Jump to content

Џонсонове куротворине


Recommended Posts

Епизод три: Д трил воз гон

 

Дањас је понедељник и нормалан свет не ради. Међутим, мало пипкања са мезимицом увек добро дође.

 

tri.jpg

 

Призор 1: овај гнусни призор је последица теен година када је џитра свирана (давне двеиљаде и неке). тада је био обичај да се током лета свира масним рукама и да се џитра остави на улепљавање у прашинчину. јеботе која сам ја скотина. и овако сјебан никл је у бољем издању од мене. пикинг рука је ослањана на федерчиће и целу горњу половину бриџ-а. маст, корозија, рђа, ПРАШИНА. ово је био инструмент са којим сте ладно могли бити опуштени. нешто као бубуљичава лепотица која се благо осећа на кисели купус и слаткасти женски зној. ФУЈ - али бисте је тамбурали!

Призор 2: узо сам четкицу којом чешкам Цанета кад га сврбе муда. ако немате корњачу љубимца, можете да искористите четкицу којом четкате своја муда. може се видети боја на четкици и на самом бриџу. бо'ме, вуче на жућкасто. наравно да је рђа споредна у овој причи.

Призор 3: еве га, осмех од милијун евара уз помоћ нашег спонзора - турског Сигнала!

 

едит: заборавих да напишем. јело - ћорба од спанача. зика: готан проџкт - диференте; тиври корпорејшан - либерејшан фронт и спирођира - харт оф да најт.

Edited by Smorock
update pic lnk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Добро вече господо, добро дошли у још једно издање ''ВВикенд кастмс''

 

Епизод фоур: Не'кед

 

osmi.jpg>

 

Тул оф д трејд: Данашњи тул оф д трејд је био ножић са бувљака, олсоу ноун ез Џонсонов четнички Рамбо нож из војску. Са овога се јело из конзерве & чистила пушка. Још једном је показо да је праи чоек за сваки задатак. Мисим да може да се купи на букију у Панчеву за 150-200дин. ЕКВ, на Базару 500-800дин :)

 

Д џоб: Овде се доказало да зајебани играчи имају скил. Кацам био код Јеан-а, стондирани хипи лик је гулио џитру неком огромном камом. Као и увек, нисам се сетио свих детаља (вопи, њакви, хаш), па сам морао поново сам да их откривам. У овом случају, проблем је био што сам ја нервозно и адолесценЦки дрљо кратким брзим покретима горе доле енд лево десно. Наравно, када имате скил, држите нож под одређеним углом, хендловање је као када држите ђоку (нот ту тајт, џаст ту шоу хим ху из д бос), а покрети су што је могуће дужи & одлучни. Као и у свему у животу :)

Ножић је изузетно оштар и има закошену оштрицу што је до јаја помогло да се среди зајебан посао. Муда су ми отекла док сам уз благу помоћ есида скидао слојеве & слојеве безбојног. Још једна напомена. Од прошле недеље ми је у малом чанчету остало есида који је испарио и за собом оставио пену која је била доста крута, са опроштењем (у даљем тексту СО). Забезевчио сам се када сам открио да је стегнута маса у кантици есида која је била чврсто затворена. Уз мало мешања :вуб: се ипак све вратило у стање које је веома блиско фабричком и посао је могао да биде настављен. Издрљо сам је претерано и сада ћу због тога морати читав дан да шмирзлам.

 

Њу кул ајдиа: Скинучу знак са форда из шесетинеке који је (дис)лоциран на плацу који је у непосредној близини мојега, СО. Знак је убермегаултраЕмо - изгледа као фендерово латинично В, винтиџ који стално користе. Ништа, само сам 'тео да вам кажем да ћу да скинем знак са комшиног ол'тајмера.

 

Пленинг: У сваком случају, за овај викенд сам биЈо планиро да је згулим целу али и да је изшмирзлам. Ништа од тога, јуче сам дрљо од 19-21 а данас богуме од 12.30-20.30. То ћу сутра. На сликама се не види ништа, пошто обично фотографису'ем у касне сате а блиц је намењен за сликање љуЦких њушки у затвореном окружењу. Само да вам кажем да је Пацифика и у скроз црној варијанти из'ле'а фулл алдер и то са прелепом шаром. Скидање фарбе са стране није указало на постојање две плоче АКА фронт & бек. Сутра ћу вам кажем & сликам.

Edited by Smorock
update pic lnk

Share this post


Link to post
Share on other sites

фала ви колега, само да нагласим да овакву сарадњу и самопрегор очекујем и од остатка шљакерске класе која посећује ову тему.

 

едит: пише се наЗтавите.

Edited by Генерални

Share this post


Link to post
Share on other sites

druze generalini, ko boga te molim, evo ja cu da donesem hoblericu, ne mogu da te gledam kako se mucis tako na sitno. daj da ohoblamo pacifiku za 15 sekundi da zamirise na piljevinu, pa da se bacis na farbanje. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

druze generalini, ko boga te molim, evo ja cu da donesem hoblericu, ne mogu da te gledam kako se mucis tako na sitno. daj da ohoblamo pacifiku za 15 sekundi da zamirise na piljevinu, pa da se bacis na farbanje. ;)

ти си добар и вредан шљакер, мој Имагиносе... авај, твоја паорска душа никада неће схватити какав је гушт дрљати 12-16 сати шмирглом са 10 различитих типова гранулације по џитри. :) :) :) твој предлог би био као да позовеш драгу на винце и смрдљиви сир и узмеш напалм да подгрејеш атмосферу.

 

сада озбиљно, крено сам у шмирглање. ништа од фотки, бураз одно диђиталца у Бањалуку :) :) :) у сваком случају, неке дилеме су отклоњене, није ''ван пис'' али алдер дефинитивно јесте. морам мало да изгуглам како се даље припрема за лакирање џитра :вуб: док у трансу дрљам и пиљевина ми стеже душу, интензивно размишљам о артврку. тако ти то иде код нас лутијера.

 

da je peskirate kod auto limara ,pa da vidimo sta ce da ostane od nje
пескирамо ти ми гузу код лимара Ђоке, дериште. 10% од плате ти оде за овакав хејт, јел знаш. Edited by Генерални

Share this post


Link to post
Share on other sites

твој предлог би био као да позовеш драгу на винце и смрдљиви сир и узмеш напалм да подгрејеш атмосферу.

:) carski! :)

 

petpostavljam da ni moj plan B "skini farbu brenerom" takodje ne bi dosao u obzir? a da je malo nagorimo kao artwork? samo maaaalo? :) :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

petpostavljam da ni moj plan B "skini farbu brenerom" takodje ne bi dosao u obzir? a da je malo nagorimo kao artwork? samo maaaalo? :) :)

зајеби зајебавање, али заиста постоји та фракција у украшавању гитаре (коју ја никада нећу признати). преко лет лампом нагореле површине се пребацује лак, и могу да ти кажем да делује екстремно зајебано. ћу нађем па ћу постујем.

 

иначе, многи волу ''летовање'' као једини прави и ефикасни начин за скидање фарбе. делује кул.

Share this post


Link to post
Share on other sites

дуго сам размишљао о томе. а онда схватио да ме до стављања електронике дели осликавање џитре. мукотрпан и дуг посао.

ожичење ћу сам да прођем. ако будем имао инспирације, ''кадицу'' ћу залијем са оном ''металном фарбом'' пошто ме лепљење кујинске металне фолије не инспирисује. магнети могу и не морају остати исти (мислим, крџа су, али их могу заменити у било ком тренутку као и комплетну електронику).

комплетна прича је у почетку замишљена само као естетски ''сец'' јербо је питање које су крајње границе које пацифика може да досегне у тону и да ли то има смисла.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ово није епизода, ово вам је бонукс:

 

тул оф д трејд: рубинова ружица

 

д џоб: мезе на плацу уз уживање у три различита вида алкохола (пивце, винце, раџа). ручак је сарма и пилетина на жару са компиловима. музика је мирос'ав илић - јесен седамдес и неке. то се увек слуша код баке и деке. вуб и вуб.

 

''не волим јесен,

не волим кад пада лишће златно,

не волим кише,

а не волиш ни ти вероватно (???)

 

јесен је плакала с тобом

јесен седамдес и неке

тада смо последњи пут

шетали крај реке''

 

увек ме ради та песма а у последње време истражујем своју женску кафанску страну. лупају ми прстенце и фатају за сисе кад оћу да наручим роштиљ.

 

знате како се дешава да опалите најбркатијег скрндеља у клубу/дискотеци/станици гсп-а а занемарите слаткиша који се потајно ложи на вас? е, то је то. форд у ствари није форд на плацу био већ је оно неки спортски СССР купе који је у међувремену постао змијарник. како сам грацко дете цупкао сам по трави која је далеко превазилазила моју висину те поцепо моје урбане скечерс гиље на неке дивље купине. дошао до олупине. задивио се (светло плави ауто са белим кровом, унутра, недирнут ентеријер од кад га је комшија Тика мазно уз изговор /декин квоут/ ''ја сам се распитиво дал је нечији...'' декин риспонс ''ђавола се распитиво, ел знаш како је то било код њи, један од њи седне за волан, и ако се окрећају точкеви - вози, ВОЗИ БОГ ТЕ ЈЕБО!'' увек је било конфликта између ми и њи, ал курац да ће се традиција наставити отимањем ''винтиџ ви-ја'' са овог ол'тајмера. предњег дела НЕМА, еј, али НЕМА. исисам отров, повадим иглице од купина из дупета, прескочим ограду и сетим се где је ''винтиџ ви'' код мене био! бркати скрндељ моменат. био је на ''Никола Тесла'' радијоу (лаНпаш) из такођер шесет и неке. завучем свој раНбо нож у онај грил и ишчупам га. касније сам узео и ''винтиџ ви-ја''. превежен ''Ластиним'' аутобусом у строгој тајности и картонском омоту од кобаје подригуше, ај гив ју:

 

trinajs.jpg

 

идеја је идеја. у крилима винтиџ вија ће бити истетовиран ас пик (не ass pick, већ ace of spade). проблем је у томе што је мој буразер са специјалним потребама био у праву. БССП квоут ''ал си глуп, па што ниси отишо на неки ауто отпад да бираш какав ћеш знак да туриш, минус коприве по буљи, минус слепићи да ти гризу те длакаве кошчате ноге''. БССП воз рајт. трком на ауто отпад!

Edited by Smorock
update pic lnk

Share this post


Link to post
Share on other sites

ne znam koliko je izvodljivo da se savije lim koji je vec savijen pod uglom, a da to ostane estetski prihvatljivo. ;-)

стрелица је од меког лимчића и неће бити уграђена у џитру. усликао сам комбинацију да видим на шта би то личило и да видим каки ће фидбек да има код других људи. мене је оно до јаја, а и стрелица је фина.

дефинитивно се скида знак са неког аутомобила, то би требало да је чвршће а мање. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...