/page/2/

Ovom ponudom, između ostalog, pružamo priliku onima koji žele da obezbede i već najavljeni slipcase za prvih 10 brojeva edicije Super Karusel da to učine na najpovoljniji način, jer mekokoričena izdanja nećemo ni u kom trenutku nuditi po nižim cenama od onih iz promo perioda, iz respekta prema svima koji su među prvima požurili da pribave svoje primerke. http://forum.stripovi.com/icon_smile_approve.gif
Iz istog razloga nećemo nuditi popust na albumska (tvrdokoričena) izdanja Super Karusela, Povratka zemlji i Spiru: Nada iznad svega… iz tog razloga, ali i činjenice da su neka od tih izdanja već rasprodata, a preostali na “izdisaju” zaliha. I u to ime, hvala svim vernim čitaocima. http://forum.stripovi.com/icon_smile_approve.gif

Ponuda važi od VEČERAS (1.7.) do ponedeljka ujutru (3/4.7.) preko Najkulinog sajta, mejla, kao i u toku sutrašnjeg dana (subota, 2.7.) u striparnici Darkwood.

A za one koji su više u fazonu “mani me akcija, hoće li biti šta novo?”, odgovor glasi: O DA, HOĆE!
Šuškalo se o tome, dosta dugo smo i uspeli da čuvamo tu tajnu, a vreme je da je sada i obezna… obznanimo:

VAGABOND je lutalica, slobodan duh koji luta po meridijanima i kroz vremenska razdoblja… u potrazi za ljudskim sudbinama i pričama koje podstiču na pokretanje misli i osećanja.

VAGABOND je edicija koja će čitaocima predstavljati dela autora sa svih krajeva sveta, u velikom albumskom formatu (240 x 320 mm), krugovima od po 3-4 naslova i biće štampan po najvišim tehničkim standardima u štampariji Publikum, u kojoj se, između ostalih, štampaju izdanja izdavačkih kuća Dupuis, Dargaud, Le Lombard, Planeta Cómic

Prvi krug naslova stiže ubrzo, a u njemu nas očekuju:
 

 

Nympheas-noirs-covers.jpg

 

N-embrassez-pas-qui-vous-voulez-covers-N

La-Belle-Image-covers-Najkula.jpg

Plan je da, kroz vrlo pažljiv izbor naslova, u ovoj kalendarskoj godini ponudimo 2 kruga izdanja, a od sledeće godine 3 kruga (prosečno 10 naslova) godišnje. Da, zna se već koji će naslovi sačinjavati 2, 3. i 4. krug, na mnogim se već radi… i ne, nećemo otkrivati sada o kojim naslovima je reč http://forum.stripovi.com/icon_smile_big.gif. Umesto toga, kada prvi krug naslova bude u prodaji, pored predstavljanja izdanja koji ga čine, ujedno ćemo najaviti naslove koji vas čekaju u 2. krugu i tako dalje i tako bliže.

Mada, svako pravilo ima izuzetak, i sledećom slikom ga već donekle kršimo, makar za jedan naslov više:

Rikne-vagabond-03.jpg

A u pripremi su i brojna druga iznenađenja…

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cagaster-1.jpg

CAGASTER 1

Kraj 21. veka, ljudska vrsta biva pogođena čudnom bolešću zvanom "Kagaster". Ta neizlečiva pošast pretvara one s kojima dođe u kontakt u džinovske insekte. Dok se čovečanstvo odvažilo na njihovo istrebljenje, dve trećine ljudske populacije već je zbrisano.

Jednom istrebljivaču poverena je uloga nevoljnog junaka: da povede jedno neiskvareno biće kroz turobni i opasnostima ispunjen post-apokaliptični svet kojim vladaju kagasteri!

Prvobitno predstavljen kao dōjinshi web-serijal, manga "Mushikago no Cagaster" autorke Kašu Hašimoto biva objavljena najpre na japanskom, zatim i na engleskom jeziku, a 2020. godine pretočena je u spektakularnu "Netflix" animu "Cagaster of an Insect Cage"!

 

Cagaster-1-korice.jpg

Scenario i crtež: Kašu Hašimoto (Kachou Hashimoto)
Format: 130 x 190 mm
Uvez: Meki
Kolor: Crno-belo
Broj strana: 196

U prodaji preko sajta najkula.rs, mejla [email protected] i u striparnici Darkwood. Uskoro i u drugim striparnicama i knjižarama u zemlji i regionu!

Cena: 350 rsd u promo periodu do 14.8.2022. (nakon toga 450 rsd)

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...