Jump to content

АДСЛ или кабл?


MissionVao

Recommended Posts

Ja sam pre 3 godine uzeo Eunet ADSL. Jesu skupi, nije neka ponuda, ali je bar podrša odlična. To se kod nas retko sreće, ne samo kod provajdera, već i generalno u prodaji/uslugama.

 

Jednom u 6 meseci zabaguje i moram da resetujem modem. Imaju podršku 24/7 mada nikad nije bilo potrebe da zovem. Na mailove odgovaraju prilično brzo. Mogao sam uzeti bolji paket kod bilo kog drugog provajdera, ali ovako bar ne razmišljam o kvalitetu usluge

Edited by Dead Man Drinking

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 5 months later...

Telekom sranje ili lelekom, onda kopernikus adsl koji je podnosljiv i za seedovanjei za skidanje i za svasta skidanje knjiga, filmova, serija itd, ne koci imao sam jedan problem sa kablom kad mi ga je izeo zec i pre neki dan kad sam morao malo da usrafim spojke i sad radi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 months later...

Na Banovom Brdu, sam od 2004e na Eunetu(bukvalno kada su oni bili jedini provajderi ADSLa u Srbiji, dok su još imali kancelarije na onom brodu). Varirao je kvalitet dosta u tih 12 godina, bilo je trenutaka tamo 2009e kada sam zeleo da odem od njih i nadjem nekog boljeg provajdera. Ali ruku na srce sad su stvarno dobri i bas su se mnogo popravili. Ne mogu da garantujem za brzinu, ali kvalitet i stabilnost je stvarno na nivou i to već duže vreme.

 

Sada zivim na Novom Beogradu, i tu imam PTT kablovski net. Ja verujem, najozbiljnije, da je ovo najgori mogući net u Srbiji. Čak nije problem brzina, nego što je veoma veoma nestabilan. Često se desi da dodjem sa posla i nemam net po par sati, ili stavim nešto sa torenata da se skida i to mi ubaguje net za ceo dan. Užas. A još nisu ni jeftini, upšte. Tako da ako vam slučajno ponude PTT, to izbegavajte u širokom luku.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 5 months later...

Elem,ako imate mts box,lopovi su natakarili neki rts dodatni paket koji ce se od aprila placati 99din.Sad ove bede nece iskljuciti taj paket automatski,vec morate sami da ga odjavite,bez obizra sto se niste ni prijavili za to.Pa ako vam se ne baca 99 dinara imate rok do kraja marta da odjavite taj paket.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 months later...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...