Jump to content

Kreator


Dr Hiroshima

  

34 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

  • 3 weeks later...

Ima ovih snimaka kao bonusa na njihovim butlezima, mada mi ovo gore deluje kao najčistiji snimak koji sam videodo. Ovo je rana 1992-a, njihov prvi Brazil i dalje su u thrash fazi 🙂 Kod ovih brazilskih emisija se bukvalno čuje zvuk sa pojačala, sirovi su i maltene bez neke postprodukcije.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 9 months later...

Prvih pet najbolji! Omiljeni Terrible Certainty jer sam njega prvo cuo a posto nastavci ne mogu biti bolji od originala ne mogu ni ovi noviji albumi biti bolji 😛  Stvar ukusa i trenutka upoznavanja sa bendom. Kreator nema los album, Endorama odlican ali ako mi neko kaze Kreator ja iz cuga pomislim na ranije radove. Jedino mi Conflict strci od cele diskografije, previse jednolicne buke na jednom mestu, moje misljenje...

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prva dva jedni od najbitnijih albuma u povjesti metala (takodje i najagresivnijih u svoje vreme), Extreme Aggression i Coma of Souls čista perfekcija i meni medju desetak najboljih albuma ikada izdatih! Ovi eksperimentalni albumi iz devedesetih nisu loši da se preslušaju, ali kao celine mogli su biti i bolji. Medjutim Mile jednostavno ume da napravi dobru pesmu, tako da i na njima ima po par sjajnih numera. VR je odličan povratak pravom trešu (uz nešto moderniju produkciju naravno), a takodje je obeležio i ponovno oživljavanje ovog metal podpravca i tu pokazao ko je ko na toj sceni.. ali se mora priznati da već na sledećim izdanjima Mile i ekipa pokazuju znake zamora.. nisu to loši albumi, ali daleko je to od onog kvaliteta iz 80ih, bez obzira Kreator se i dalje ceni i voli! Šejtan iz real:lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma ja nisam mogao da prestanem da slušam "Gods of violence" od kada sam ga čuo prvi put, oduševio me. I dalje bar jednom mesečno moram da preslušam. Čak i poslednji singl (666) je dosta dobar. Tekstovi svi na stranu, tu zaista ne očekujem ništa posebno ni od koga, mada zna Mile i tu da ubode. Posle 40 godina treša, jasno je da je on totalno drukčiji od drugih

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmm.. šta znam, kad je izašao taj album preslušao ga dva puta i zaboravio da postoji uopšte.. kad mi se sluša Kreator (a to nije uopšte retkost!), uvek se vratim starim dobrim albumima, nisam čak ni Violent pustio sto godina, možda bih trebao malo, čisto da ga se podsetim, ali realno to je Miletov pokušaj da se vrati Coma of Souls fazonu, nije da je bezuspešan, al bih se uvek pre vratio Souls-u nego kopiji;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...