Jump to content

Cigarete


enclave

Recommended Posts

Ko voli da mota duvan, ima na Najlonu lik što prodaje Virginia Gold sa plantaže u Vojvodini odakle otkupljuje Japan Tobaco. Odličan duvan, mal te ne ne smrdi kad se zapali a kažu da je ukus odličan. 400 din kesa :)

 

Kažu, kažu... Kad probaš, javi kakav je. :zeleni:

Ja davno krenuo sa Marlborom (original gold / popularno lajt :zeleni:), al' finansije sve teže dozvoljavaju to zadovoljstvo.

 

@ B@k@

140 dinara je primamljivo. Nisam probao, al' nešto mi deluju sićušnije :bigblue:

Share this post


Link to post
Share on other sites

De ti je taj Najlon? Valjda Bajlon? biggrin.gif

Mogu da ti posaljem postom al ne verujem da bi ti se onda isplatilo.

 

Kažu, kažu... Kad probaš, javi kakav je. :zeleni:

Kazu a ja im verujem, posto ne duvanim vec skoro 8 godina :)

Mada, ovaj moj pushi tu "najlonsku" Virdziniju i prija mu, on inace dimi Van Nelle, redje Drum, ako vam je to neka smernica. Ono sto ja mogu da kazem kao pasivni pushac je da ta Virdzinija najmanje smrdi prilikom pushenja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

zabole me i za umrlice i za slike i za stalna poskupljenja... vec 3 pune nedelje sam na e-cigareti i ne mislim da se vracam na ''analogne''.

uzitak konzumiranja je znatno veci (barem meni), usteda ogromna, a pritom se ne trujem. da sam pametan bio, pa da sam ranije uzeo ovo cudo.

Edited by vudurinator

Share this post


Link to post
Share on other sites

imam neki cudan dojam da je to neko sranje...jebemliga,kakva je to pljuga koju treba da ustekam u struju...da ne knejam previse,al sledca varijanta je verovatno da treba da je stavim na sunce ili zasadim u saksiju...da pazim na njena osecanja kao persone...

sta ja znam, poznajem dvojicu kojima se e-cig nije dopala, kazu da ne moze da zameni pravu cigaretu, dim, ukus i te stvari.

meni ovako vise odgovara, mada ritual pusenja jeste drugaciji. ono sto mi jedino smeta jeste autonomija baterije. vise bih voleo da je punim jednom u nedelju dana, a ne svakodnevno.

istina, ima skupljih modela sa jacim baterijama, ali zato trose mnogo vise ulja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moj ortak kad je poceo da pushi (cigare) poboljsao mu se i seksualni zivot. Pre toga nije mogao nista da smuva. Sad ga ribe dozivljavaju kao boljeg frajera. To me je podstaklo da ozbiljno razmisljam da pocnem i ja da se trujem nikotinom pa mozda i meni krene.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 4 months later...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...