Jump to content

Formula 1


kuruz

Recommended Posts

nisam, ali sam provalio davno da mu je kosa retka i ne razumem zašto se ne šiša

ovako izgleda kao idiot, ne može svako da bude Ajverson ili Sprivel

to presađivanje je inače go kurac, koliko sam primetio po Runiju i Konteu

 

nego

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja na aerodromu video našeg lika, skroz celav, presadio samo hairline, vide se ožiljci na potiljku. Ništa odvratnije u životu nisam video.

Dobro ispadne presadjivanje ako nisi izgubio dosta kose. Mekonahi recimo izgleda prirodno.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kimi prvenstveno nije na tom nivou još od Lotusa, tako da je svejedno za njega pije li kazne ili ne, jebiga, nije za poređenje...

 

 

Inače za Leclerca Vettel pičketina izjavio kako ''nema potrebe da žuri'' sa prelaskom u Ferrari, što mlad i ambiciozan da mu menja Kimija hroničnog underperformera xD

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Kakva sjajana trka, svaka čast Hamiju, tako se vozi, mada je imao (maaalu :bigblue:) pomoć timskog kolege.

 

Dimone sad definitivno ne možeš reći da nije bilo dobrog trkanja, a tek predstoji paklena završnica sezone, nadam se da neće posustati, bilo Hami ili Fetel, a tu su i ostali da malo zakuvaju.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Koje bre dobro trkanje, "Hami" sve vreme brzi od Kimija ali da se ne bi grejale gume i kocnice i jer fizicki nije moguce da provedes duze vrene nekom u samom repu, cekao je prvo da proba u boksu, pa je onda Botas radio poso.

To je 90% razloga zasto je toliko dugo trebalo da ga obidje i zasto je na kraju jedan morao da ga drzi a drugi da ga bije xD

 

Veliki plus da je uopste bilo borbe al' to je neko polu-trkanje

 

Toliko brzi Senna od ovog ispred je zavrsavao poso u 5 krugova :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pa je li si video momenat kada ga je Hami obišao, a ovaj mu posle par sekundi uzvratio, i držao prvo mesto sve dok ga Botas nije ujebo. Jeste bilo štednje, što kažeš, ali se prvo ovo desilo, da je toliko Lui( :bigblue:) bio brži, teško bi Kimi povratio prvu poziciju.

Share this post


Link to post
Share on other sites

https://www.instagra...matiasraikkonen

 

Super mi je ovo. Moći će konačno da se trka bez da ga jebu iz tima, pa koliko dogura. Ne bi me čudilo da uzme i par podijuma ma koliko to SciFi zvučalo sa ovom šasijom koju Sauber ima.

A žabarskim pederima želim da im crnja dominira još 20 godina, da crybaby ne osvoji više nikada ništa niti da oni osvoje ikada više titulu konstruktora.

Edited by Elldamar

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kolko volite Kimija, kad se prica o njemu prelazi se u bunike mod :D

 

Ja tvrdim i dalje da vise Kimi nije na visini zadatka nego sto ga u Ferariju koce, tek ga u Sauberu nece biti nigde, koji crni podium. Sauber je mogo podium samo sa factory BMW podrskom, ovako nema sanse ni na ScyFy channelu :D

 

Jedva cekam da vidim kako ce Leclerc da se snadje, kida ove godine decko

 

Haha je l' to kletva za Ferrari zbog sto su otkacili Kimija ili zbog neceg drugog?

 

Realno je trebalo da ga otkace pre 2 sezone

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma nije kletva samo zbog Kimija, ja ih nikada nisam ni mirisao iskreno. Još od ere Šumahera. Ovo mi je bio samo dodatan motiv da ih ishejtujem :) Uvek su mi bili nekako draži slabiji timovi, tj. sa manjim budžetom i marketingom poput Lotusa, Džordana ili Force Indije.

Leclerc će da se snađe odlično ja mislim, on i Gasly su mi sasvim opravdali poverenje ove sezone, a i stvarno mislim da može mnogo ozbiljno da cilja sa Ferarijevim bolidom.

A Kimija jbt ne možeš da ne voliš. Prvo nije ciganštura ili crybaby kome je uvek neko drugi kriv za nešto i uvek ima opravdanje za svaki fail, drugo čovek je nešto najpribližnije običnom čoveku i daleko od zvezde. Ponašanje, radio poruke, odgovaranja na intervjue i generalno taj stav "boli me kurac za sve što se događa oko mene, samo mi dajte da se trkam" mu je prikupio najviše fanova. Čovek je živi meme.

Plus naravno, da ne beše onih nesrećnih epizoda sa onim Mercedesovim trotinetima 2004 i 2005te valjda, sada bi bio sa nekoliko titula verovatno.

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

...a da se Mercedesovi trotineti nisu polupali 2007, mozda ne bi imao ni ovu jednu.

 

Jeste da nije crybaby ali zato samo sleze ramenima jer lose vozi godinama unazad i to se tako vuce i Ferrari ga drzi jer ne ugrozava Vettela... Ferrari su picketine sto su ga zbog toga drzali tu sve ove godine i nisu ga pustili da ide ranije, dovodjenje Leclerca je mnogo bolji i hrabriji potez :)

 

 

Volim ja Kimija, al' ne mora lazem sebe ako ga volim xD

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...