Jump to content

Fallout 3


Axeanosilas

Recommended Posts

e bethesda...bolje da se drze elder scrollsa...nemaju oni dovoljno kvaliteta da naprave fallout igru...

black isle je bio skup individualnih genija,a bethesda je samo sljakaroska firma...

nema fallouta bez tim cain-a ili chriss avelon-a...

 

nek se drze svog usranog elder scrollsa,za bolje nisu....

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 5 weeks later...

http://www.imdb.com/title/tt0072730/

 

http://rapidshare.com/files/46098531/ABAHD.part1.rar
http://rapidshare.com/files/46098671/ABAHD.part2.rar
http://rapidshare.com/files/46098794/ABAHD.part3.rar
http://rapidshare.com/files/46098921/ABAHD.part4.rar
http://rapidshare.com/files/46099082/ABAHD.part5.rar
http://rapidshare.com/files/46099208/ABAHD.part6.rar
http://rapidshare.com/files/46099352/ABAHD.part7.rar
http://rapidshare.com/files/46099392/ABAHD.part8.rar

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...

Kako su je bre recenzirali kad ne izlazi jos 20 dana?! I, mnogo kenjate zaista. Pustite ljude da zavrse igru, ako vam se igra - igrajte, ako ne - ne. Ko ste vi da se osecate povredjenim oko igre za koju nikad ni dinara niste dali (dobro, ajde.. jeste.. i pirati nesto malo kinte traze, valjda). Ono sto mene u celoj prici nervira je sto su odlucili da igra ne sadrzi modding tools nego da to tek kasnije, valjda dodaju.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sve je to lepo ali ja gledam na IGN-u koji je daleko veci i poznatiji sajt od ovog navedenog, imali su hiljadu preview-ova ali nikad nisu mogli da igraju vise od 6 sati, i nisu mogli da idu u neke deonice.. sto znaci da igra nije jos gotova. Kako moze neko sa punim pravom da ocenjuje nesto sto se vodi kao, u sustini beta proizvod?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Danas je objavljeno da je FO3 postao "gold", odnosno poslat na štancovanje. Što znači da je najmanje nekoliko dana pre ovoga postojala spremna full verzija, a jedno nedelju dana ranije i verzija koja je skoro full, tj. verovatno su razlike u odnosu na full neprimetne. Kao recimo onaj prvi Assassin's Creed što je izašao mnogo ranije (doduše imao je onaj bag sa pucanjem u Jerusalimu i nije imao very high settings za grafiku, ali suštinski je isti).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne bih rekao da su utisci igracaha da nije nishta specijalno procitao sam samo 2 reviewa koja su dala ocenu slabiju od 9...svi kazu da je igra prepuna sadrzaja da je dizajn odlican a sama igra je oblivion u buduncosti...takodje i manje gluposti tipa ne moze da se iskljuci onaj slowmotion kill i tako neke stvari..ali naravno nema veze igra sa starim falloutovima i tu lepo svaka recenzija kaze ako ste zadrti fan fallouta nece vam se ovo svideti ako vam je svejedno samo vam se igra dobar post apokalipticni rpg uzivacete...

Share this post


Link to post
Share on other sites

naravno da sam igrao...najbolje igre ikada...i 1 i 2...tamo su mi se i svidjale sve te silne reference i osvrt na kulturu 70ih, 80ih i 90ih....samo tamo su izvrgnute ruglu te kvazi vrednosti tipa ona fake vlada, pa onaj special agent frenk horigan..blabla...a ovde mi se chini kao da ih velichaju, game play mi deluje kao neki medal of honor - "kill all muties and restore democracy in washington" ...pliz...

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...