Jump to content

Sportska kladionica


.:Thor:.

Recommended Posts

Ali je sumnjiv taj Anahajm. I oni i Tampa dosta dobro igraju, ali Anahajmu su od poslednjih 14 utakmica 12 bile 0-5, a utakmice u gostima igraju kao zmajevi, odlično se brane i evo u poslednje 4 utakmice su primili 4 gola, a ukupno je na tih 4 bilo 12 golova, znači 3 po meču :haha: Odoh sad do mocarta da nešto iskombinujem za večeras :)

 

0-5 se može igrati na Finiks-LA, ali je kvota spuštena sa 1.65 na 1.45 u toku dana :haha: Isto na Calgary-Edmonton, Flamesi od poslednjih 10 imaju 8 utakmica koje su završile sa 0-5 golova. Može se verovatno igrati i na pobedu Flamesa, ove sezone su pobedili Edmonton u sva četiri međusobna duela, a u poslednje dve imaju kombinovani rezultat od 9-2 :da: Kandidat za 0-5 je možda i utakmica Chicago-Detroit, u sve tri koje su igrali ove sezone je bilo 3-2, a Detroitu se vraća prvi golman Howard.

 

Za 6+ možda Vinipeg-Filadelfija, ili na pobedu Vinipega, koji je sva tri puta ove sezone dobio Filadelfiju. 6+ bi moglo i za Nešvil-Vankuver, u tri dosadašnje utakmice u sezoni bilo je 6-5, 1-5, 3-4. Ali, ne znam, meni 6+ uvek deluje rizično :haha: Dvojka na San Hoze, kec na Kalgari, kec na Finiks, na Vinipeg, dvojka na Anahajm, potencijalno isplative veće kvote :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ali je sumnjiv taj Anahajm. I oni i Tampa dosta dobro igraju, ali Anahajmu su od poslednjih 14 utakmica 12 bile 0-5, a utakmice u gostima igraju kao zmajevi, odlično se brane i evo u poslednje 4 utakmice su primili 4 gola, a ukupno je na tih 4 bilo 12 golova, znači 3 po meču :haha:

 

Колико си ме сад посрао. :haha:

 

Чикаго - Детроит сам прво исто ставио 6+, па прешкрабао и хтео да одиграм 0-5, па након тога чак и дуплу шансу 12, да бих на крају скроз баталио утакмицу. :haha: Иначе, мени од 0-5 увек делује ризично. :lol: Можда зато што је прошлих сезона било тимова за које тачно знаш да ће на њиховим текмама бити маса голова (нпр., Вашингтон је пре две сезоне, или можда чак прошле, не сећам се, након неких 50 утакмица имао 200+ постигнутих голова).

Edited by Јарослав

Share this post


Link to post
Share on other sites

И, наравно, ко ће други да ме сјебе него мртви Реал?! :udri:

 

Тако ми и треба кад играм на тимове које мрзим. :no:

 

Bar se nećeš razočarati ako ne prođe taj NHL :) St. Louis, Phoenix, LA, Anaheim, Calgary, Minnesota, to su neke ekipe koje u poslednje vreme retko igraju utakmice sa više od 5 golova. Evo malo statistike - u poslednjih 10 utakmica ovih ekipa 0-5 golova je bilo u sledećem broju slučajeva:

 

Phoenix - 9/10

 

LA - 9/10

 

St. Louis - 8/10

 

Anaheim - 8/10

 

Calgary - 8/10

 

Minnesota - 7/10

 

Phoenix je u tom periodu zabeležio skor 8-1-1, igra fantastično, prima jako malo golova. LA Kingsi inače primaju malo golova, ali u poslednjim utakmicama imaju velikih problema sa postizanjem golova, pa su na 6 od 10 poslednjih utakmica postigli 1 gol (4 puta) ili 0 golova (poslednje dve utakmice). Minnesota se jako muči i za tu 0-5 statistiku je zaslužan njihov očajan napad, pa su tako i oni na 6 od 10 postigli 0-1 gol. Anahajm je nekako najčudniji, pošto su uglavnom igrali gostovanja, ali su uspeli odlično da se brane, odnesu 6 pobeda i samo jednom izgube u regularnom toku, ali su od 10 poslednjih 5 puta išli u produžetke. St. Louis je dominirao na domaćem terenu, a u poslednjih 10 su primali prosečno 1.5 golova, na tri utakmice nisu dozvolili protivniku da postigne gol. Kalgari u poslednjih 10 prima 1.6 golova po meču, zbog preporođenog golmana uglavnom.

 

Svih ovih 6 ekipa se takmiče u zapadnoj konferenciji, tako da se dosta često sastaju, pa možda bi bilo zanimljivo da izdvojim njihove međusobne duele iz tih poslednjih 10-ak mečeva koje su ekipe igrale :)

 

Phoenix - Anaheim 1:4

 

Phoenix - Calgary 1:2 pp

 

LA - Phoenix 0:1

 

LA - Calgary 0:1

 

St. Louis - LA 1:0

 

St. Louis - Minnesota 4:0

 

Anaheim - Calgary 3:2 pp

 

Minnesota - Anaheim 1:2

 

Eto, u poslednjih 20-ak dana 8 mečeva između ovih ekipa, niti jedna koja nije bila 0-5 :pivopije:

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oni imaju 6/10 puta 0-5 golova, ostale 4 su bile protiv ekipa koje inače imaju dosta golova na utakmicama - dvaput sa Edmontonom, po jednom sa Filadelfijom i Vankuverom. Ali, protiv Čikaga im se vraća golman Jimmy Howard, a verovatno njihov najbolji igrač Pavel Datsyuk (koji ima 59 poena u 59 utakmica ove sezone, od toga 16 golova i 43 asistencije) je imao neku operaciju danas, pa bi bilo za očekivati da ne budu efikasni kao obično :da:

 

EDIT: Pa da, sve tri sa Čikagom 3-2. To je tradicionalno rivalstvo, nema tu neke mudrosti, na tim utakmicama se kida za svaki gol :)

Edited by Stolet

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pa jesam li pojo govna sto sam odigrao 0-5, sta je zakljucak na kraju?

Vraca se golman, al' se vraca i taj gospodin sto cepa mreze... :D

 

Neka bude gusto ko ona sa Nashville-om sto sam gledao i ja sam zadovoljan. :)

 

Primetio sam isto da u drugom periodu obicno jaca ekipa oladi malo, a ovi koji gube se povrate... Kolko sam gledao zadnjih par dana, najmanje golova pada u drugoj trecini.

Edited by Demon Seed

Share this post


Link to post
Share on other sites

4-0 :lol: Što je najgore San Hoze i ne igra toliko loše, opalili su već 18 puta po golu, ali su primili dva gola sa igračem manje, a svoju šansu nisu iskoristili. Videćemo, prošlu su dobili sa 6-0, biće smejurija ako ovako ostane do kraja :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Шта је ово на Колумбус - Сан Хозе?! Прва трећина, домаћин води. :haha:

 

Ето, ту бих пао исто. Прво сам играо 0-5, па после преправио у 2.

 

Cuti, ne zelis da znas na kakve sam gluposti pucao juce.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Столет: То ме баш чуди. Чини ми се да су они једна од најбољих екипа када је реч о одбрани powerplay-a, и да су у врху када су у питању шутеви на гол по утакмици.

 

@ДС: Па обично је тако. На глупости се највише пада. :mhihi:

Edited by Јарослав

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ovaj Anahajm me držao u neizvesnosti :bigblue: Bilo 3:2 već posle dve trećine, i u trećoj 0:0 haha :haha:

 

Kingsi dve utakmice nisu dali gol a sad tri komada :mrtav: Na utakmici od 24 udarca na gol 4 gola, bljak, svaki šesti ušao :no:

 

3:2 :lol: E danas svaki power play pretvaraju u gol, skoro sve ekipe :ph34r:

 

3 power play gola u 2. trećini, dios mio :mrtav:

Edited by Stolet

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...