Jump to content

Bundesliga


Geozee

Recommended Posts

Штета. СпортКлуб има најлуђег коментатора. :rockdevil: Крајње досадну бундеслигашку утакмицу ти створи занимљивом.

Edited by Вуду ░▒▓▓▒░ попаЯa

Share this post


Link to post
Share on other sites

BUNDESLIGA na Eurosportu 2

 

Eurosport

 

Eurosport 2, televizijski kanal sa najbržim rastom u Evropi ponovo jača svoju poziciju u Srbiji pokretanjem nove regionalne verzije kanala sa dodatkom Bundeslige u svojoj programskoj ponudi.

 

Nova regionalna verzija Eurosporta 2 ima ekskluzivna prava za prenose Bundeslige i Bundeslige 2 u Srbiji. Nemačka liga je jedna od najboljih i najspektakularnijih liga u Evropi sa najvišim prosekom postignutih golova po utakmici (2.92) i najboljom posetom na stadionima (41,914 gledalaca po utakmici). Osim prestižnih klubova, sjajne igre i vrhunskog kvaliteta TV produkcije, Bundesliga je takođe poznata i po nekoliko sjajnih srpskih fudbalera kao što su Gojko Kačar, Marko Pantelić, Neven Subotić, Duško Tošić, Danijel Ljuboja koji su samo nekolicina među veoma poznatim internacionalnim igračima kao što su Franck Ribéry (Francuska), Luca Toni (Italija), Miroslav Klose (Nemačka) ili Lucio (Brazil).

 

Privremena programska šema Bundeslige - uključuje 6 ekskluzivnih LIVE mečeva svake sedmice – na novom regionalnom Eurosportu 2:

 

Petak: 20.00-20.30 pregled 20.30-22.30 LIVE utakmica

 

Subota: 15.30-17.30 LIVE utakmica, 17.30-18.30 repriza, 18.30-20.30 LIVE utakmica

 

Nedelja: 15.30-17.30 LIVE utakmica ,17.30-19.30 LIVE utakmica,19.30-20.30 najbolje iz programa

 

Ponedeljak: 20.15-22.15 Bundesliga 2 LIVE utakmica

 

Snimci ponedeljkom popodne, subotom i nedeljom u 24:00

 

Ekskluzivno emitovanje Bundeslige je veliki plus Eurosportu 2, uz postojeće raznovrsne i poznate timske sportove, uključujući vrhunska takmičenja u najpopularnijim disciplinama kao što su košarka, rukomet, vaterpolo, hokej na ledu i travi, odbojka, ragbi, ili fudbal na pesku, da nabrojimo samo neke...

 

Ova nova programska ponuda pojačava važnost Eurosporta 2 na srpskom pay TV tržištu.

 

Kako bi zadovoljili srpsku publiku, srpski komentari na novoj verziji Eurosporta 2 kao i na Eurosportu dostići će 100% programa od 1.avgusta.

 

Gledaoci Eurosporta 2 i fanovi Bundeslige treba da kontaktiraju svoje kablovske, satelitske i IPTV operatere kako bi osigurali prvoklasnu ponudu pre početka nove Bundesliga sezone koja počinje 7. avgusta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zasto Hoff-Bayern pocinje u pola 7?

 

Narsil, nadam se da neces biti zadovoljan posle danasnje utakmice. ;)

 

 

Зато што су променили, да би добили кеш од преноса.

 

Елем, дошли су ми у госте пријатељи из Немачке, навијају за Хофенхајм, све у дресовима и шаловима. Има да згази Хофенхајм са оним тимом што имају Бајерн. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...