Jump to content

Baroness


Recommended Posts

i meni se sviđa, polako ga varim i fino ide. očekivao sam da će biti duži, ovako 17 pesama za 60 minuta zbog gomile onih međudelova pa brzo prođe. bez tih međudelova je možda i moglo skroz ali ajde, ne smetaju toliko :D

kad se čuje ceo album, mislim da je produkcija ovakva baš jer hoće da zadrže još malo oštrine jer bi sa nekom mekšom produkcijom potpuno postali neki proggy southern rock ili tako neki fazon, a mislim da hoće da se još malo drže za te hardcore punk korene ovako.

Cold-Blooded Angels mi je glavna zasad, baš monument od trake

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja još nisam nijednom preslušao u celosti, večeras ću, bio sam zabavljen gledanjem onih acoustic klipova. Baš se dobro Gina uklopila, devojka je očigledno jako talentovana, ali ono što daje added value je što je užasno entuzijastična, ima tu neku novu energiju i to stvarno u ovom slučaju nije floskula, pronašla je neverovatnu hemiju sa Johnom. Doduše, ne znam kakav je bio kreativni proces za G&G tj. koliko je učestvovala u pisanju pesama jer koliko sam čuo to je Baroness zvuk 1/1, farba njihova i svi ukrasi. Moram da priznam da sam bio skeptičan kada je Pete otišao jer su sa njim izbacili stvarno strašne albume u nizu, ali očigledno su pronašli najbolju moguću zamenu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nakon nekoliko obrtanja, mogu da kažem da su ovi ljudi sami sebi najveći neprijatelji. Album je stvarno odličan ali je ozbiljno mučenje slušati ga i probijati se kroz ovo prštanje. Sreća ima dosta ovih akustičnih sekvenci, koje zvuče kako treba, ali čim distorzija i činele ulete, ode sve u kurac. I doboš zvuči kao kurac. Bio bi bruka dobar album da ima onu čistu produkciju sa yellow&green. Meni ovo gore producirano nego čak i Purple, ili sam se valjda navikao na taj album a ovaj sam tek počeo da varim. Baš šteta jer što bi se reklo, instrumentalno sipaju sa svih strana, ritam sekcija je odlična, baš interesantno sviraju Seb i Nick. Gledaću da ih uhvatim live na jesen, šteta što su na evropskoj turneji sa onim Volbeat, meni je taj bend baš bezveze.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...