Kamaitachi wrote:
Volim horore, ali ne pamtim kad sam odgledao neki dobar, svi ti slasheri su mi u principu (tragi)komicni!Volim psiholoske horore...ako neko zna neki bas dobar horor nek ga preporuci! 
pokusaj da pronadjes oba dela omnibusa "Three Extremes"; azijska kombinacija izuzetno dobrih horor drama. u tom rangu, filmovi "Audition" i "A Tale Of Two Sisters" su isto vredni pomena. takodje, jedan od, po meni, najkvalitetnijih psiholoskih horora jeste i Jacob's Ladder, sad vec veteran.
i Lynch se od Lost Highway-a bacio na svojevrsnu interpretaciju unutrasnjeg ljudskog uzasa, doduse vise putem psiholoskog trilera negoli horora. pa eto, proveri i njegov opus, ukoliko vec nisi, naravno. na relaciji triler-horor nalazi se i "The Machinist", i Bale-ovih 60kg. 
sto se slash/gore filmova tice, The Descent i Haute Tension mi trenutno padaju na pamet, kao nesto sto nije upropasceno (katastrofalnim) smislom za humor. ukoliko si vise za eksperimentalno/dokumentarnu varijantu, proveri "Guinea Pig" serijal.
tu su i Wilderness, i Creep, i Wolf Creek, i Cabin Fever i milion drugih krvoprolica, ali je medju njima jako tesko naci kvalitetan film.
ne znam sta si sve gledao (izmedju ostalog, moguce i ovo sto sam vec pomenuo), tako da cu ovde stati.