Jump to content

Fatality


Tower...

Recommended Posts

Ovim postom objavljujem da se Fatality rasformirao...

 

Peki je izgubio interesovanje za sviranje, Kosta ima svoj hardcore bend Living Drill, a Tihi i ja smo prešli u Space Eater, gde ćemo nastaviti ono što je Space Eater sada i ono što bi Fatality možda bio u budućnosti...

 

Kao poslednje aktivnosti ovog benda, izbacićemo promo koji snimamo već skoro godinu dana i održati jednu oproštajnu svirku početkom sledeće godine.

 

U međuvremenu, dođite da podržite Space Eater 21. decembra u maloj sali SKCa...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pa shto se mene tiche,sa Space Eaterom na koji smo mi navikli je pricha zavrshena onog dana kad je Boshko preminuo a da ne pricham shto josh dvoje originalnih chlanova vishe nije tu....E sad verujem da ce Space Eater nastaviti i dalje i da ce sve to biti do jaja ali nece biti onaj stari space eater.Upravo zbog toga je sranje da nestane fatality jer bi time izgubili dva autentichna benda....Ali nema veze,podrzavam vashu odluku jer to je vasha stvar.Zelim vam puno srece u radu sa SPace Eaterom i ostalim bendovima!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Evo, da svima odgovorim.

 

Nema razloga žaliti za Fatalityjem u bilo kom smislu iz prostog razloga što gitarista i basista kao što sam naveo nisu zainteresovani za bend, a kamoli za ideju na dovoljno intenzivnom nivou. :lol:

 

Tihi (bubnjar) i ja ćemo svirati u Space Eateru i u muzičkom smislu nastaviti skoro isto kao što bi i Fatality nastavio s obzirom da postoji još bar dvadeset mojih neobjavljenih pesama prvobitno namenjenih Fatalityju, od kojih će najbolje Space Eater svirati u bubućnosti, a naravno biće i novih.

 

A, što se ideje tiče, mislim da je ideja oba benda poprilično ista, tim je ovo spajanje prirodnije. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dobro sad,ja sam ovo vec znao i nije mi krivo sto vise nema benda,cak je i bolje to ako dva clana sviraju u drugom bendu a druga dva izgubila interesovanja,sad Luka i Tihi mogu da se skoncentrisu na SE i tu svirku,jebeno mi samo sto necu moci da cujem recimo tu pesmu 80s uzivo vise,srecno na dalje !

 

I da Luka je emo pozer i smrdi ko ciganin kad se vrati sa njive!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Steta zbog Fatality-a , bas mi je zao , mislim da decko ima dovoljno talenta da nastavi sa grupom , a ne da prekine kad je presao u Space Eater .

Mene da pitaju , da sviram u Bombarderu ili Heleru , nikad ideju Kuge nebi napustio. Razmisli jos .

 

Slazem se, bolje napravite pauzu sa Fatalitijem, Jbg to niej thrash koji ja volim ali uvek sceni treba sto vise bendova a i Fataliti vam je maticni bend a takvi bendovi se ne napustaju.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fatality jeste bio maticni bend i tako bi i ostalo da smo svi od samoga pocetka i za vreme postojanja benda bili maksimalno posveceni, al' jednostavno tako nije bilo, Peki vise nije zainteresovan za sviranje, a Kosta ima svoj bend koji svira muziku koja njemu vise odgovara, sto je ok i svi smo se slozili oko tih stvari .

Ima dosta neobjavljenih pesama Fatality-ja neke cete cuti na ovom novom demo snimku cije se snimanje oduzilo (krenuli smo negde u februaru(bubanj)), a ostale pesme kao pesme SpaceEater-a !

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...

FATALITY na finalnoj večeri Demo Masters turnira!!! 23. januar (subota) @ SKC mala sala!!!

 

Ovo će biti pretposlednji nastup benda, pošto ćemo kad se završe ispiti organizovati oproštajnu svirku, ali pitanje je kad će to biti. Glasajte za nas i to. x)

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...