Jump to content

Лига Европе


.:Thor:.

Recommended Posts

Зашто толико мрзиш Хајдук, уместо једног усташко-загорског Динамо ЗГ :confused:

 

Ne znam, mozda zato sto su se u Yugi lizali sa Partizanom, a i ne volim Dalmoshe :D Ali to ne znaci da volim Dinamo, oni su mi nekako dosadni, feminizirani purgeri ..... a i Zvezda je u staroj Yugi jedino sa Hajdukom, od velike cetvorke, imala negativan skor

Share this post


Link to post
Share on other sites

koliko se samo grupa gradjana u crvenom belom dresu radovala kada su prosli u 4to kolo kvalifikacija za ligu uefa...uskoro ce se radovati i kada pobede neke amatere iz s lige...ustvari,i ovi nesrecnici nisu daleko...kakav ocaj od utakmice,zvezda nema tim,a oni jadnici ni ne znaju sta je 5erac...sve golove primili na neki ubacaj,neke gluposti...pregazice neko zvezdu u sledecem kolu...pizon bio srecan k'o da su pobedili real u finalu lige sampiona...bolje da sam mesec dana bez prestanka duvao lepak,nego sto sam gledao utakmicu...manja bi ostecenja mozga imao...

 

vosa se borila,samo sto bata treba da prestane da gura svoje zemljake u klub...koji su ocajni,predvodi ih paraplegicar pekovic...i treba mrdju elektrosokovima razbuditi kako bi reagovao,a da ne prodje 15 minuta izmedju naredbe mozga i suta na gol... 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kud nađe Ukrajince, da si rekao Azerbejdžanci pa da razumem. :) Inače je publika na stadionu dobro znala ko su, kad je porasla tenzija pri kraju, zbog onih par incidenata, krenulo skandiranje "Rusija, Rusija". :) (za one operisane od politike, Rusija i Gruzija su u lošim odnosima, recimo da Gruzija ima 2 "Kosova" a Rusija podržava te 2 otcepljene republike)

 

Koji triler jebote! Kad me nije nešto strefilo! Tokom radovanja prilikom jednog od golova, najozbiljnije me zabole glava. A od uzbuđenja kod 5-og gola se ne sećam kako smo dali gol, znači nije da nisam video gol, nego sam u trenutku zaboravio kako je izgledao. :)

Kada smo primili prvi, nisam se mnogo potresao, čak pomislih nešto u fazonu pa šta, franjevci ga juče dadoše odmah pa ispušili, kod drugog već malo frka, ali opet nisam gubio nadu, jer ovi indijanci nemaju pojma a igrači Zvezde su se dosta trudili, posle gola u poslednjim sekundama prvog bio sam gotovo siguran da prolazimo!

Gledah i snimak na TVu malo pre, tu mi izgleda i da su bolje igrali nego što je to delovalo sa tribina, uživo sam recimo primetio da su slabo koristili prostor koji su igrači Dinama ostavljali po bokovima, neka jača ekipa bi ih uništila sa po jednim brzim igračem na svakom krilu, dok su se ovi stalno nešto gurali kroz sredinu.

 

Ima ovaj tim potencijal (i borbenost/želju/upornost), ali rano je za neka velika dela (odbrana je posebno katastrofa), toga je i Pižon svestan, ko je gledao izjavu posle tekme, mogao je da čuje da se čovek nimalo nije nešto pogubio i počeo da diže ekipu u nebesa posle ovog prolaska (još je pre početka sezone rekao da ove godine ne može da obeća trofeje), a to da su svi bili srećni kao da je u pitanju ulazak u Ligu šampiona, pa jbg ništa čudno posle ovakve šok utakmice, i očajne igre i rezultata u prvoj, trebalo je videti ludnicu na Severu, skakanje, urlanje, grlio ko je koga do'vatio. :lol: K'o da bi grobari bili kuliša da su dali gol APOEL-u u poslednjem minutu pa posle uvaljaji neki u ET ili prošli na penale. :P

 

Šteta što je kiša sprečila da bude više ljudi, ni i ovako nije bilo loše. Nisam baš zadovoljan navijanjem, falio je razglas, lik koji je vodio navijanje imao samo neki bedni megafon. S obzirom da je zbog uzbuđenja bilo dosta neartikulisane buke po raznim delovima stadiona, često nije moglo najbolje da se čuje šta se peva u kopu,a vođa se čuo samo ako skoro svi zaćute, što je bila retka situacija (govorim iz moje perspektive, 2. ili 3. sektor od zapada) + naravno što oni koji ne dolaze redovno tokom godine ne znaju novije pesme, tako da je otprilike samo na "Pune tribine" pevanje bilo na najvišem nivou. O onih par tuča no comment... :violent:

 

 

Kuku majko, koji su mogući protivnici, jebali smo ježa! :) Od ovih slabijih zapade mi za oko Odenze, i odmah se setih slične utakmice (večerašnjoj) sa njima pre nekoliko godina, tamo valjda bilo nerešeno, a ovde rezultatska klackalica, sa svakom promenom rezultata drugi tim išao dalje, i dadosmo ga nekako u poslednjim minutima za 4:3! Dinamo ZG ne bi valjalo jer bi garant bilo sranja nekog, pa tačno i ako ih prođemo (a izgleda da su i oni raspad) verovatno bi popili neku kaznu. :)

Edited by crusader84

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja ne znam sta se ovde sere.

Juce, Partizan koji ima ekipu (po znanju) za LS, usled raspalog trenera i malodusnosti igraca ne prolazi dalje.

Nisu imali srce za pobedu, kao da su protiv sebe igrali na kladzi (svi sem Moreire, donekle Ljajica i Bogunovica). đ

Danas, Zvezda, koja samo sto se nije ugasila na kraju prosle sezone, sa prosecnom (po znanju) ekipom, ali sa mudima kao teniske loptice, prolazi dalje, i opet ovde dolaze kompleksasi koji samo kenjaju.

 

Niko ne spori da Zvezda nije uigrana, i da nema neki tim, ali ovi momci su konacno isli protiv srpskih gena, i borili se ne do zadnjeg momenta, nego i do posle toga. I da je bio Ril, ane grzijski tim - svaka im cast!

Prethodnih par godina, na evropskim utakmicama su se Zvezda/Partizan i dizali/padali. Ova utakmica (i rasplet koji ja do sad u zivotu nisam video; znaci ovo je bilo za 3 infarkta) je odredila i skoru bolju buducnost Zvezde. Moja procena je da ce se vrlo brzo Zvezda stabilizovati nakon ovoga.

Mene ne zahvata euforija, ali jos ne mogu da verujem sta sam video. Nikad nigde nisam video bolji opis za ono poznato "od tragicara do junaka".

Lekic, ako se bude pravilno razvijao, bice nesto poput Zigica, samo malo da poradi na driblingu.

Ninkov me isto prijatno iznenadio opet, iako sam mislio da nije neki bek. Isah standardno cvrst, Kadu opet pokazao da ima znanje. Malo me razocarao Savio, ali ne mnogo...

 

Vi, kojima je uvek casa prazna - idite u jebeni LDP...

 

BRATE SAMO CU RECI :

 

SVAKA CAST NA POSTU !!!

 

:pivopije:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Који хаос, јеб'о те живот. Везе немају, али гину по терену и за то им свака част.

 

Među nosiocima na žrebu sa kojima bi mogla da se sastane Crvena zvezda su nemački klubovi Verder, Hamburger i Herta, premijerligaši Everton, Aston Vila i Fulam, Viljareal, Valensija i Atletik Bilbao iz španske Primere, italijanski Roma i Lacio, holandski Ajaks, PSV Ajndhoven, branilac trofeja Šahtjor iz Donjecka, Zenit iz Sankt Peterburga, Benfika, Steaua i Dinamo iz Bukurešta, turski Galatasaraj i Fenerbahče, praški Slavija i Sparta, atinski AEK...

:) :) :)

 

Боже, зашто ме ниси родио у Манчестеру или Барселони...

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://www.uefa.com/competitions/uefacup/n...sid=870394.html

 

Могући ривали Партизана су 'ладовина, Звезда није тако страшно прошла. Ваљда неће добити Валенсију.

 

 

Group 4

PSV Eindhoven (NED) Trabzonspor (TUR)

FC Basel 1893 (SUI) MŠK Žilina (SVK)

S.S. Lazio (ITA) IF Elfsborg (SWE)

FK Partizan (SRB) Bnei Yehuda Tel-Aviv FC (ISR)

Toulouse FC (FRA) FK Bakı (AZE)

 

Group 8

SL Benfica (POR) FK Crvena Zvezda (SRB)

Valencia CF (ESP) SC Vaslui (ROU)

AEK Athens FC (GRE) FC Vorskla Poltava (UKR)

SK Slavia Praha (CZE) Stabæk IF (NOR)

Edited by Куруз

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kud nađe Ukrajince, da si rekao Azerbejdžanci pa da razumem. :) Inače je publika na stadionu dobro znala ko su, kad je porasla tenzija pri kraju, zbog onih par incidenata, krenulo skandiranje "Rusija, Rusija". :) (za one operisane od politike, Rusija i Gruzija su u lošim odnosima, recimo da Gruzija ima 2 "Kosova" a Rusija podržava te 2 otcepljene republike)

Pa zar nije Tbilsi ili kako se vec izgovara neka Ukrajinska pokrajna ili slicno?.. ma nije ni bitno. :D

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...