Jump to content

Лига Европе


.:Thor:.

Recommended Posts

Jbg, znaci puno prava podrska...i u Novom Sadu u prvom mecu sa Rapidom bio fin ambijent, momci izginuli na terenu...nasa tribina se raspala, ono je tuzno bilo gledati, ovi AEL-ovi nam dali domaci zadatak...isto, kapiram nezadovoljstvo prema Babovicu, ali zvizducima su destabilizovali ceo tim, kome se igra kad su sosptveni navijaci protiv tebe. Iovako, ionako Kuronja ce igrati ili otici kad mu se cefne, nista se tu navijaci ne pitaju.

 

Iako bi trebalo da je to samo sporedni faktor, nasi klubovi dosta zavise od navijaca i to je cinjenica

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Митровић откинуо ових 10ак минута што је играо. Шћеповић и Л.Марковић пичкетине класичне, усрали се од страха да случајно не дају гол.

Милијин мали ни за зону није. отерати говно што пре.

Edited by serblackbeard

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maloprije vidim na livescore-u rezultat Tromso-Partizan 3:2

Vjerujem da bi u slucaju zrijeba i neki albanski timovi danas bili favoriti na papiru kada bi trebalo da se sastanu sa nekim nasim (ko je pomislio na Fljamurtari?)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Најбоља Звезда у последњих 20 година. :haha:

 

Шалу на страну, веома добро смо одиграли. Једино се види да нам фали један играч на средини, који би имао улогу плејмејкера. У Бордо идемо на све или ништа. Па шта буде. Али, у сваком случају, оваква игра охрабрује. Добро је што се нису плашили дуела и што су се гурали колико год да су могли.

 

И само се надам да није ништа озбиљније са Јовановићем.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zvezdi pod hitno potreban pravi napadac i organizator igre, groblju odbrana i klasican centarfor. Zvezda me danas prijatno iznenadila ali nazalost mislim da je ovo maksimum ove ekipe i da ako Bordo ne bude umoran posle PSZ-a nemamo sta tamo da trazimo. Sa druge strane, groblje ako se ne dozove na vreme u najavi gube titulu posto je ona igra zaista nedovoljna da se dobije cak i ova, realno ispod-prosecna zvezda. Nadam se prolazu i jednih i drugih ali vrlo je realno da ce i jedni i drugi izduvati.

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...