Jump to content

Jelen super liga


Dowla

Recommended Posts

Pa pitanje je ko ce igrati... plasim se da ce on igrati levog beka, a on to ne moze... Djole kapiten ce morati da igra, ne znam iz kog razloga, lik veze s vezom nema... :S ako nam odbrana bude bila: Vulicevic (desno), Gavrancic - Djordjevic (centralno), Krstajic (levo), ubicu se na mestu... :S

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne svidjaju mi se pojacanja Partizana koja je doveo i koja planira da dovede. Iako ne navijam za Partizan voleo bih da napravi dobar rezultat u Evropi zarad naseg fudbala, ima cak i lepe sanse da se plasira u LS. Ali zasto bre Kleo i Krstajic, ja sam ocekivao da je Partizan lepo zaradio od Tosica i Ljajica i da ce da dovede 2-3 vrhunska igraca. Imati matore odbrambene igrace nije bas pametno. Jbg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Крстајић је одлично појачање за Европу. Тај ће без проблема котрљати бубамару до четрдесете. Наш Малдини. ;):da:

Share this post


Link to post
Share on other sites

'Ajde nemojte više pliz :mhihi:

zna valjda I.Tomić koga treba da dovede u klub? Do sada, dobro se pokazao - uglavnom, nije imao veće promašaje.

A Sikimu ne dirajte, baš je maler :frown: nemo' da ste tak'i

eto, nisam izdržala a da ne postujem ovde.. . ko mi je kriv što volim fudbal :cool:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Citiram komentar sa b92.net:

 

"Predlazem upravi Zvezde da kupe Zivorada Janjica Jareta iz fk Kucevo ,trenutno je 3 strelac lige sa 15 postignutih golova,ali sa fantasticnom statistikom naime svih 15 golova je dao na 13 utakmica,ostatak je propustio zbog teze povrede kolena naime dok je njegov ujak drzao prase za noge Jare je drzao lavor za stroj,ali se prase istrglo kontroli i krenulo u beg kroz Miladinovu sumu videvsi to hrabri jare je potrcao za prasetom,sapleo se o ogromni kamen i zadobio tesku povredu kolena,Jare je trenutno na rehabilitaciji u Jovinoj kafani i sa ne strpljenjem ceka prelazni rok,kako se ne zvanicno saznaje Jare ima ponude Sumadije Jagnjilo(5 plasti sena i 8 rajskih svinja), Selevca(2 njive od po 10 ari i 25 koke nosilje),medjutim jare bi vrlo rado igrao u Zvezdi,ali Zvezda moze samo da mu ponudi kosilicu,ali bez goriva...."

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 

B92

...........Ostaje nejasno kako tadašnji sportski direktor Ilija Ivić nije reagovao. Mogao je da se seti 2007. godine kada je kao sportski direktor Olimpijakosa na isti način uzeo dva zvezdina dragulja, u to vreme kadetskih reprezntativaca Srbije Filipa Đuričića i Aleksandra Kovačevića. Uostalom, Kovačević se kasnije pokajao i vratio na Marakanu, a nedavno je na meču sa Napretkom debitovao za prvi tim.

 

Novi predsednik Vladan Lukić je, prema saznanjhima 'Žurnala' odbio da potpiše ovaj ugovor. Moskvovljani će sada morati da se obrati FIFA ali su fudbalska pravila jasna. FIFA će presuditi u korist CSKA i Zvezda će dobiti obeštećenje htela to ili ne.

 

Ćosić je dakle izgubljen a Zvezdi za utehu ostaje da i veći klubovi po sličnom principu gube talentovanu decu. Baš kao što je nedavno predmet polemike Lacija i Mančester Junajteda oko Maćede koji je kao dete prešao iz Rima u Mančester. Lukiću i novoj upravi ostaje da se razjasne u klubu kako su se ti propusti poslednjih godina dogadjali kako ne bi došlo do novih.

 

////////////////////////

 

E, ovaj Ivić je stoka neopevana (za razliku od njegovog brata, koji je sjajna osoba)!

Njega samo lova interesuje, tako mi deluje... možda grešim dušu :bigblue:

 

Lukić će uraditi najbolje za Žlezdu, ne znam zašto ali imam utisak da će se baš potruditi.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Лукић је дошао да узме паре, зато је и довео оног ретарда Мирнеса...

За те паре је могао узети пар црнаца који би гризли терен као Циганче наполитанку...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...