Jump to content

Pagan's Mind


vladream

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Poceo Live prenos:

 

http://www.skynet.be/generation-nl/muziek/festivals/live/

 

Pagans Mind svira

 

EDIT: Klavijature se mnogo slabo cuju :/ Nie Pagans Mind bez klavijatura. A i ja sve jedno ne mogu da gledam, obaveze... Javite kako bilo (ukoliko neko odgleda celo, ja samo prvu pesmu odslusah)

Edited by ShinigаmY

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...

Nils ubacuje mnogo nekih njemu nesvojstvenih vokala, pa onda ko da peva na ivici svog opsega sa nekim čudnim naporom, ili ja ne kapiram dramaturški momenat... melodija se lomi u histeričnim rifovima, kao da je Viggo sve sam skomponovao na brzaka oko svojih furiozno brzih solaža koje su fantastične ali sve redom zvuče ko da se kladio sa nekim da će triput da ušije E.V.Halena u brzini, a ostali to malo popunili i nasnimili...tako zvuči ceo album. Ona 'The Master's Voice' milsim da je ubedljivo najgluplja stvar koju su ikada snimili.

 

Izvinite Pagan's Mind, ali 'When Angels Unite' možda možete da otpevate svojoj deci umesto uspavanke, fanovi poput mene očekuju nešto prilično drugog kalibra.

 

 

Meni 'Intermission' najjača stvar na albumu. E onda zamislite taj album :no:

Možda može 'Into the Aftermath' i 'Never Walk Alone' da se ubroje u svetle trenutke, tu se čuje da su proveli nad pesmama malo više vremena zajedno, i to je to. Nema traga onim masivnim tonu teškim stvarima tipa New World Order, niti onim koje ti se prosto urežu u srce odmah kao Search For Life, Resurrection i sl.

 

Otprilike ovako nesto, slagamo se, posebno oko minusa, s tim sto bih dodao, pre svega, groovy deonice, koje su mi ocajne. Inace ne volim taj fazon, tj. volim ga u retkim trenucima, a PM je tu dobar primer sa starim redovima gde je to nekako moglo da se inkorporira na dobar nacin, a ovde zvuci tako glupo i detinjasto, posbeno onaj brejk na "Intermission" mi iritacija teska. Along the lines of brutality, isto su oni 'zli' vokali smejurija, posebno na pomenutoj "Voice", tesko da su ista gore od toga uradili.

 

Ni "God's Equation" mi se nije nesto svideo, i sveukupno, tu negde albumi na istom nivou, neka 6ica mrsava, daleko ispod prve tri fantazije.

 

 

Ako ce ista opet moci da se pusti, tu bi upali "Revelation To The End", "Create Your Destiny" i...ma, jebes ga, pusticu ionako "Celestial Entrance" sledeci put kada mi se slusa "Pagan's Mind"

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 7 months later...
  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...