Jump to content

Bendovi koje ste otkrili


Novaliis

Recommended Posts

daj ono pismo koje si slao Metal Hammeru

 

Hahaha, nisam ovca, ne verujem da me to i danas proganja. Mladost-ludost. bacio, a realno to je bilo smehotres, sećam se da su mi pomerali dupe u busu kojim sam išao u srednju. Od rekvizita iz tog perioda još čuvam omot Azazel-Na Maah sa posvetom, onaj metal express sa posterom may result i cannibal corpse-om na naslovnoj strani za koji sam išao s jednog kraja grada na drugi, gde je bila trafika koja ga je imala, gomilu diskova koje sam naručivao od solicitora tada, dosta bucherian vibe-ova i svetova kompjutera, sad gledam na slayer temi neko ukacio snimak sa exit-a, to mi je bilo najžešće koncertno iskustvo, jedino mi je žao što nisam video mejdene live.

 

Ne,, black je meni Darkthrone, Gehenna prva dva albuma, Drudkh, Dissection, Nokturnal Mortum, od naših demosi The Stone-a, I Am Immortal mi tu stoji rame uz rame uz hajpovan na 202ojci M. Result sa Jata Moja Crna, i Wolf Hunger demos The Forces Of Perun Are Back i Zemlja Moja U Plamenu Je, koje sam dobio još kao urednik Metal Scream-a, sećam da sam tada dosta slušao i Abigor, Desaster, bilo je tada i web i papirnih fanzina, Rex/Mex je zamenio Metal Hammer koji je brzo propao, još se sećam reči B. Rogošića kako mu neko ulazi u Mordor i pita pokazujući na Dimebag-a "Ko ti je ovaj?" Stoka je stoka,

realno Corrosion Of Conformity može sa albumima izdatih 90ih da pokrije pola NU metal scene, sa sve "country metal"-om na load-om i reload-om Metallica-e. Šteta, da se bendovi cimaju, bilo bi i potražnje, 1 papirni zin bih menjao za 10 "portala." imao bih i da kažem svašta i o hellycherry-ju i balkanrocku i prljavim odnosom urednik-recenzent na oba, ali ko ih "ebe.

Edited by dAdAiSt
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jebiga, meni recimo Mayhem nije bio bog zna šta, trebalo mi je dosta da skapiram taj fazon. A DsO Si Monomentum repriziram stoti put, i smara za medalju.Takođe, recimo Krieg koji mi je bio najbolja stvar posle Darkthronea, sada mi je dranje bez poente.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne secam se da li sam kacio ovo nekada ranije (a tek se ne secam da li je bend spominjao neko drugi), u svakom slucaju topla preporuka za Miilosa, kapiram da je ovo njegova solja caja, za mene svakako najbolji BM koji sam cuo a da ga je odsvirao i otpevao neki Rus, bas se danas prisetih da ponovo pustim posle sto godina:

https://ironbonehead...bum/atanor-same

 

Fenomenalni rifovi, fenomenalan vokal, fenomenalna atmosfera, tekstovi na ruskom, the whole thing

 

Nije loše. Kao da pomešaš prvi Master's Hammer i Ved Buens Ende. Koliko će da me vuče da slušam, to ćemo da vidimo, ali preslušaću sigurno još koji put.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...