Jump to content

Џонсонове куротворине


Recommended Posts

стрелица је од меког лимчића и неће бити уграђена у џитру. усликао сам комбинацију да видим на шта би то личило и да видим каки ће фидбек да има код других људи. мене је оно до јаја, а и стрелица је фина.

дефинитивно се скида знак са неког аутомобила, то би требало да је чвршће а мање. :)

predlazem gastarbajter varijantu - mercedes! ne mozes da omanes, jos kad pocnu akordi of "jesen 70-i-neke", iiijaaaaaaooooo!! tras! (casa o patos!) :rockdevil::)

 

super izgleda znak, btw.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...

Добар дан сељаци! Јел загуљујете?

 

Епизод фајв: Босански поп-рок

 

Субота. Савршен дан за шмирглање. У сваком смислу. Комшинице су се поређале на прозоре да гледају ћудо:

 

okt.jpg

 

Призор 1: Бонжита са укусом банане.

Призор 2: Тело је 4 пиеце алдер, што се види из приложеног. Два велика крила са стране и два парченцета по средини, као код нецк тхру-а.

Призор 3: Јаја су ми отпала. Шмирглао сам топ од 11 сабајле. Није шмирглан део који покрива пикгард. Зајебите ме тога. Мени се свиђа како ово изгледа, иако није топ кволити вуд.

Ново добијени топ, односно изглед истог ми говори следеће. Крим дроп топ, горе само лак преко артврка. Артврка мало и мора да доминира бела са црним аутлајном. Највероватније нема ''винтиџ вија'', јер нема места. Тело џитре ће бити мало заобљено, посебно део где иде пикинг рука. Задњи део ивице и гитаре нећу ни да пипнем. остаје нелакирано и са остацима црне фарбе ''тујитамо''. Даће Бог да вечерас нанесем бар слој артврка.

Призор 4: Нешто што многи сматрају најружнијом главом у историји гитар мејкинга.

Призор 5: Скино сам јој фарбу са Грком док си реко секс. Као руком однешено, али то је било очекивано. Није било никаквог лака нити заштите. Још увек се види Пацифица ''аутлајн''. Види се и нови натпис: коуднејм ''Џизмајстер (Jizzmeister)''

Призор 6: Варијанта са ''теле'' главуџом. Мислим да ће уз мање модификације овако изгледати на крају. Треба да се заобли горња ивица главе, код чивија.

 

Зика: Црвена Јабука (нови сингл) - Очи боје срне (???). Е сад, ово је бедни босански поп-роцк (оксиморон?). Погледајте на јутјубу шта свирају гитароши. Један свира страта са неким миррор пикгардом.

 

http://www.youtube.com/watch?v=4lh1nUWYoEs

 

У ствари, када видите какав је цицош на споту, схватате зашто речи песме морају да буду тако бедне. Човеку се мозак блокира кад виђи наку љепоту.

 

Али није то интересантно. Други свира кастм санбрст страта, са флет флејм мејпл топом и црним пикгардом. Крим дроп-топ је у питању. Мислим да је оно гитара сасвим коректног изгледа. Серем, оно је нешто од фасцинантнијих ствари које сам видео у животу.

 

str.jpg

Edited by Smorock
update pic lnk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Јој,јебага ти болан,што си је усро тако с тим телетом???? :udri:

 

а ја реко биће од овога нешто...

 

Са ћеш морат` дебело да се потрудиш да је направиш да сви паднемо на булје кад буде готова.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...