Jump to content

Jelen super liga


Dowla

Recommended Posts

Bokee, nije reklama već zaštita :D Već su mi bez pitanja mažnjavali fotke za neke dnevne listove, a da ne kažem i časopise i sajtove, a ovo ti je jedna od mera predostrožnosti, na koju mogu da se pozovem na tu ne tako jeftinu zanimaciju :D

FK Vojvodina - FK Rad 0:1

 

 

Opširnije

 

17.jpg

Edited by Stoik

Share this post


Link to post
Share on other sites

Al je Vosha otisla u qrac :(

 

 

Nazalost, moram da se slozim s tim.

Danas mi je posle utakmice jedan izvestac, inace veliki navijac Vojvodine koji ide na sve utakmice od svoje 3. godine rekao da za 30 godina losiji mec nije video. Steta zaista, meni i dalje nije jasno kome je palo na pamet da menja Dragana Radojicica, trenera koji je dobijao i da eksperimentise najpre s Ljupkom a onda s ovim koji je postavio taktiku da te ocaj uhvati.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Al' realno,stadion Jagodine uopste nije los.Za nase uslove naravno.

 

То је један од ретких стадиона који може више људи примити у ложама, него ли на трибинама.

А на терену само што палме не почну да ничу. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zdenjek Zeman tužio Crvenu zvezdu

 

Nekadašnji trener Crvene zvezde Čeh Zdenjek Zeman tužio je beogradski klub zbog neisplaćenog duga, piše ’Sport’.

 

Iako je posle odlaska Čeha javnost obaveštena o sporazumnom raskidu ugovora klub iz Ljutice Bogdana ostao je dužan češkom treneru 250.000 evra, a ovaj, navodno, od tog novca nije dobio ni deo i zbog toga se obratio Evropskoj fudbalskoj federaciji za pomoć, navodi beogradski list.

 

Zeman, doveden kao značajno pojačanje i trener koji će preporoditi ekipu, je na klupi Crvene zvezde proveo samo dva i po meseca, a zbog loših rezultata smenjen je početkom septembra 2008. Na klupi ga je zamenio sadašnji trener ekipe Čedomir Janevski.

 

U pet utakmica pod Zemanovim vođstvom ’crveno-beli’ su ostvarili jednu pobedu i četiri remija, a eliminisani su iz Kupa UEFA od kiparskog APOELa.

 

Zemana je nasledio Aleksandra Jankovića sa kojim je Crvena zvezda takođe teško raskinula ugovor a tek tokom jeseni objavljeno je da je postignut dogovor, odnosno da je Janković pristao na poravnanje dugova. Janković je u januaru izjavio da nije dobio novac.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...