Jump to content

Sportska kladionica


.:Thor:.

Recommended Posts

Која хаварија од утакмица, само толико. :haha:

 

Иначе, читам сад неке извештаје са синоћних утакмица, и не могу да верујем да Бродер још увек брани за Ђаволе. Од 1991. је у екипи. Стварно једна од правих НХЛ легенди. :da:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Столет, дај неке предлоге за НБА. :haha:

 

Размишљам чистог кеца на Минесоту против Јуте (1.60 квота) и на Клиперси - Денвер плус поене (202.5). Можда би и кец на Финикс лепо легао.

 

Сад ћу да видим и неки хокеј.

 

Бах, хокеј само три утакмице. Отава - Вашингтон, Ст. Луис - Бостон, Колорадо - Лос Анђелес. На овој првој свашта може да се збије, па то прескачем. Ове друге две иду од 0-5. Само да Аваланчи не припумпају Кингсе, мада чисто сумњам да ће се то десити.

 

Иначе, размишљам да ставим да Оклахома иде у плус на полувремену. Граница је 47.5 поена. Дају по 25 у прве две четвртине, и то је то. Чини ми се да не би требало око тога да буде проблема.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Те две су сигурне 99 посто да иду у 0-5. На Сенаторс - Кепиталс може баш свашта да буде. И кец, и двојка, и нерешено, и мало голова и доста голова. Баш утакмица за избегавање.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stvarno, od te bežim, na druge dve igram 0-5 :da: Možda keca na Otavu, nešto su popizdeli, pobedili u poslednje tri u gostima Islanderse 6-0, Floridu 6-2 i Tampu 4-0 :mhihi: Za NBA ne znam, mogla bi ta Minesota, Dalas, Hjuston, Klivlend, Indijana. Čak možda i Detroit, igraju u gostima protiv Toronta a kvota na njihovu pobedu je 2.85, mada su bili jako dobri u poslednje vreme, dobili 7 od poslednjih 8 utakmica, dok je Toronto otprilike uradio obrnuto :mhihi: Oklahoma dobija Boston 100%, Bostonu ne igra Rondo koji je suspendovan na dve utakmice, verovatno neće igrati ni Garnett, ni njegova zamena Wilcox, ni O'Neal, tu sam igrao keca sa hendikepom (-9.5) na Oklahomu :da: Čikago bi trebalo da dobije Milvoki i uz hendikep (-12.5), Milvoki odavno nema Boguta, ali je sad povređena i zamena Gooden, pa jadni nemaju centra uopšte. Mada, ono, tu je uleteo Ilyasova koji odjednom igra fantastično, ali ne verujem da će ići tako lako protiv Noe i Boozera, a ni Jennings se neće najlepše provesti protiv najboljeg pleja u ligi :mhihi:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Одлично, прошле ми прве две. Ст. Етјен - Лориен 1 и Сошо - Лил 2.

 

Ст. Етјен био лудница. Прво Лориен повео, па Ст. Етјен преокренуо на 2:1, онда ови изједначили да би Ст. Етјен дао трећи и четврти у 88. и 89. минуту. И све то после 0:0 на полувремену. :haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ја сам имао феноменалну логику за ова три фудбала. Прво Ст. Етјен - Лориен: Ст. Етјен је одличан целе сезоне кући, тренутно су шести, и свака победа им значи због трке за ЛЕ, док је Лориен ужасан гост. Тако да ту дилеме није било. Друго, Сошо - Лил: Лил и даље може да се укључи у трку за титулу, а Сошо је последњи. Дилеме нема. Мадервел - Хибернијанс: Како је Ренџерс банкротирао и отишао у стечај, тако је Мадервел упао на друго место и први пут имају прилику за ЛШ, и наравно да су напаљени због тога к'о млади мајмуни. Још ће Хибернијанс да испадне из лиге колико су лоши.

 

Е, сад, ако је Бостону такво стање као што кажеш, онда нема фрке да Оклахома пребаци 48 поена у првом полувремену. У то и хокеј не сумњам, јер је и више него очигледно. Само да Клиперси и Денвер пребаце поене, и то је то. Не верујем да ће Клиперсима бити тешко да се јури са Денвером који игра тркачки и даје доста поена, а још више прима.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jbg, Garnett ipak igra. To su te fore, kao neće igrati, neće, i onda odluče 10 minuta pre utakmice da objave da ga izvode na parket :mrtav: Uh jbt 35-25, ladno već hendikep :lol: Ovo je serija 21-1 ako se ne varam :rockdevil: Otava vodi protiv Vašingtona :rockdevil:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Харден их убио. Ако неко хоће, имам одличан ЕСПН стрим. :bigblue:

 

Е, сад још да овако буде на Клиперси - Денвер.

 

Али зато Бостон даде два гола у првој половини прве трећине. :uhoh:

 

Курац, и Ст. Луис заби један. :udri:

Edited by Јарослав

Share this post


Link to post
Share on other sites

Drugi gol za St. Louis je dao jebeni BJ Crombeen, to mu je prvi ove sezone :lol: Bitno da mi Otava sa kvotom 2.05 razvija Vašington sa 4-0 :lol:

 

E utakmice... Bruinsi u poslednjih 10 minuta nisu uradili apsolutno ništa, St. Louis upravo imao igrača više i nisu uputili nijedan šut prema golu. Ukupno je 12 šuteva na gol a 4 gola :mrtav: Skoro najbolje odbrane lige, najbolji golmani :no: Ali ajd da ne očajavam još, sa Koloradom je stvarno bilo 2-2 posle prve trećine i ostalo tako do kraja, da bi St. Louis dobio utakmicu posle penala :pivopije:

 

E sad već idem spavati :haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...