Jump to content

Goribor


Krsh

Recommended Posts

Sinoc je bila pristojna svirka, materijal se sastojao vecinom od novih pesama, neke od njih nisam pre cuo uzivo. Bubnjar se lepo uklopio u bend, plus matrice sa laptopa i eto malo zivljeg Goribora. Najsmesnija stvar je to sto se novi album i dalje ne moze kupiti u Srbiji, a proslo je vec skoro mesec dana kako je izasao u Hrvatskoj, eh...

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

uvezen je iz Hrvatske album. Moja preporuka ti je da kontaktiras odlicnog hrcka i da preko njega pazaris album, trebalo bi da je i dalje 700 dinara album. I cudi me kako se nijedna izdavacka kuca nije iscimala da uradi domace izdanje kao za prethodni album...

Edited by VoivodBG

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 3 months later...
  • 4 months later...
  • 4 months later...

Nakon nastupa na Lake festu u Nikšiću i u parku Orsula u Dubrovniku, Goribor se sprema za Zagreb gde će gostovati 19. septembra.

 

Koncert će biti održan u Vintage Industrial baru i tom prilikom snimiće Live album na kojem će se naći svi hitovi iz njihove duogodišnje karijere.

S obzirom da već tri godine rade u ovom sastavu, plan je da se priča zaokruži live snimkom na kojem će se možda naći i nekoliko novih pesama kako saznajemo od gitariste Željka Ljubića Pitija.

 

 

Live album trebalo bi da bude izdat početkom naredne godine ukoliko sve bude po planu.

Nakon zagrebačkog koncerta planiraju da naprave turneju koja će obuhvatiti nekoliko gradova u Srbiji, a početak turneje možemo očekivati krajem oktobra.

 

http://remixpress.com/goribor-u-zagrebu-snima-live-album-i-planira-turneju-nakon-toga/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kultni Goribor se godinu dana nakon hvaljenog dvostrukog albuma 'Evo je banja' i posljednjeg zagrebačkog koncerta vraćaju Zagrebu i predstavljaju 'Jureći ljubav', svoj novi singl!

Prošla je gotovo godina dana od posljednjeg koncerta kojeg je bend iz Bora održao u Zagrebu pa se povukao na podužu koncertnu pauzu, te godina i pol od dvostrukog remek-albuma'Evo je banja' koji je sa sobom donio nezaboravne pjesme poput 'Ljubavi moja', 'Kiša', 'Burle', 'Drobilica duša', 'Grad', 'Niko nije kriv' i one koja zatvara taj cijeli čarobni krug - 'Ne računajte na nas'. No, s Goriborom na svu sreću i dalje možemo računati jer je ST početkom godine u studiju Kramasonik, u suradnji s braćom Sinkauz (East Rodeo, ...day of the year), Nedimom Čišićem (Vuneni) i Hrvojem Nikšićem na klavijaturama snimio pjesmu 'Jureći ljubav'. Novi singl Goribora izjurit će put fanova i medija u ponedjeljak 2. rujna točno u podne.

Premijeru novog singla Goribor ujedno koristi kako bi najavio zagrebački koncert, 19. rujna u Vintage Industrial Baru. Zbog toga što će se na tom koncertu snimati live materijali koji bi u dogledno vrijeme trebali biti objavljeni na CDu i DVDu, broj ulaznica je ograničen na 550. Cijena ulaznice je 40 kn, a pretprodaja starta u ponedjeljak 02. rujna od 17 h u Vintage Industrial Baru.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Osim rasprodanih koncerata, novog singla i najave live materijala, Goriboru dobro ide i u Europi. Pjesma 'Sjajne niti' (Aleksandar Stojković) korištena je u jednom britanskom kratkometražnom hororcu, kao i u drugoj sezoni kriminalističke serije 'Top Boy' koju distribuira Channel 4. Inače, za originalnu glazbu napisanu za tu seriju, 2012. veliki Brian Eno osvaja prestižnu televizijsku nagradu BAFTA (u konkurenciji glazbe za 'Downton Abbey', 'Frozen Planet' i 'Great Expectations')

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Da li je u Boru teže iskopati bakar ili heroin?

Ne idem dosta dugo tamo. Znam da se teško živi. Pretpostavljam da ima i bakra i heroina. Da sve radi. Samo se svež vazduh ne može iskopati.

 

 

http://nedeljnik.co.rs/sr/2013/11/07/va%C5%A1ar-ta%C5%A1tine/jure%C4%87i-ljubav-i-%C4%8Disti-kiseonik

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...