Jump to content

Serie A


Zagrivuk

Recommended Posts

braaaaaaaaate

:)

 

 

bar sam za tebe mislio da si objektivan...

ili je ovaj tvoj post ironican od prvog do poslednjeg slova?

 

Apsolutno :da:

Nema objektivnosti kada se priča o derbijima :)

 

injenice:

sudija svira kraj, fudbaleri juventusa se grle i ljube kao da su pobedili. igraci intera nezadovoljni rezultatom odlaze u svlacionicu.

pre toga, kijelini lezi u sesnaestercu koliko god moze kraduci vreme iako ga burdiso nije ni pipnuo.

Do jaja je bilo Figovo valjanje nakon što ga je Nedved popreko pogledao :). Najjače je bilo kada je sudija samo svirao faul i krenuo dalje, pa kada je vidio da se Figo hvata za glavu, nogu, stomak i sve što ima na tijelu a da bi moglo da ga zaboli, vrati se i pokaza karton Nedvedu :). Totalna komedija.

 

znaci priznajes da je inter imao vise sansi. hvala lepo.

 

Malo mentalne gimnastike. Zapravo, ja sam rekao da nije sve u golovima ili šansama. Po toj logici koju primjenjuješ sada ispalo bi da je Inter dao i više golova (koji su se računali) :).

 

care, kako da ti kazem, kada vodis, i to na strani, potpuno je rezonski da igras na kontre. znaci nije bilo nereseno, inter je vodio. branio je vodjstvo, i to vodjstvo na gostujucem terenu. juventus je branio remi, na svom terenu. i to mnogo grcevitije nego sto je inter branio 1:0. ne videh neku kontru juventusa posle izjednacenja...

Zar bi Inter branio vođstvo i protiv Kaljarija ;)? Jesi tako biješe opisao ovaj duel, kao Inter - Cagliari?

Nisi vidio kontru Juventusa, pošto Inter nije išao mnogo napred (izuzev preko kontri), pa nije bilo ni prilike za Juventusovu kontru. Sa kakvim je osakaćenim timom Juve igrao, nije uopšte loše ispalo. Srce na teren!

 

obavesti upravu, trenera i igrace juventusa o tome za pocetak, posto svi listom izjavljuju jos od pre pocetka sezone da je cilj plasman u ligu sampiona, znaci cetvrto mesto.

Pavel Nedved je ljepo rekao da može Juve i do titule ove sezone. Ako stignu do Lige Šampiona sa ovakvim pehovima tokom čitave sezone, svaka im čast, ali i dalje se ide i na titulu ;). Ne možeš očekivati da tim poput Juvea kada se nalazi u vrhu tabele se nada samo da uđe u LŠ.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Do jaja je bilo Figovo valjanje nakon što ga je Nedved popreko pogledao icon_smile.gif. Najjače je bilo kada je sudija samo svirao faul i krenuo dalje, pa kada je vidio da se Figo hvata za glavu, nogu, stomak i sve što ima na tijelu a da bi moglo da ga zaboli, vrati se i pokaza karton Nedvedu icon_smile.gif. Totalna komedija.

 

da, toliko se folirao da je morao da bude zamenjen. i onaj kadar posle iz tunela, kad shepa izuven skroz sa natecenom nogom, to je isto foliranje.

 

Zar bi Inter branio vođstvo i protiv Kaljarija icon_wink.gif? Jesi tako biješe opisao ovaj duel, kao Inter - Cagliari?

 

nije kaljari, nego empoli ili redjina, ali da, poenta je ta.

 

ja nisam rekao da se inter branio. evo quote-a:

ako je nesto i branio, branio je vodjstvo

 

inter se nije branio, igrao je mozda 20-30% manje ofanzivno nego pre vodjstva.

 

Sa kakvim je osakaćenim timom Juve igrao, nije uopšte loše ispalo

i inter je bio oslabljen, verovarno i vise nego juve.

 

Pavel Nedved je ljepo rekao da može Juve i do titule ove sezone.

samo napred.

 

Nema objektivnosti kada se priča o derbijima icon_smile.gif

pa dobro ajde, ali opet ne razumem zasto vam je toliko tesko da priznate da je inter bio bolji i da ste se izvukli kad je to ocigledno :)

Edited by sabre

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma čovječe, može on da šepa kol'ko god mu duša ište, ali je usporeni snimak pokazao iz jedno sedamdeset uglova da ga je Nedved jedva dotakao. Neko je kasnije opet faulirao Figa, ali ono pretvaranje sa Nedvedom je za zatvor. A sudija nema svoje mišljenje, nego ako vidi da se lik valja, onda karton, a ako ne, onda samo faul :).

 

Ma kakvi ofanzivno, bacali su loptu gore Ibrahimoviću, nadajući se da će Ibrahadabra (!?!?!? :)) da uradi neko čudo, ali pored malog Chiellinija je mogao samo da se češka po dupetu.

Oslabljeni Inter je i dalje jači sedam puta od Juvea, makar po imenima. Juveu nisu igrala dva glavna pojačanja ove sezone, što zbog čudnog rezona Ranijerija, što zbog sujeta. Dakle, nemojmo o tome ko je više ili manje oslabljen :P.

 

Tako je, samo napred - Forza Juve! :rockdevil:

 

Nije inter bio bolji, već je Juve djelovao dezorjentisanije, pa se tako moglo dojmiti nekom Interovom fanu ;).

Edited by Thule

Share this post


Link to post
Share on other sites

cinjenice:

sudija svira kraj, fudbaleri juventusa se grle i ljube kao da su pobedili. igraci intera nezadovoljni rezultatom odlaze u svlacionicu.

pre toga, kijelini lezi u sesnaestercu koliko god moze kraduci vreme iako ga burdiso nije ni pipnuo.

golman intera svaki put odmah ispucava loptu, fudbaleri intera odmah i u ociglednoj zurbi izvode svaki prekid, bilo da je aut ili slobodnjak. fudbaleri juventusa nasuprot tome odugovlace kod svakog prekida.

itd, mogao bih jos primera da navedem.

 

Kakve su ti to cinjenice??? :) :) :) Koje nebuloze.

 

Cinjenica:Inter ima bolji tim,ali danas nije zasluzio tri boda posto nije prikazao bolju igru.

 

Klasican kompleks navijaca klubova iz Milana...

 

FORZA JUVE

 

Tiago izjavio da on nije igrač za klupu.

Ranijeri reče - dobro, onda idi na tribine.

 

:)

Edited by lemmy sixx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kakve su ti to cinjenice???

 

klakve cinjenice? pa lepe cinjenice. cinjenice u kontekstu toga ko je odugovlacio, ko se branio a ko napadao, ko je igrao na pobedu a ko na bod.

 

Nije inter bio bolji, već je Juve djelovao dezorjentisanije, pa se tako moglo dojmiti nekom Interovom fanu icon_wink.gif.

 

mora da je to. sto posto.

 

Cinjenica:Inter ima bolji tim

Oslabljeni Inter je i dalje jači sedam puta od Juvea

 

pa dobro, i do sad sam znao da je inter jaci, ali nisam znao da je bas toliko jaci. ali ako tako kazu fanovi juventusa onda je valjda tako.

 

pitanje: ako igras protiv tima koji je sedam puta jaci od tebe nije li logicno igrati na bod?

drugo pitanje: nije li logicno radovati se kao malo dete ljuljasci bodu osvojenom protiv sedam puta jaceg tima?

 

mislim, kontradiktorni ste.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nije logicno.Zbog toga sto klub takve velicine kao sto je Juventus ne treba da se raduje bodu protiv nekog paprika kluba kao sto je Inter.Nebitno ko je u tom momentu jaci.Zna se ko je veci,trofejniji i legendarniji.I nema tu radovanja.

Ja nisam kontradiktoran.Ja sam rekao da je Inter trenutno jaci,ali da su u nedeljnom duelu bili potpuno ravnopravni po igri.I ako ti mislis da je Inter bio totalno dominantan,da si slepac.Sta je tu kontradiktorno?

Share this post


Link to post
Share on other sites

ti si toliko pristrasan da je to smesno. inter paprika klub? pa raspitaj se malo koliko trofeja ima i kojih. svaki klub sa manje trofeja od juventusa je paprikarski klub? ok. ja od ovog momenta navijam za real. necu ni da cujem za neki tamo mali shupacki paprikarski mafijaski do-juce-drugoligaski-klubic koji se zove juventus a koji nije najpopularniji klub cak ni u svom gradu i koji ima manje trofeja od velikog najveceg u evropi najveceg na svetu kluba reala.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Paprike interovske da nam prosle sezone niste pokupili kljucne igrace tima obrisali bismo pod sa vama!!!!

I jeste paprike, a i unishtitelji kvalitetnih igraca.. Pirlo, Bergkamp, Van Der Meyde, Seedorf, Recoba, Adriano, Cannavaro... ko god dodje kod vas svene...

Edited by Sentinel

Share this post


Link to post
Share on other sites

pa sto ti vasi kljucni igraci nisu ostali u VELIKOM JUVENTUSU da igraju na uvek krcatom dele alpiju /do prosle sezone/

niko ih nije puskom terao da odu

 

Ljudi, pobogu, do kada cete slusati one debilne komentatore i ponavljati na DELE ALPIJU.

 

Alpi su planina, zar ne. Kaze se na Alpima, pa ako zelite na srpskom pravilno da se izrazite, recite na stadionu delle Alpi ili na "деле Алпима".

 

Ста учини утицај оног слинавог Неше са Пинка.

Share this post


Link to post
Share on other sites

A i ti uvek nadjes neku nebitnu sitnicu pa se uhvatis nje ko pijana plota.

 

ti si toliko pristrasan da je to smesno. inter paprika klub? pa raspitaj se malo koliko trofeja ima i kojih

 

Ja dobro znam ko koliko trofeja ima,i da,Inter je naspram Juventusa paprika klub.A to se odnosilo iskljucivo na onaj tvoj komentar o radovanju posle utakmice.Ne treba se radovati kada igras nereseno sa klubom koji je naspram tvoga cista paprika.Klub velicine Juventusa se ne treba radovati bodu protiv nikoga.Zato sto su jedan od 5 najvecih klubova svih vremena.

Juventus nije najpopularniji u svom gradu,i to je cinjenica.Ali je najpopularniji klub u Italiji.I to je cinjenica.A i jedan od najpopularnijih u svetu.A to je u ovom slucaju potpuno nebitno.Ali dobro,paprikarski kompleksi,razumem te. ;)

 

pa sto ti vasi kljucni igraci nisu ostali u VELIKOM JUVENTUSU da igraju na uvek krcatom dele alpiju /do prosle sezone/

niko ih nije puskom terao da odu

 

Zato sto su profesionalci,kojima su bitne pare.Sasvim normalna stvar. :da:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Čemu rasprave, činjenica je da Juve bolji, ljepši i pametniji :da:. Ako se dovedu kvalitetna pojačanja na zimu, može se očekivati i nešto više na proljeće. I dalje nije velika razlika između prvog na tabeli i Juve-a. Još smo u trci za titulu. Samo da Juve ne kiksa protiv manjih klubova i biće sve ok.

 

P.S. Plava i crna boja nikako ne idu zajedno :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Problemi Intera na sredini terena se nastavljaju. Nakon povreda Dejana Stankovica i Patrika Vijere na sinocnem "Derbiju Italije" tezu povredu zaradio je i Luis Figo. Portugalac igra u odlicnoj formi ove sezone ali predstoji mu duza pauza posto ga sutra ceka operacija kako bi se kost u desnoj nozi namestila. Figo, koji je juce napunio 35. godina, nije bio u mogucnosti da nastavi mec posle faula Nedveda sa ledja. Predsednik Intera, Masimo Morati, je danas osudio ruzan prekrsaj igraca Juventusa.

Чињеница: Фигу је сломљена нога. Толико о фолирању.

ma da, ovaj figo zesci folirant, bas to sto kazes.

 

kako vas bre nije sramota da lupate tako (ne ti naravno, nego thule :) )

 

mrtvi juventus gubio 2:0 od jos mrtvije parme a sad im kao ni bod nije dovoljan, kao, nismo zadovoljni :) sprdnja.

Edited by sabre

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ponovo spominjes Juventus,je li kompleksas?Zasto vi paprikaneri toliko mrzite Juve?Juventus je jednostavno veci i bolji,i mrznja nista nece promeniti. :da: Mozes dobiti cir,mlad si,sta ce ti to u zivotu? ;)

 

Nego sta kazete na ove incidente?Milan-Atalanta prekinuto,navijaci Juvea i Lacija se potukli na autoputu...koji su to debili.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

ma mene je boleo kurac za juventus dok vi niste poceli da pljujete inter. dakle, situacija je sasvim obrnuta od one kakvom si pokusao da je predstavis. ti mrzis inter neuporedivo vise nego ja juve. ja juventus zapravo i ne mrzim.

 

uopste, ali uopste ne mrzim juve, naprotiv. jedini zabarski klub koji mrzim je milan. sve ostale gotivm, manje ili vise, ali emocija je u osnovi pozitivna.

a ko je bolji, pa baci pogled na tabelu.

 

 

sto se tice incidenta, sta reci nego tuga jedna sto je poginuo jos jedan mladi covek. sto rece neko danas na b92 forumu, italija je jedina zemlja u evropi u kojoj se fudbal jos uvek voli vise od zivota, a vidimo da to ima i katastrofalno losih posledica kada huligani to skapiraju na jebeno pogresan nacin.

Edited by sabre

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne mrzim Inter,nego ga jednostavno nevolim.Isto kao i Milan.Pljuvanje Intera je kao stvorena provokacija za vas paprikanere.Vidis da je uspela. :da: I uvek ce uspeti. ;)

Inter je trenutno bolji,ali ja pricam o mrznji Interovih navijaca prema Juventusu,koja je prouzrokovana time sto je Juventus veci,bolji i legendarniji klub. :da:

 

Jebem li ga,ne bih se bas slozio da je samo u Italiji taj tip fanatizma zastupljen.A Turci,Grci,Englezi,na kraju krajeva i nasi navijaci?Meni iskreno nije zao tog lika sto je poginuo.Ko ga jebe,sam je kriv.Ko ga je terao da se bije,pravi sranja i bude debil?Niko.Jeste da ga je pandur ubio,i da kod ovog konkretnog slucaja covek mozda to nije zasluzio,ali inace svi oni prave sranja u kojima stradaju i ljudi koji nemaju veze ni sa cim.Debili.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ma kakvi englezi tamo je sad na tekmama atmosfera malo burnija nego u pozoristu :)

 

to je posledica toga sto je margaret tacer raznim merama jebala mater huliganima posle hejsela

 

u pravu si da i grci , turci i ostali imaju problema sa huliganima ali cini mi se da su zabari u ubedljivo najvecem sranju kad je o huliganima rec. evo ovo sad, pre par meseci je bio ubijen policajac u sukobu sa huliganima, pa ono sranje na tekmi lazio - rapid bukurest, pa roma - liverpul pre par godina, itd, ima jos dosta svezih primera.

 

STOP NOZEVIMA

STOP PISTOLJIMA

STOP HULIGANIMA

Edited by sabre

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pa kod njih je na stadionu sve ok,ali da ne prave pizdarije van stadiona...malo kite.Samo sto englezi to vesto skrivaju.

Zabari imaju veliki problem sa huliganizmom (dokaz je prosla sezona),ali nemaju samo oni.Njihov je mozda samo najvise medijski propracen.

 

Nego,nevezano za temu,je l' gledao neko Real Football Facories serijale?No,tamo se stvarno svasta moze videti. :da:

Onaj lik sto vodi je bio zabezeknut kada su mu Grobari pricali sta su sve radili.Delije su ga odjebale,nisu hteli da pricaju sa njim zbog nekih olajavanja po Delijama od pre.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ma mene je boleo kurac za juventus dok vi niste poceli da pljujete inter. dakle, situacija je sasvim obrnuta od one kakvom si pokusao da je predstavis. ti mrzis inter neuporedivo vise nego ja juve. ja juventus zapravo i ne mrzim.

Aman covece, zbog takvih kao sto si ti neki put pomislim da bi nama Juve fanovima bila potrebna zasebna tema. Koga bole za Inter, ja nemam pojma ni kad a ni skim igraju. Jebe mi se za inter, interesuju me samo ZVEZDA I JUVENTUS!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...