Jump to content

Periphery


Atheist

Recommended Posts

Zapravo je Mark najbolji gitarista u Periphery - to nema pogovora. Misha je dobar kompozitor, i ima ideje, i generalno razume sta raditi i kako, tehnicki nije bog zna sta. Mark je tu tehnikalac koji kida, plus ima kreativno sviranje. Jake je tu samo filer realno zbog povezanosti sa Petrucciem. 

Sad, ne bih bas da pricam koliko je Mark top gitarista u svetu, ne bih bas rekao da je u top 5, ima bas brutalnih sviraca ovih dana, ali sve je to tako razvodnjeno da je tesko pin point ko je stvarno top top, makar od mladje ekipe. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma šalim se malo, Bradilko je od ranije poznat kao Markov fanboy, i meni je on omiljeni član benda i super gitarista, e sad gde je u top sferama i da li to može objektivno da se izmeri, teško je reći. Mislim da se čak u onim videima sa Yvette Young mučio sa nekim tehnikama, al nije to ni bitno. Meni uvek bilo važnije ko je koliko kreativan i dobar songwriter nego kakav je zanatlija i tehnićar.

Share this post


Link to post
Share on other sites

😛 

pa upravo u toj sferi i gledam gitariste, samo kreativnost i umeće pisanja pesme. eto recimo mali tim iz polifije lagano no.1

ali opet malo nerealna izjava brt da se mark muči sa nekim tehnikama, daj neki podsetnik. inače lik često pravi ritmički izlomljene rifove, pa na suvo ume da zvuči čudno, dok se ne uklopi sa ostatkom.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 10 months later...

Isto, cak sam u fazonu, Mark, Misha i ekipa su stvarno brutalni likovi, odlicni muzicari, Mark mi se posebno dopada kako svira i kakve ideje ima dok svira, nacin svirke i sve, al' sam bend mi je ono bas MEH, uopste mene ne radi pa to ti je. Poslusam jednom, dva puta, nemam za sta da se uhvatim i kazem, e sad cu ovo da vrtim dok <ubaci-koju-god-random-radnju-u-toku-dana>

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...