Jump to content

Jelen super liga


Dowla

Recommended Posts

Mene fasciniraju ove priče o navijačima koji izgleda predstavljaju najbitniji element srpskog fudbala. Naravno da Dijara nije pogrešio kada je ostavio slušalice u ušima. Šta ga boli kurac šta pričaju budale? Kad kod nas neko za ulazak u teren dobije zatvor + zabranu ulaska na stadion + novčanu kaznu, kao onaj Škot znaće se red.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jebem ti ligu...taman se ponadam necemu...kad majmuni izgube od Hajduka !!

 

 

Danas kad sam krenuo na fax....pomlatili se na trgu voshine stoke i grobarska marva !! :no: Jebo im pas mater svima....sta pravda za Urosa :udri: ...sve po 10 godina u corku !!

Edited by RaVeN

Share this post


Link to post
Share on other sites

најзад нам је норална лига.

тј ја сам то замишљао мало другачије да се остали клубови поправе а не да вечити оду у курац.али може и овако.можда је и боље дабогда испали у трећу лигу.хаха

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uprkos najavama da će zbog nesporazuma sa navijačima napustiti Partizan, Lamin Dijara je ipak rešio da i dalje nosi 'crno-beli' dres.

 

Dijara je u intervjuu za 'Sport' istakao da je zadovoljan što je Partizan zadržao prednost u odnosu na rivale. Senegalac je opisao nesporazum sa navijačima Partizan i ponovio kako voli klub i da mu je drago što je situacija sada izglađena.

 

"Sada mi je mnogo bolje nego pre meča sa Vojvodinom. Zadržali smo prednost, a vidim da je Zvezda izgubila, sad im bežimo sedam bodova i to je dobro".

 

Dijara smatra da navijači nisu imali pravo da uđu u klupski autobus i da je problem trebalo da se rešava na drugi način.

 

"Bio sam nervozan tog dana, nismo pobedili, nije nam išlo. I onda su navijači ušli u autobus. Nikada sa njima nisam imao problema. I baš to, što su ušli u klupski autobus, nisam mogao da shvatim. Toga nema nigde u svetu. Nisam zadovoljan celom tom situacijom. Oni, naravno, imaju pravo da kažu šta misle, ali postoji za to i mesto i vreme. Ako je Partizan pravi klub, a ja kažem da jeste, tako nešto nije smelo da se dogodi".

 

Senegalac je bio nezadovoljan načinom na koji se jedan navijač Partizana poneo prema njemu.

 

"Istrgao mi je slušalicu iz uha. Prišao mi je i uradio to kao da je najnormalnija stvar. Da sam ga ranije primetio, sam bih izvadio slušalice. Ovako, on je to uradio, kazao mi je da moram da ga slušam kada priča i to me je pogodilo. Posle svih golova, duple krune..."

 

Dijara je izjavio kako voli Partizan i njegove navijače i da će se potruditi da dupla kruna ostane u Humskoj

 

"Ponavljam da nisam rođen u Srbiji, ali mogu da garantujem da ti milioni navijača ne vole Partizan više od mene. Jer, ja od Partizana živim. Volim ga i daću sve za njega. Ko misli da nisam iskren, to je njegova stvar, taj me ne poznaje. U ovom klubu zarađujem novac kojim izdržavam sebe i svoju porodicu i niko ne može da voli Partizan više od mene. Poštujem svoj posao i svoj klub. Oprostio sam nesporazum i nadam se da idemo do nove duple krune".

 

Dijara će odmor provesti u rodnom Senegalu, odakle se vraća u Beograd da bi prisustvovao prozivci igrača zakazanoj za 12. januar naredne godine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

...a sabacko groblje ga po ko zna koji put,nicim izazvanim,citira i ostavlja glupe komentare.

 

BURN!

 

на овој теми има од 2 до 3 евентуално 4 нормална човека сви остали или никад нису били на утакмици или су једном до два пута прошли поред стадиона.

 

тако да молим да не коментаришете и просипате ми ставове и информације које сте покупили од маме,тате и са медија.пошто су све то глупости.

 

Pogresio si.Ovde si samo TI nekad otisao na neku utakmicu i samo se TI razumes u fudbal.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I u Vojvodini ce biti puno turbulencija- rece mi juce trener Dragan Radojicic. Njegov ostanak na klupi je pod znakom pitanja, mada su ga vec neki "smenili" po novinama. Tuzna je sudbina naseg fudbala, tim koji dobija ne treba menjati, ali se kod nas suprotno radi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...