Jump to content

Fallout 3


Axeanosilas

Recommended Posts

pustite new vegas sada i i napucavajte se malo sa neprijateljima u realtime-u da vidite koliko je lošije. recoil, animacija oružja, headbob, aiming, sve je daleko bolje od prethodnika.

 

btw, ko ima radeona, izašli su novi beta driveri koji navodno drastično poboljšavaju performanse, još nisam stigao da probam...

Edited by bradilko

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma ja to zabatalio dok ne izadju mod tools, igranje Beth igara bez modova je ko kad vidis kako ove danasnje ribe izgledaju bez fotosopa. Ima potencijala igra, i svi kazu da postane dosta bolja posle prvih 10ak-20ak sati, ali nemam zivaca sad da se jebem kad ima jos igrica da se opici. Lepo oni to da srede, upeglaju, ispecuju, izmoduju, i eventualno izadje jos koji dlc, pa moze da se opici posteno.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Realno jedina tri moda koja ti trebaju je pomenuti full dialogue interface, enhanced wasteland preset (ja koristim fine text edition, bez dodatnih efekata, ne deluje toliko isprana igra) i fallout 4 configuration tool da podesis FOV, meni odgovara 100, i da otkljucas FPS.

Mislim da sam presao oko pola za sada ili cak vise od pola igre, i nisam imao nekih problema sa bug-ovima.

Edited by MiroslavXO
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meni je uzasna. Odigrao sam nekih 7-8 sati, nemam zivaca vise. Jedina pozitivna stvar je ono gradjenje naselja, interesantno i inovativno. Ali i to dokurci veoma brzo. Takodje, napredak u odnosu na trojku su lokacije koje vise nisu toliko genericne i dosta su unikatne. Ali to je nedovoljno, posto je sve ostalo smece. Batalio sam.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zapravo je FPS sa neki elementima RPG-a, manje vise dijalozi, inventar, skill tree (perk ili kako vec), i mogucnost da pravis kucice. Ali sustina igrice je ides, napucavas i tako to. I btw, koliko mi se ogadio ovaj Power Armor, znaci maltene od pocetka ga imam, dzaba nosim obican armor na coveka, vec na 10 sati sam se napucao i maltene neunistiv ... Gej fora totalno, power armor bi trebao da bude ono, igracka za neki high end igre, a ne od starta da se zajebavas sa time.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Čuo sam već od dva drugara da je dosadna igra? Jel istina?

 

Ja imam 96h igranja, jeste smor ako radis quest-ove koji se ni ne racunaju kao side quest's, a to je da ocistis kompletno celu mapu, od raider-a, super mutants, i syntha, koji se respawn-uju ako si predhodno ocistio taj deo a nisi uzeo quset kod trojice trovaca koji ti dodeljuju te repetativne quest-ove, tako da ces neke lokacije da cistis i do 3x.

 

Ulgavnom igraj samo main story ako krenes.

Edited by MiroslavXO
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

igra je more of the same ol' fo3. ono što malo vadi situaciju jeste što su neki questovi zaista dobri, i što su lokacije sada unikatne i nema više jebenih pećina lol...

fps aspekt je drastično poboljšan u odnosu na prošli nastavak pa je u borbama malo lepši osećaj. novi elementi poput izgradnje naselja u uneli malo svežine.

najveću negativnu promenu po meni, pretrpeli su dijalozi. krajnje rudimentarni i uvek isti tip odgovora mapiran na isti taster, SPECIAL atributi više nemaju nikakav uticaj na nove izbore u dijalogu (samo charisma utiče na procenat uspešnosti da ubedite nekoga u nešto).

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Moglo je kurac da bude dobra igra, cela ideja je bila da se Fallout pretvori u shooter i banalizuje da bi odgovarao prosecenim amer klincima, i to se moglo videti jos od prvog trailera. Ako ista, sve sto im je i bila namera, uspesno su realizovali.

 

Koje neopevano pateticno govno, postapokalipticni diznilend za decicu od 13 godina. Grafika i dizajn u nivou C&C: Renegade

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...