Jump to content

Stripovi


Recommended Posts

FB-nove-objave.jpg

DUH TOKIJA knjiga #1: Atomska bašta

Ostrva Los Anđelesa 2089. godine: čovečanstvo je navučeno na tehnologiju, nezaposleni ljudi sluđeni virtuelnim uživanjima ne obaziru se na uništavanje planete, već samo razmišljaju kako da pozajme, ukradu ili ubiju i tako dođu do novog virtuelnog fiksa. Virtuelno naduvavanje je jedino za šta vredi živeti. To je najveća industrija, jedina industrija, droga koju svi koriste, i njome upravljaju kriminalci. A kome se ovi kriminalci obraćaju kada je potrebno da se završi neki posao? Pozorniku Ledu Dentu i Debi Dikej. Ovaj tandem će uskoro dobiti zadatak koji će ih naterati da napuste bedu Los Anđelesa kako bi pomogli da se osvoji poslednja zemlja na svetu bez tehnologije: Tokijska nacija vrtova.

Bestseler pisac Rik Remender (Low, Deadly Class) i tim crtačkih superzvezda Šon Marfi (Chrononauts, Betmen, Punk Rock Jesus) i Met Holingsvort (Wytches, Hawkeye) ispituju našu sve veću zavisnost od tehnologije, dok žudimo za prirodom koju nemilice uništavamo.

Ova knjiga sadrži prvih pet svezaka serijala, a čitava saga će biti objavljena u ukupno dva trejda od kojih je prvi konačno pred nama!

Promo cena 1600 dinara, kasnije puna 2000.

Uživajte!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...