Jump to content

The Trigger


Dushan S

Recommended Posts

Da ipak Pera raspali artiljeriju? :)

 

Btw, Pera je danas gledao Bajagu uzivo, a na sebi je imao Trigger majcu. Ideja je bila da zaprosi prvu devojku koja prepozna majcu i startuje ga, ali, na zalost, takva se nije pojavila. Ako Trigger ne postane popularniji, ostade Pera nezenja :)

Edited by Crusader

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ipak se zove Hotel Tuzla. Prosto. Super je i sad hotel, modernizovao se. Mene su dobili sa klopom za dorucak. Svedski sto, ludilo djakonije. MIslim da sam bas tu bacio peglu od punjenih prepelicjih jaja za dorucak. Vecerali smo naravno po kilo vinjaka prethodno, sem ovog Ducinog drvosece koji se nikad nije uklopio kao antialkoholicar. Danas popije pivo-dva, jednom nedeljno, i odma to dleto bolje ide.
Nešto mislim da će teško danas neko da smešta u hotel muzikante... Čisto kao refleksija na to vreme. Drvodelja popije i više, žalio se pre mesec dva da se razvalio i bio bolestan ceo sledeći dan :pivopije:

 

 

Da ipak Pera raspali artiljeriju? :)

 

Btw, Pera je danas gledao Bajagu uzivo, a na sebi je imao Trigger majcu. Ideja je bila da zaprosi prvu devojku koja prepozna majcu i startuje ga, ali, na zalost, takva se nije pojavila. Ako Trigger ne postane popularniji, ostade Pera nezenja :)

Polako s artiljerijom, ali drži ipak za svaki slučaj top na položaju :mhihi: Što se tiče toga za majcu, moraću početi organizovano da add-ujem kanađanke iz tvog grada na spejsu sa Trigger profila, gledaću da budu neke fine gotičarke... Pa da te i oženimo ove godine! :bigblue:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

samo da prijavim

 

Ludilo se aktiviralo,radi na novom materijalu...radni naslov KOLJI,VODA VRI

 

skupila se tz ekipa,trenutno nastanjena u sjevernoj americi

 

obradovacemo mnoge

 

u septembru je 20 godina ludila,planira se svirka u tz i novom sadu,ima jos nekih bajki ali o tome po tome

 

cepa-bass

branko-bubanj

rade-vocal

zlaja-gitara

 

jos brze i jos ludje

 

ko nam nadje manu-jebemo mu nanu

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Svi koji žive na teritoriji BiH od sada konačno mogu naručiti pouzećem CD "Ljubav"! Cena samog diska je 7 KM i zajedno sa poštarinom ne bi trebalo da pređe 10 KM ukupno, koje naravno, plaćate poštaru ili u pošti prilikom preuzimanja.

Da bi naručili disk, pošaljite nam adresu, da li preko myspace-a u poruci ili na naš mail [email protected]

 

Opasan spot :rockdevil:
Hvala! :pivopije:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

супер ми је 3:44-3:48 на Више неће бит' нас... спонтанос' - то сцени треба! :вуб:

Hehe, drago mi je da ti se to dopalo :meshuggah: Vidiš, ti si prvi koji je baš to prokomentarisao do sada, mislio sam da će taj momenat više da štrči ljudima kad budu gledali spot :pivopije:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dza ili Bu, Trigger, Kreativni Nered - Otvaranje SPORTSKE HALE u Banatskom Novom Selu

 

- Subota 25.04.2009

- 21:00h

- Plato ispred Doma kulture

- Banatsko Novo Selo

 

- Sviraju :

DZA ili BU http://www.myspace.com/dzailibubeograd

+ TRIGGER http://www.myspace.com/bandtrigger

+ KREATIVNI NERED http://www.myspace.com/kreativninered

+ ROCKO BAND

 

- Povodom otvaranja SPORTSKE HALE u Banatskom Novom Selu

- Organizacija : Mesna Zajednica B.N.S.

 

- Podrska : Alernativni kulturni klub AKK www.myspace.com/alternativnikulturniklub,

Dom kulture, Kafe Milenium

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

KABEZA I Bambi Još! vas pozivaju na veliki Eko koncert - Maskenbal od reciklažnih materijala koji će se održati u velokoj sali SKC-a, 08.maja sa početkom u 22h.

 

Krajnje je vreme da nešto uradimo za svoje okruženje. “Recikliraj se” znači napravi masku od reciklažnih materijala i na kraju večeri baci papir i karton, limenku i konzervu, plastiku i aluminijum u kontejnere ispred SKC-a.

 

Posetioci koncerta će imati priliku da direktno urade nešto na polju smanjenja stvaranja odpada putem zalaganja za njegovu ponovnu upotrebu (reciklažu). Time se smanjuje količina sporo razgradivih materija u prirodi, a takođe se i snižavaju troškovi njihove ponovne proizvodnje.

 

Sve ovo biće propraćeno odličnom muzičkom podlogom bendova Teshki zulum, Aetar, Trigger, Samostalni referenti, Dža ili bu. Najbolja, tj. najkreativnija maska dobija putovanje iznenadjenja od Kabeze, a ulaznica je bilo koja kesica Bambi “Još” grickalica. Sakupljene Još grickalice zajedno sa još 100 kg Bambi slatkiša poklonićemo deci bez roditelja iz doma “Moše Pijade”. Više informacija pronaćiće te na sajtu www.kabeza.net.

 

Realizaciju ovog projekta pomogli su Bambi-Banat, SKC, Agencija za reciklažu, ReCan i JKP Beograd.

 

Maskembalodreciklaznihmaterijala-pl.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Na myspace stranici je postavljen nov blog, mislim da će interesovati sve one koji su glasali za nas - i na naš poziv to i prijavili :meshuggah:

 

Inače juče smo se vratili sa "Rockfest"-a u Aradu u Rumuniji, nastupali smo tamo u subotu uveče. Imam samo reči hvale, i mogu izraziti retko zadovoljstvo... Zaista je prijatno otići u neku zemlju gde postoji normalniji odnos pre muzičarima. Od finansijske konstrukcije preko boravka u dobrom hotelu, klope i konačno toga da nam nisu dali da se uhvatimo za novčanik i uzmemo sebi piće. Odlična bina, odličan zvuk. :muzicar: Biće i nekih fotki verovatno kasnije.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Kao što su neki od vas možda već i primetili, postavljeni su novi baneri na našoj myspace stranici, a tamo se može naći i kod za njihovo postavljanje!

 

Dakle svi koji vole našu muziku i podržavaju nas u onome što radimo sada mogu ako žele da postave na svoju myspace stranicu baner koji vodi do nas! (: Prva tri vode do myspace profila a poslednji četvrti do oficijalne stranice. Pretpostavljam da će nekima posebno biti interesantna dva banera koji su u "smoking" stilu - dokaz da i mi podržavamo sve kampanje vezane za zdrav život - pa i one sa pakovanja cigareta. U našem slučaju - poruka je jasna - mislite na dobro vaših bližnjih kada puštate Trigger, ko zna kakve bi mogle biti posledice! Bolje sprečiti nego lečiti (: Dakle, stavljajući "upozoravanjući" Trigger Banner na vašu stranicu, vi ne samo da pomažete bendu, nego i preventivno utičete na moguće ugrožavanje zdravlja građana! (:

 

 

triggerbanner01.jpg

 

BannerTriggerKills01.gif

 

BannerTriggerKills02.gif

 

BannerTriggerOfficial01.gif

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 months later...

Pozdrav svima!

 

Posle dužeg vremena, evo nas opet! Dakle šta ima novo i šta se događalo u međuvremenu? :)

 

Kao prvo, ponovo ćemo se gledati uživo! Prvi dolazeći nastup je u Novom Sadu, gde u Tremi sviramo zajedno sa grupama Azil 5, Groove Orchestra i New Mythology u okviru "Sviraj malo svoje!" festivala. Dakle ko je u NS-u i blizini, 5. decembar, 20h, klub "Trema"! Ulaz je slobodan! U Beogradu smo početkom januara, tačan datum će biti uskoro objavljen.

 

U toku sledećih mesec dana će biti završen i video za pesmu "Navika", nadam se da će vam biti interesantan za pogledati.

 

Dok čekate na novi studijski album sa autorskim pesmama, obezbedićemo vam još ponešto muzike za slušati. Kao i u slučaju internet izdanja "Metropolis live", opet se radi o mini albumu, pod imenom "Reanimacija" sa nekoliko poznatih ex-YU rock pesama, u našoj obradi. Potrudili smo se da ih zaista detaljno i temeljno "preobratimo" da dobiju "Trigger" zvuk i mislim da će vam biti zanimljivo da ih čujete. Pesme se trenutno snimaju i ako sve bude u redu "Reanimacija" će se pojaviti za download početkom sledeće godine.

 

U međuvremenu, osvanuo je još jedan review albuma "Ljubav", "Zli" Hadžo sa sajta "Mikrofonija" poznat po tome da ume biti kritičan je ovaj put bio dobro raspoložen, a izgleda da mu se materijal i dopao... Celu recenziju možete pročitati ovde:

http://www.mikrofonija.com/recenzije-albuma/4/1797.htm

 

Od nedavno Trigger album se ponovo može kupiti! Nakon što je prvi tiraž prodat neko vreme nije bilo CD-a i ne znam kako stoji situacija po prodavnicama, ali ko želi, sad ga ponovo može naručiti od nas, direktno pouzećem!

 

 

284228_2qvYnYwGYm7Uux9vG9_VLZwFm.jpg

 

 

 

 

Toliko od nas za ovo javljanje! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...