markomrki Posted July 2, 2007 Report post Posted July 2, 2007 Ja sada u domu zdravlja kad sam bolestan sve inekcije dobijem isti dan i josh pevam! Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted July 4, 2007 Report post Posted July 4, 2007 Kad se setim prosto mi je neverovatno da sam se nekada za pupak cimala i nisam mogla da se opustim da prodje igla Piece of cake e vala bas vise boli posle, prve dve nedelje ne mozes ni da potrcis. sada konacno mogu da se opustim i leskarim na stomaku Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted July 4, 2007 Report post Posted July 4, 2007 Ja sam spavao na stomaku isto vece kad sam probusio bradavice! Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted July 5, 2007 Report post Posted July 5, 2007 e vala bas vise boli posle, prve dve nedelje ne mozes ni da potrcis. sada konacno mogu da se opustim i leskarim na stomaku Ma jok, poenta onog sto sam rekla je da kad bih sada probusila ne bih se uopste cimala. Kad ti je prvi onda cim zaboli cimnes se i mislis da nesto ne valja. Ovako znas da samo ne treba da dzarash @marko: ti si lud ja tek od skoro tako opusteno spavam. A s alkicama to ne smem ni da zamisljam Negde mi se zagubila sipkica koju sam kupila, hocu da zamenim ovu od 25mm sto mi sad stoji Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted July 5, 2007 Report post Posted July 5, 2007 E a kako su ti sad sise od kad si bila kod zileta jel sve ok jel si zadovoljna? Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted July 5, 2007 Report post Posted July 5, 2007 (edited) Pa bilo mi je lakse sto sam bila kod nekog ko se razume ali mi saveti nisu nista pomogli. Sve do pre par dana se redovno pravila bubuljica dok nisam probala najmanje ocekivanu stvar - hidrogen. I sredio je prilicno. Jednom dnevno to a ostatak antibak.sapun. Nikako da procenim da li mi hloramfenikol (koji mi je preporucio) sada pomaze ili odmaze. Tjah. Makar su prosirene i sipkice su pa ima manje stepena slobode rotacije (Alita ce razumeti :) ) Uskoro cu pupak i jezik Decko i ja se dogovorili da uradimo jezik u isto vreme da ne bi ono drugo bilo "zdravo" i cimalo da se prekrse saveti tako je najlakse, kad dvoje ima istu muku. Edited July 5, 2007 by Double Fire 1 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted July 5, 2007 Report post Posted July 5, 2007 Verij mi nije to nishta strasno. Ja kad sam probusio jezik istrazivao sam malo vise na neke nekonvencionalne nacine. Vodjenje ljubavi bez ljubljenja moze da bude jako interesantno. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted July 6, 2007 Report post Posted July 6, 2007 Me knows, me been there done that Nije ljubljenje jedino sto mora da se izostavi Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted July 6, 2007 Report post Posted July 6, 2007 znam mislio sam na ceo paket. Al avaj bog nam je dao ruke sa razlogom. Svi misle uh sad imam jezik a prste ko jebe. Vreme je da se podsetimo kako je bilo kad smo se prsticima drazili! Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted July 6, 2007 Report post Posted July 6, 2007 (edited) Nekima je obrnuto skroz Al da ne offtopicimo Iskreno se nadam da je ovo prvi multiple tongue pirsing kod nas Edited July 6, 2007 by Double Fire Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Axeanosilas Posted July 6, 2007 Report post Posted July 6, 2007 ДРАЖИЛИ!!! :) Мислио сам да је тај израз нестао (заједно са нарајцана/рајцање) с престанком изласка Врочег каја код нас. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Mustang Posted July 19, 2007 Report post Posted July 19, 2007 Izbušiš jezik i klit,staviš piercing i kad počne da varniči - LELE!!! Zezam se... Trenutak inspiracje. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted July 19, 2007 Report post Posted July 19, 2007 Jebiga, pre takvih eroticnijih busotina moras tacno da procenis kakvu stimulaciju volis i kako ce ta promena da utice na tebe - da te sjebe ili da ti bude u najmanju ruku isto... Licno, ne bih busila nista takvo jer vizuelni trip nije uvek vredan tolikog cimanja Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Mustang Posted July 19, 2007 Report post Posted July 19, 2007 Dobri su i oni lusterčići.. Bio juče na adi.. Većina devojaka ih fura, što i nije tako loše... pozz Sponzor hlađenja : Jelen pivo JA ZNAM ZAŠTO!!! Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted July 19, 2007 Report post Posted July 19, 2007 Lustercici? Mislis neke gluposti za pupak ili sta? Samo me na to asocira Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Mustang Posted July 19, 2007 Report post Posted July 19, 2007 Pa na šta će drugo??? :) Vidiš da znaš Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
demonica Posted July 21, 2007 Report post Posted July 21, 2007 Tek sada sam videla ovu temu... Imam cetiri pirsinga. Jedan sam radila u Pragu, sve ostale u Sindjelu i bilo je skroz o.k. Mislim da radim bar jos jedan. Bezveze mi je ta prica sa anestezijom. Cemu pirsing, ako malo ne zaboli, au principu i ne boli...Bas uopste...bar mene Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted July 22, 2007 Report post Posted July 22, 2007 Au kakav samo grandiozan post. Em nisi rekla ni na kojim mestima je al si zato rekla da tebe uopste ne boli. Znaci namece se zakljucak da tebe ne boli kad ti prodje igla kroz kozu 1 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Генеральный Posted July 22, 2007 Report post Posted July 22, 2007 Em nisi rekla ni na kojim mestima je па рекла је да је један у Прагу... :вуб: Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted July 22, 2007 Report post Posted July 22, 2007 Pa ne kaze se na Pragu nego u Pragu Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
demonica Posted July 22, 2007 Report post Posted July 22, 2007 Da li treba da kazem da me boli zarad "mira u kuci" iako to nije istina? Zaboli tih par sekundi malo i nista...Nemam taj problem da moje telo odbacuje pirsinge. Nista ne boli, ne gnoji... Nos, koren nosa, obrva, bradavica Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Генеральный Posted July 23, 2007 Report post Posted July 23, 2007 Da li treba da kazem da me boli zarad "mira u kuci" iako to nije istina? никад не прави компромисе - нађи мушкарца по мери! Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Axeanosilas Posted July 23, 2007 Report post Posted July 23, 2007 никад не прави компромисе - нађи мушкарца по мери! Ретко коме признајем да има више духа од мене, али ти си стварно ненадјебив. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
demonica Posted July 23, 2007 Report post Posted July 23, 2007 никад не прави компромисе - нађи мушкарца по мери! Muskarca? Heh Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted August 4, 2007 Report post Posted August 4, 2007 Jel može neko da mi da broj telefona wigwama? Planirao sam da ako može danas odem i probušim jezik Ulica je Stevana Sremca 6 jel tako? Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts