Jump to content

Sportska kladionica


.:Thor:.

Recommended Posts

први тикет:

 

 

Дортмунд - Бајерн 1

Нојштат - Салцбург 2

Раднички - Партизан 2

Стабек - Молде 1

Селта - Алкоркон 1

Кошице - Татран 1 (0:0)

 

 

квота 95

 

други тикет

 

 

Ваљадолид - Гранада 1

Монпеље - Лил 1

Тотенхем - Фулам 1

Наполи - Сијена 1

Рубин - ЦСКА 2 (3:1)

 

квота 22

 

 

јебем ти све

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mene na dva tiketa dva gola zajebaše. Na prvom igrao De Grafšap-Den Boš 3+, bilo 1-1 na poluvremenu, ja presrećan, ali drugoligađka bunkerica učinila svoje i ostalo 1-1 do kraja. Na drugom, San Hoze, najefikasnija ekipa u MLS-u, nadao sam se da će uvaljati 2 gola, ali završeno 1-1, što sam i očekivao kada sam video da su gosti poveli. Sreća u nesreći pa je to bio sistem pa sam bar nešto kao dobio :mhihi:

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Pošto nastupa suša utakmica u Evropi, red je da se pređe na neke druge kontinente :D Malo sam pregledao rezultate i tabele, pa eno npr. u Peruu domaćini apsolutno dominiraju, i što se tiče odnosa pobeda/poraza/nerešenih i što se tiče gol razlike, skoro sve ekipe igraju neuporedivo bolje kod kuće nego u gostima. Odigrano je 15 utakmica, prvoplasirani ima 30 poena, čisto da bude jasno da nema neke dominantne ekipe/ekipa, već je prvenstvo dosta izjednačeno. Ali evo nekih gol razlika ekipa koje su najbolje na svojim terenima, posle odigranih 7-8 utakmica kod kuće:

 

18:3 (Cesar Vallejo), skor 7-0-0

14:2 (Garcilaso), skor 7-0-0

17:2 (Melgar), skor 6-1-0

14:7 (Inti Gas), skor 6-1-1

20:6 (Sporting Cristal), skor 5-3-0.

 

Koliko sam video, ovo i nema nekog velikog uticaja na kvote iz nekog razloga, kvote otprilike odgovaraju pozicijama na tabeli, mada eto neke ekipe stvarno urnišu protivnike na svom terenu, tako da dolaze u obzir hendikepi, sigurne pobede, ili pak igra na golove domaćina :) E da, i oni ludi Arapi iz UAE su otprilike isti kao Holandija, pršte golovi na sve strane, ali su zato i kvote na 3+ golova oko 1.30-1.40 xD Skoro sve ekipe uglavnom postižu bar po gol na svakoj utakmici, pa je tu stvarno neka igra tipa gg3+ skroz sigurna.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dajte neke preporuke za ovaj Euro :)

 

Danas bih verovatno igrao 2+ golova na Ruse, jeste da prijateljske nisu posebno bitke, ali Česi su primili kod kuće dva gola od Mađara pre neki dan, pa valjda će ovi efikasni Rusi koji su zakopali Italiju 3:0 uspeti da uguraju bar dva komada.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pa dobro, nije da je nemoguće, ali ne bih se baš kockao toliko. Ono, veliko je takmičenje, Poljaci domaćini, sigurno su izuzetno motivisani, što da ne, nekih 2:1 pobeda i eto ti 3+ :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da mi ne deluje kao da lupate, stavio bih jedan od tih tačnih rezultata na neki sistemski tiket :D

 

Posebno bih tu razmislio za Grke, jer je manje potencijalnih rezutata. Možda 1:0 ili 2:0, pa onda 1:1, nekako mi ti deluju najverovatnije.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...