Jump to content

Reprezentacije


El Karnisero

Recommended Posts

Evo od koga je srpska reprezentacija gubila - od ekipe koja u najvažnijem meču dobije dva crvena kartona i gubi na svom terenu rezultatom 0:3 od Irske :pivopije:

 

Videćemo u 3 sata kako igra deluje posle toliko bruke, Meksiko je sasvim fin test.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Црногорци очајни,нису 2 пута шутнули на гол. Мада ни Чеси нису пуно бољи.

Криво ми што је Ибишевић оно промашио,навијам за Босну у Португалу.

'Ајде што су Ирци разбили оне пацере,али ми није јасно како усташе онако разбише Турску.

Share this post


Link to post
Share on other sites

'Ајде што су Ирци разбили оне пацере,али ми није јасно како усташе онако разбише Турску.

 

Kompleks od onih penala nikada nije zarastao... kao ni chinjenica da se igra fudbal, a ne nogomet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nisam se probudio na vreme pa gledah tek od 65. minuta. Od tada pa do penala, koji je dosuđen pred kraj, ovi naši su bili dosta bolji, ali, kao i uvek, završnica izostaje. Ipak, u tom periodu su igrali dosta brzo, jedini koji ga je razvlačio je bio Stojković operisani. Ulaskom Petrovića u igru počinje show. Prvo on pravi najgluplji faul koji sam video, znači pravi faul da bi se videlo kao da je agresivan ili šta već, a sa metar udaljenosti on promaši loptu za ceo metar i još neće ni da pogleda onog jadnika što ga po nogama opali :mhihi: Kolarov je iskusno skrivio penal. Gurnuo je lika kao slučajno, onako profesionalno, ali video je sudija, još je ovaj malo isteatralizovao, i eto ga drugi žuti za Kolarova a Petrović ide da jebe mater ovom što je pao u šesnaestercu :mhihi: Očekivano su izgubili, ali zanimljivo mi to što su dosta trčali, čak i pri kraju utakmice, mada su gubili :confused: Bila je jedna fina šansa za Mrđu, pa je još naleteo Ljajić, moguće da je tu bio penal, ali nisam dobro video, biće valjda snimak.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ја сам, нажалост, гледао целу. Боље да сам преспавао оно прво полувреме несрећно. Друго је већ било боље, држали смо лопту у ногама, стално били пред њиховим голом, али... Фали нам онај мудоња, који ће да пошаље пас у 16, а да тамо блеји други мудоња који ће тај пас да прихвати и лагано пласира лопту у дно мреже. Јебеш ти ту иницијативу, када не можеш да уђеш у гол шансу. Када је Раћа Олмајти ушао у игру, помислио сам "па добро, ко њега више гура?!". А што Столет рече, те две реакције (прављење фаула, и "ја сам баја, ш'а ти 'оћеш") су ме одушевиле. Жигић се за све оно време не би ни видео да није јебена штапина од 2 и по метра. Мрђа за она два минута урадио више него Жигара за цео циклус квалификација за ЕП. Само се надам да није нека озбиљнија повреда. Од АК99 нисам ништа ни очекивао. Свидело ми се како је у појединим тренуцима Нинков деловао. Изгледа да су га смирили тамо у Тулузу. И да, мали Љајић је стварно конкретно одиграо за то кратко време што је био у игри.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mrđa je odmah po ulasku imao skoro identičnu šansu kao protiv Slovenije, Kolarov probio po levoj strani (čini mi se da je bio on, loš stream, meksički komentatori :haha: ) i ubacio dosta nisku loptu na klizenjak, bio bi gol sigurno da je mogao Mrđa da se istegne još 10-ak centimetara. Stvarno mi nije jasno zašto on nije startni centarfor. Stalno se ide na taktiku 'Au, vidi, Žigić i Pantelić opet nisu ništa uradili' a onda u poslednjih 15-20 minuta Mrđa upadne u više šansi nego njih dvojica zajedno. Neposredno pre izlaska Žigić je imao odličnu priliku, ali je jebeno promašio loptu nekako umetnički, ne mogu da objasnim, lopta leti na jednu stranu a on trči na skok na drugu, to mi je baš bilo nejasno :haha: Mrđa se otima samo tako, žao mi ga jer nikako da primete koliko bolje igra od ostalih u napadu. I da, Ljajić sasvim fino, uleteo je i u šansu jako brzo.

 

Odbrana je u tih 25 minuta što sam gledao delovala dosta sigurno, nisam siguran da je Meksiko imao jednu šansu, penal je bio izolovana greška. Mislim, s obzirom da nema Vidića i da je Subotić povređen, ono je funkcionisalo iznenađujuće dobro. Malo mi i Kolarova žao za penal i za karton, na njemu se baš vidi da hoće da ta reprezentacija uradi nešto već jednom, i najviše se trudi, mada zarađuje samo tako u klubu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ја заглавих 3. смену ноћас, па сам гледао целу текму. Жали Боже протраћена 2 сата, мог'о сам комотно да спавам тамо. :haha: Не знам зашто нападач врсте расан Мрђа није игр'о од почетка него улична расвета на окретници 612 (Жигић). Јадни смо и тачка, можда против Хонкураца умуљамо 1 гол и то је то. Једина светла тачка је био stream и мексички коментатори који су се сјајно забављали покушавајући да изговоре правилно наша презимена! :haha: Рецимо, одушевљени су били што се Коларов зове - Александар! Само су то и понављали кад прими лопту: "АЛЕКСАНДАР... Коларов". XD

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Neposredno pre izlaska Žigić je imao odličnu priliku, ali je jebeno promašio loptu nekako umetnički, ne mogu da objasnim, lopta leti na jednu stranu a on trči na skok na drugu, to mi je baš bilo nejasno :haha:

 

То ти је његов дифолт потез. Типа "ајде да пролетим кроз ваздух, можда ме лопта погоди у главуџу". Дрво најгоре. Може комотно са Гавранчићем да се дружи. Боље да нам онај Јовановић игра нападача, иако није класични центарфор.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kakvi su, nama se ne isplati da igramo sa napadacima.

 

Ocekivana pobeda Meksika. Pretpostavljam da su nas tretirali kao laksi trening pa nas zato nisu napunili 5-0. A secam se '98 kada smo ih lagano pobedili 3-0, mislim da sam tada isao prvi put na marakanu. Sad gledam Racino divljanje kod penala, kakva je to nevaspitana maloumna retardirana kretencina.

 

Estonija pukla 4-0 kod kuce i dobili 2 crvena, eto od koga smo mi uzeli 1 bod u dvomecu.

Cudi me kako su Hrvati tako lako dobili Turke i to u gostima.

Crnogorcima i Bosancima nece biti lako.

 

potez koji je obelezio jucerasnje utakmice:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

gledao sam 65 minuta...dosta...tuzan fudbal koji sam i ocekivao...ne mogu u reprezentaciji da igraju ljudi koji su se do juce premisljali da li ce tamo ili vamo,oni koji su se posvadjali sa svima i ne moze da nam bude kapiten iz druge lige...koliko god ta druga liga bila bolja od mnogih prvih...sa hondurasem nereseno...

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...