Jump to content

Navijanje za manje klubove


kuruz

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Ево да напишем реферат после последњег кола јесењег дела првенства.

 

http://www.srbijasport.net/tak/884/rez

 

Сваку утакмицу коју смо одиграли против Мораве била је на нож. И тамо смо скоро увек добијали. Бивши зонаш, огроман терен за општинске услове.

Због неких политичких игрица у општини Морави су општинари понудили 20.000 дин да нас добију. На све начине покушавају да нас спрече да уђемо у Окружну лигу. Шаљу нам судије дијаболе, навлаче против нас..ево, јуче није била судијска тројка, већ главни и један помоћни. :haha:

Да не улазим сад у причу око политичких игрица...

 

Пре почетка утакмице извршим проверу књижица. Провалим да шверцују једног играча и прећутим искусно. :bigblue: 10. мин 1-0 за Мораву. После 5 мин 2-0. Ми смањимо на 2-1. Након тога одем код делегара и тражим да проверимо књижице. Утврди се, наравно, да је шверц у питању, али делегату се јебе јер је плаћен. Неће да помери дупе. У том моменту Морава ували још један гол, дакле 3-1. Вршим протесте 15 мин, али ништа.

Полувреме...судије и делегат не улазе у свлачионице и просторију предвиђену за њих. Опет прилазим и тражим да се играч легитимише. На крају делегат то и ради. Одлази до тог играча, пита га како се зове и он као из топа креће да рецитује - Јањошевић Давор, то и то годиште, од тог и тог оца. :haha:

Ја-Ајде, немој зајебавати, па знамо се..моје си годиште, зовеш се тако и тако

Он-Не, ја сам Давор

Ја-Ево и брат ти је у екипи, немој да се брукаш

Његов брат-Нисам му ја брат!

Ја-Е, до курца кад се одричеш брата. :haha:

На ово се пола екипе Мораве покида од смеха.

 

Делегата и даље боли курац. Тражим му да га фотографише и да услика и књижицу од тог лика Давора, преко које се шверцује...боли га кита.

Смањујемо на 3-2...стисла им се муда, не могу центар да пређу. И даље нападам делегата. Нека Косоварчина, пандур..продаје ми те пандурске жваке. Те, све ће бити у реду, ово је само општинска лига. А тренер Мораве ми каже да много једем говна и да ћутим. :haha:

Изједначење, 3-3.

Искључују нам играла због приговора, а потом још једног са клупе (такође приговор).

Настављамо голготу и у маниру минхенских мајстора фудбала и легендарне Руменигеове генерације постижемо у надокнати гол за победу. Оптше свршавање. :rockdevil:

 

Крај утакмице...тренер Мораве и делегат ме моле да не уносим у записник примедбе. :haha:

 

Након тога, шљокање у биртији уз неке хармоникаше.

  • Upvote 9

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Да изрекламирам буразера. :bigblue: Некада велика нада Гоча (јави се Баале :haha: ), а онда и играч Младог Обилића и још неких српсколигашких београдских клубова. Повреда кичме и неспортски начин живота су узроци пропасти блиставе каријере. Сада терорише у општинској лиги.

 

Снимак направљен још док је играо за Баалове шупке...имао тад 15-16 год.

 

http://www.youtube.com/watch?v=qZL6myzhKn4&context=C3f12eedADOEgsToPDskIPkT3krbtXksG556QqtGWs

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ове сезоне не. Нешто се покачио са управом, а и нису се договорили око лове.

Клуб где сада игра му је дао 300 јевреја и намештај. Одиграће још ову полусезону да опреми собу за клинца, па се враћа. :haha:

 

Пакао играч за ниже лиге. Без проблема сам заврши акцију од средине терена.

Најмање гол по утакмици.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 months later...

Почео други део првенства. :bigblue:

Имали смо гостовање на, не врућем, већ врелом терену другопласиране екипе. Понуђено им је 15000 дин за бодове - нису пристали. Јбг, имали смо проблема са кажњеним играчима (4 играча), а и многи нису могли да играју због пословних обавеза. Све у свему, отишли смо са трећом екипом и попили 3 комада (3-0). Но, ипак, секретарско око соколово је запазило да домаћа екипа нема оверене легитимације (чланарина за 2012), тако да у понедељак пишемо жалбу (делегат прихватио примедбу) и добијамо бодове за зеленим столом. :rockdevil:

Edited by Ефенберг
  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Уби ме туга због лома ноге. :cry:

Имамо 2 играча са парним картонима + ова повреда..а лик је био убедљиво најбржи играч лиге. Завршавао нам је бар 50% посла.

 

Мислим да ћемо да затворимо следећу утакмицу. Они нису заинтересовани за пласман у већи ранг такмичења. После нам остају кикирики утакмице.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...