Jump to content

Vaterpolo


Angelystor

Recommended Posts

  • 4 weeks later...

http://www.b92.net/sport/vaterpolo/vesti.php?yyyy=2012&mm=08&dd=18&nav_id=635685

 

Koliko je ovo samo izvestaceno , nemam problem nek jednom u istoriji i VK Crvena Zvezda uzme nesto , ali rasipati budzet u klub koji na vaterpolo sceni nije postojao nikad je glupost . Pre par godina Partizan ih je pomogao da se ne ugase ... Elelm Zvezda mi sad lici na Becej trajace 2 god i kurca baba vecerala .

Share this post


Link to post
Share on other sites

teško će biti. uvek treba imati na umu da su đilas i vučić osvedočene pičketine ciganske, zadojene ničim izazvanom mržnjom prema instituciji.

 

mene brine što niko nije smogao snage da uloži zvaničan protest zbog onako sramotnog suđenja u susretu za 'broncanu kalajnu'. to je bio kriminal epskih razmera, nezabeležen u dugogodišnjoj svetloj tradiciji olimpijskih igara.

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

vesic , djilas , dulic , vucic , jos ovo nista ne mora da znaci , moze Partizan recimo da dovede Udovicica pa da se koljemo ,,,, ali ok tesko ce da bude glavni cilj ove vlade je izgleda prekid postene dominacije partizana

 

dovescemo i mi jos nekoga sigurno, ali i ovako imamo najjacu ekipu u srbiji. ako zatreba, uci ce vujas u bazen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Druga varijanta koja se spominje je da Banja Luka napravi klub, pokupi te igrace i igra u nasoj ligi.

da li se ikada u bilo kojem sportu desilo da imas najbolje igrace na svetu koji ne mogu da nadju klub? Da li im je onaj ludi talijan iz Pro Reka toliko podigao plate pa sad oni misle da oni stvarno toliko vrede ili je nesto trece, ali je pomalo i smesno.

EDIT: Radnicki je osnovan pre nekoliko meseci. Igrali su sad letnju ligu (prvi put u istoriji) i izborili plasman u drugu ligu.

Edited by ..charlie..

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...