Jump to content

Setherial


cotoha

Recommended Posts

''Since we don’t make over the top statements in magazines, brag about how much we cut ourselves and how depressed we are and don’t have any homosexuals in the band the general public that prefers seeing black metal as a fucking tabloid paper don’t know of us and that is great in my opinion.''

jao ovo je genijalno rečeno, mada u potpunosti je tačno!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uh, pa nije baš tako. Naravno da nisu sva izdanja klasici, ali dobar deo njih ima neki svoj identitet i osećaj.

Nakon brda klasika koji su do sad izasli, jako je tesko napraviti veliki iskorak nekim novim albumom. Al ono sto jeste vazno, jeste da taj album ponudi nesto svoje. To je taj indetitet, album obojan specificnom atmosferom koja nije prosti copy/paste ili prolazak kroz diskografiju u fazonu 'e ovo je super riff, malo cemo da ga maznemo, ovo isto, pazi kako dobra konstrukcija, brejk, zvuk isl.'.

 

Da ne idem sad predaleko unazad, al imam problem kad obrnem zadnji Watain - sve je to odsvirano kvalitetno, ima zenske, ima sve (brutala, epicnost, brzo, sporo, spominje se Luficer). Al na kraju albuma se zapitam 'sto sam koji kurac ja ovo slusao'. Nikakvu sliku o albumu nemam, skapiram da me skoro nidje nije 'podigao' i natjerao da kazem 'u jebo te tesa tesanovic'.

 

Sve u svemu, novi Setherial je album za onu dosadnu ocjenu 3. A pored toliko kvalitetnih i zanimljivih izdanja, mislim da nije bas pametno trositi previse vremena na takve albume.

Edited by morbid god

Share this post


Link to post
Share on other sites

Šta znam, ja sam izložen većem broju loših / prosečnih izdanja nego vas dvojica pa sam možda malo popustljiviji. Jeste da nije neko remek delo ali produkcija dobra, svirka dobra, kompozicije dobre... danas to nema 95 % izdanja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 10 months later...

Sasvim dobar EP, i da, i dalje stojim iza izjave da je Ekpyrosis dobar album. Baš skoro ga prevrnuo, lepo mi legao. Setherial je jedan od onih bendova koji će se mazati eurokremom, pojati Satani i pičiti Švecki BM do kraja sveta, od njih ne treba očekivati neke revolucije već samo da to što rade rade dobro, a Ekpyrosis to jeste.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...

Nije BAN hteo da se vrati u UG, nego je Candlelight radio slabu promociju, pošto se kao i sve velike izdavačke kuće oslanjaju na turneje sa velikim imenima i slično, koje u BAN slučaju ne dolaze u obzir. Ovako mu je DM verovatno ponudio savršene uslove, realno je najveći od njihovih bendova.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...