Jump to content

Vaterpolo


Angelystor

Recommended Posts

Kakva dominacija, jbt. Ovo je bilo surovo, stvarno. Jos kad se ima u vidu da mi u mecu sa Ujkama i Amerima nismo JEDNOM prvi preplivali, dakle, da su i ujkice i ameri imali makar 4 poseda vise imali, jos je veci podvig. Dok je ovakva odbrana i na golu onaj Kristijan Slejter lik, nema nam zime.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Inače svi koje se žale na naše komentatore trebalo je da čuju onog jadnika sa HRTa koji samo što nije umro tokom prenosa ... mislim, valjda nije umro, gledao samo par minuta ...

A inače super je što je HRT ukinuo prenos dodele medalja.

Boli mnogo izgleda.

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Разјебасмо ујке као Тера Ностра Кесл фест, ништа не остаде од њих. Морао је да се вади Жигатаров дрес из ормара и да се пушта Баја између четввртина, сад још кад би нам у септембру сели на кару у неком четвртфиналу ЕП у кошарци, да буде потпун угођај.

  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ružo, Ruška, zapet sam ko puška...

Opštio bih s gospođom suptilno.

 

http://www.b92.net/s...&nav_id=1025658

 

da li ste normalni???

uzimate od jadnog penzionera koji ne moze dodatno da zaradi ni dinar a dajete ljudima koji su u punoj snazi i ionako zaradjuju znatno iznad proseka??

comment-android.gif (plying, 10. avgust 2015 21:05)

Momcima svaka čast, ali oni pretežno igraju napolje i koliko toliko su egzistencijalno obezbeđeni. Ako država hoće da odvoji sredstva, nek sredi i napravi nove bazene, pomogne timove i njihove mlađe selekcije, nađe pare za entuzijaste koji treniraju mlađe kategorije...
Koliko novca, kao nagradu od drzave je dobio Aleksa Konstantinov? I on je svetski prvak.

Bitno je da se Srbija igra sa loptom. U lopti je buducnost. U lopti je resenje za ekonomiju, privredu, nezaposlenost, recesiju, siromastvo, promasene privatizacije, burazersko-kumovske tendere, kartelizovano trziste.

Lopta je put ka medijima, ka starletama i splavovima, ka ruzicastoj i srecnoj buducnosti...

Zivela lopta!

SFRJ je na svim poljima bila 100 puta uspesnija zemlja od napredne Srbije i nije delila ovakve novcane nagrade. Pametnom dosta.

 

Dobro je. Još uvek nismo toliko oblentavili.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 1 month later...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...